Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה ראשונה שלי בתת הפורום הזה :oops: מספר שאלות, ברשותכם:

• במידה וקיבלתי דו"ח על עבירה שבצידה נקודות- האם הנקודות באות באופן אוטומטי או שזה לשיקול דעת השוטר? האם ייתכן מצב ששוטר יוותר על נקודות וירשום רק דו"ח?

• לפני שנה וחצי קיבלתי דו"ח על מהירות (105 באיזור של 80, דרך שאינה עירונית/ דרך מהירה). לפי תקנה 54 א', מהירות מעל 25 קמ"ש עד 40 קמ"ש מעל למותר בדרך שאינה עירונית או בדרך מהירה, אני צריך לקבל 8 נקודות. האם כשכתוב מהירות מעל 25 קמ"ש, הכוונה היא ל105 והלאה או 106 והלאה? (על חודה של נקודה...)

• מה ניתן להבין מהקטע המסומן באדום

נקודות שחויב בהן נהג לפי תקנה 544, יעמדו בתוקפן במשך שנתיים מיום ביצוע העבירה (להלן - תקופת הצבירה), ומועד רישומן לא יובא בחשבון לענין חישוב תקופת הצבירה
לבינתיים, התקשרתי למשרד הרישוי וביקשתי שישלחו לי את פירוט הנקודות. הסיבה שאני חופר בעניין הזה היא שבשבוע שעבר קיבלתי דו"ח על אי חגורת בטיחות (אני מודע לנזקים ולחומרה. זה היה ביציאה מהחנייה), מה שמוסיף 6 נקודות.

תודה רבה על כל פיסת מידע שתסייע לי להבין מהו מצבי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני חושב שאני יכול לענות לך על שתי השאלות הראשונות, וחכמי הפורום יתקנו אותי במידה ואני טועה.

הראשונה - אם קיבלת דו"ח על אי חגירת חגורת בטיחות, שוטר לא יכול להפעיל שיקול דעת ולהחליט אם לתת לך נקודות או לא מכיוון שעבירה זו מלווה בנקודות באופן אוטומטי כפי שאמרת. הדרך היחידה שתוכל לקבל פחות נקודות או בכלל לא, היא אם השוטר יכתוב שהעבירה שעשית היא עבירה שונה שגוררת פחות נקודות.

השניה - אני כמעט בטוח שזה כולל 25, זאת אומרת 105.

פורסם

לכל עבירה יש את הקנס לצידה ואת מספר הנקודות המוענקות לך. אין זה נתון לשיקול דעת השוטר. הדבר היחיד שנתון לשיקול הדעת של השוטר הוא איזה עבירה להדביק לך.

כיוון שנסעת 25 קמ"ש מעל המותרשהוא 80 קמ"ש קיבלת קנס של 250 ש"ח ואפס נקודות

צבירת הנקודות מחושבת לפי תאריך העבירה ולא לפי התאריך בו היא נרשמה במחשב.

לכן נכון להרגע יש לך אפס נקודות

ברגע שתשלם את הקנס על החגורה או לאחר שיעברו 90 יום המחשב ירשום לך את 6 הנקודות הצמודות לעבירה של אי חגירה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...