Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אגיד לך מה אני עושה, לדעתי זו השיטה הפשוטה ביותר. דבר ראשון, אל תתקין את מערכות ההפעלה כששני הארדיסקים מחוברים, למה? נגיד התקנת XP ו WIN7, הדלקת את המחשב, יופיע לך מסך שישאל אותך איזה מערכת הפעלה אתה רוצה להעלות. עד פה הכל בסדר, הבעיה מתחילה ברגע שאתה מעוניין לפרמט אחת ממערכות ההפעלה שלך ואז זה יוצר בלאגן כי ברגע שאתה מפרמט זה מוחק שם איזה קובץ שאחראי לBOOT של מערכות ההפעלה.

בכל מקרה, מה שאני עושה, יש לי שני הארד דיסקים, נקרא להם A ו B. אני פותח את המארז, מנתק את כונן B ומתקין מערכת הפעלה על A. השלב הבא, מנתק את כונן A ומתקין מערכת הפעלה על כונן B. זה מונע מההתקנה לזהות שיש מערכת הפעלה נוספת במחשב.

סיימנו עם ההתקנות, איך אתה מחליט איזו מערכת הפעלה תעלה? פשוט מאוד, כשהמחשב עולה עלה לוחץ על מקש F12 ואתה מקבל תפריט BOOT ששואל אותך מאיזה DEVICE לעשות BOOT, אתה בוחר את הארד דיסק של מערכת ההפעלה הרצויה.

מקווה שעזרתי,

פורסם

נכון XP נחשב ענתיקה,אבל בעבודה למשל הוא רץ אצלי כבר 5שנים ברצף,אומנם היו תקלות פה ושם אבל זה היה חומרה ולא תוכנה,פועל ללא רבב - למה להחליף? למה לשדרג? אין טעם.

אז למה אתה לא משתמש ב286 או בדוס?

זו גישה דפוקה מהיסוד לדעתי. אתה מוזמן ללכת לגור במערה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

תודה לכל המשיבים,המחשב ישן

בן 6.

AMD ATLHON 64 BIT

עושה עבודתו נאמנה.

אימולטור-אני לא רוצה.

2 ההרדסקים הם SATA שאינם מזוהים על ידי הביוס.

הביוס מזהה רק את 2 כונני הDVD.

אני אבדוק היום את מה שרשמתם ואעדכן.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם אתה יכול להרשות לעצמך - תפרגן לאשתך מחשב חדש עם Win 7. מישהו פרסם כאן בפורום אתמול הצעה למחשב נייד ב-1,600 ש"ח שאין ספק שעדיף על הגרוטאה שלך, והשקעה של עוד כמה מאות ש"ח רק תשפר את החוויה. תחשוב מה תרויח: גם אשה מרוצה מבעלה שקונה לה מתנה ,גם שלום בית (לא תריבו על המחשב) וגם אתה תמשיך להנות מידידך משכבר הימים - ה-AMD עם ה-XP.

תביא בחשבון שבנוסף למחשב יהיה עליך לרכוש נתב אלחוטי (עניין של 100 ש"ח).

אחרי רכישה כזו לא רחוק היום שבו תרצה לרכוש לעצמך מחשב חדש... כן, עם Win 7.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תתפשרו באמצע על VISTA. :-)

עדיף להתגרש.

פחות סטרס נפשי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תתפשרו באמצע על VISTA. :-)

לפי המניפולציות שפותח השירשור עושה עם ההארדיסקים בשביל DUAL BOOT (בעולם שבו יש אמצעים לחלוקת הארד דיסק למחיצות, כולל זה המובנה של WIN7, ותוכנות BOOT MANAGER למיניהן), אני מציע שייקנה מק וזהו.

תוותר לאישה. יותר פשוט :wink:

אחד המקרים הבודדים שבהם אפשר להגיד שהאישה צודקת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפי המניפולציות שפותח השירשור עושה עם ההארדיסקים בשביל DUAL BOOT (בעולם שבו יש אמצעים לחלוקת הארד דיסק למחיצות, כולל זה המובנה של WIN7, ותוכנות BOOT MANAGER למיניהן), אני מציע שייקנה מק וזהו.

.

שם ירחם

יציל

ויושיע

יש לאחh מק,אני לא יכול לסבול את הדבר הזה!

איפה המקש הפאקינג ימני על העכבר?

למה אני צריך להשים 4 אצבעות על המשטח הענק של העכבר בכדי לגלול ללמטה?

למה alt+shift לא מחליף לי שפה?

ומה זה כפתור CMD????

ומה זה הפטיש הזה לחתולים עם המערכת הפעלה שלהם?

פנתר?חתול שלג?חתול רחוב?אריה?נמר?

יאללה תן תחת!!! {הכוונה למנכ"ל מק היכן שלא יהיה}

next time I will Buy Mac

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אין סיבה הגיונית להישאר עם XP, ופרצות האבטחה של המערכת הזאת רק יגדלו עם הזמן.

על הדרך תשדרג את המחשב - כל מחשב נייד סביר ירוץ יותר מהר מהמחשב הנוכחי שלך.

תחשוב שזה אוטו חדש, וצריך להתרגל לאוטו. בכל אוטו יש גובה אחר של נקודת החיבור במצמד, למשל...

וכפי שציינו יפה מעליי, אחרי שתקנה לאישה נייד עם 7, אתה תרצה גם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כל מחשב נייד סביר ירוץ יותר מהר מהמחשב הנוכחי שלך.

גם נייח, בתנאי שאתה קונה אותו חדש מחנות (גם אם הוא נמכר במבצע של "מחשב ב899 ש"ח" בשופרסל/מגה), ולא מיד שניה/מזבלה עירונית.

וכפי שציינו יפה מעליי, אחרי שתקנה לאישה נייד עם 7, אתה תרצה גם.

הנה אופציה הרבה יותר זולה - תיצור לעצמך יוזר נפרד בWIN7.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...