Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן פיז'ו 407 מודל 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי פגו 407 מודל 2008 הדגם הפחות מפואר.

המזגן לא עומד בחום הישראלי, ולמרות שהוא מוציא את הטמפרטורה הנכונה הוא לא מצליח לקרר את הרכב כמו שצריך.

בוצעה בדיקת גז וואקום הכל תקין, הוחלף גם פילטר מזגן ואני עובד בסירקולציה פנימית.

לטענת המוסך המרכזי, בפגו' 407 הצרפתי המזגן לא מצליח לקרר את הרכב וזו תופעה מוקרת.

האם מישהו בעל פגו 407 מודל 2008 מהדגם הלא מפואר, גם אצלו בשעות החמות המזגן לא מקרר כמו שצריך.

או שמספרים לי סיפורים.

תודה

פורסם

אותו הדבר עם הרכב במשפחה שלנו...

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אכן פיג'ו נהרסו.

ב406 שלי גם בעיר גם מחוץ לה, כבר 11 שנה מרביץ עם חלקים מקוריים (חוץ ממעגל שהחלפתי לפני כמה חודשים ב300 שקל).

תראה פעם פיג'ו היו רכבים עם מזגנים טובים ומוצלחים. (דוגמא 406).

היום רוב הרכבים, בעיר רק אחרי איזה 15 דקות מגיעים לטמפ' נמוכה (24 בעיר בערך), ומוציאים קור סביר, שאם תכבה את המזגן לשניה אתה תזיע.

מחוץ לעיר רוב הרכבים מקררים, אצלי בפיג'ו על פחות מחצי עוצמה, אם יושבות בנות מאחורה כבר קר להם, לי לא מזיז אבל בהחלט הרכב נעים מאוד!

• תוכן חדש...