Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב מאוד מרשים שראיתי בארה"ב הוא הניסאן ארמדה (האח הגדול של הניסאן פאת'פינדר):

nissan-armada-2011-image.jpg

שם בגרסת הבסיס הוא עולה 38K וחצי ירוקים חדש מהשקיות. (כמעט 135 אלף ש"ח)

עם מנוע V8 בנפח 5.6 ליטרים שמפיק 317 סוסים, זה בהחלט רכב שטח לא רע =]

החסם שמנע עד כה מלייבא אותו ארצה היה התקינה האמריקאית של הפנסים שלו.

שכחת להוסיף למחיר הרישמי שאמרת עוד תוספת של SALE TAX שיכולה להגיע עד 12 אחוזים תלוי באיזה מדינה הרכב נקנה.

מי שיכול להרשות לעצמו לקנות רכב עם מנוע בגודל של משאית חלוקה עד 15 טון בישראל ועוד שאוכלת בנזין שיהיה בריא. רק בעלי עסקים שמקבלים החזר על הוצאות רכב יכולים להרשות כזה דבר, כי זו בהמה זוללת בנזין.

הראשון שמביא רשימה כאן של מכוניות יפניות וקוריאניות שמיוצרות בארה"ב יוצא מלך. לפי הכתבה גם מכוניות זרות אשר מיוצרות בארה"ב זכאיות להיות מיובאות ארצה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יכול להיות שאני טועה, אבל נדמה לי שקראתי איפשהו שמצפון אמריקה מותר לייבא רכבים המיוצרים בכל אחת ממדינות הNAFTA שזה כולל גם את מקסיקו וקנדה. יש כמה דגמים של VW וBMW שמרכיבים במקסיקו ממה שידוע לי, ככה שברשימה יש גם כמה אירופיות...

116i

פורסם
שכחת להוסיף למחיר הרישמי שאמרת עוד תוספת של SALE TAX שיכולה להגיע עד 12 אחוזים תלוי באיזה מדינה הרכב נקנה.

מי שיכול להרשות לעצמו לקנות רכב עם מנוע בגודל של משאית חלוקה עד 15 טון בישראל ועוד שאוכלת בנזין שיהיה בריא. רק בעלי עסקים שמקבלים החזר על הוצאות רכב יכולים להרשות כזה דבר, כי זו בהמה זוללת בנזין.

הראשון שמביא רשימה כאן של מכוניות יפניות וקוריאניות שמיוצרות בארה"ב יוצא מלך. לפי הכתבה גם מכוניות זרות אשר מיוצרות בארה"ב זכאיות להיות מיובאות ארצה.

תראה, זה נכון שהיא זוללת בנזין, אבל מי שקונה כזה רכב זה לא השיקול העיקרי העומד בראש מעיינותיו.

מבטיח לך שX6 או Q7 או אפילו לנדקרוזר לוגמות לא פחות בנזין מהארמדה, ההבדלים די זניחים, ולא רק נפח המנוע משפיע על צריכת הדלק, אלא בעיקר סגנון הנהיגה של הנהג והשטח שעליו הרכב נוסע.

אני לקחתי את הרכב הזה אצל חברים של המשפחה שלי שהרכב משמש אותם כרכב משפחתי ראשי של האבא, שאיתו הוא מסיע את המשפחה לכל מקום. אצל האמריקאים זה מקובל, כמה שאתה יותר "גדול" ככה אתה יותר חשוב.

אצלם אין דימוי של רכבי SUV כרכבי עבודה בלבד, אלא כ"משפחתיות מרווחות".

לאשתו אגב יש פורד אקספלורר עם הרבה פיצ'רים מגניבים שהוא התקין לה כמו מסך טלוויזיה בגג :-D

ככה שהדימוי שלו כרכב עבודה נטו לא נכון ממש, אולי רק בארץ, שיש כאן הרבה דברים יותר מוזרים מזה.

לגבי המס מכירה, אני לא בקיא בתחום, אבל בטוח שהוא בקיא יותר ממני, ובמדינה של 50 מדינות יש תמיד דרך כלשהי לעקוף את חסמי החוק, בין אם זה ביצוע העברת הבעלות כלשהי במדינה עם אחוז מס נמוך או כל דבר אחר (רישום על תאגיד/חברה/ליסינג כלשהו וכו' אבל שישאר בבעלות פרטית).

בכל מקרה כך או כך אין שום סיכוי שבארץ הדבר הזה ימכר מתחת ל300K ש"ח לגרסא הכי בסיסית, אז זה יהיה מיועד לאוכלוסיה מאוד מסוימת. אבל עדיין רכב נהדר שאני ממליץ לכל מי שאוהב רכבי שטח, לקחת אותו לסיבוב.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

BMW בונים בארה"ב את ה X3 החדש, וגם את ה X5 ו- X6

וההערות בקשר למס הקנייה נכונות. מה שאתם רואים במחיר זה רק הרכב נטו. אח"כ צריך להוסיף כמה אחוזים (בהתאם למדינה ולמחוז שבו הרכב נרשם). למשל בפרלורידה זה 6-7% בהתאם למחוז

יש מדינות שבהן אם אתה קונה רכב משומש מאדם פרטי לא צריך לשלם מס קניה, אבל זה נדיר ולא מדינות אקרטיביות במיוחד

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם
היא עכשיו מבוססת על הניסאן פטרול החדש.

800px-Safari%28sdfPatrol%29.jpg

QX56 מהדור הקודם הגיעו ממש מעטות לארץ,רכב כזה מכוער שעדיף שלא ימשיך הייבוא שלו,אחד בבניין שלי יש לו אחת כזו לבנה כבר כמה שנים,אני לא מבין איך הוא מצליח כל פעם להכניס רכב כזה ענק למוסך כזה קטן.:?

• תוכן חדש...