Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהחלט הפאביה...

אם חלק מהדרישה שלך היא רכב שתוכל להסיע בו 4 אנשים אני לא רואה איך הפיקנטו נכנסת למשוואה בכלל(אלא אם כן זה ילדים)...

כמו כן,הפאביה הרבה יותר מרווחת ולדעתי גם נראת טוב יותר וגם בטיחותית יותר-הרכב הרבה יותר גדול ולדעתי לא משנה כמה כריות אויר יש לך באוטו הפאביה יותר בטיחתית...

משתלמת השקעה של 12 אלף כדי לרכוש פאביה מאשר להיתקע על קיה קטנה.וחלושה...גם אם יש הפרש של 100 שקל בטיפול אתה סטודנט וקשה לי להאמין שתעבור את ה20 אלף ק"מ בשנה

בטח שזה משנה כמה כריות אויר יש. לפי מה אתה מחליט מה יותר בטיחותי? יהיה מעניין לראות מבחני בטיחות של 2 הרכבים האלה. אשמח לקישורים

פורסם
בטח שזה משנה כמה כריות אויר יש. לפי מה אתה מחליט מה יותר בטיחותי? יהיה מעניין לראות מבחני בטיחות של 2 הרכבים האלה. אשמח לקישורים

אני לא הולך לטעון שאין חשיבות לכמות הכריות, אבל לגבי ההבדלים במשקל, הנה דוגמאות משירשור אחר:

ב-2 המקרים מדובר בהתנגשות בין סמארט למרצדס (כן, קיצוני, אבל מדגים את הנקודה).

the london underground is not a political movement

פורסם

גרזן, אני חושב שהדבר החשוב ביותר שצריך ללמוד מהסרטונים הוא משהו שלא נראה בהם: צריך להבין את משמעות מבחני הבטיחות. מבחנים אלה נערכים בתנאים סטנדרטיים. במציאות אין שתי תאונות זהות ולכן כל הבדל בנקודת הבפגיעה, זוית הפגיעה, המהירות וכו' משפיעות על התוצאה. ראה את ההבדל בין שני הסרטונים - אותן מכוניות, איני יודע מה המהירויות התוצאות שונות לחלוטין.

הבעיה עם מבחני NCAP אינה בכך שהם סטנדרטיים אלא שעל כל אחד מאיתנו להבין את מגבלותיהם ולפרש אותם כמיטב הבנתוף ולא לקבל אותם כתורה מסיני. בנוסף - צריך לבדוק תמיד איזה דגם נבדק, באיזה אבזור היה מצוייד ובאיזה שנה נבדק (שיטות הבדיקה והניקוד משתנות בהדרגה). כוכן צריך לשים לב על מה ניתן הניקוד - למשל, רכב יכול להיות מצויין בהגנה על הנהג וגרוע בהגנה על הנוסעים מאחוו או על ילדים. אם רוכש רכב זה מתכוון להשתמש בו לנסיעה לבד הרי שהוא מתאים לו (מבחינת המבחן) בעוד שאינו מתאים לחברו המסיע בו את ילדיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה רכב קטן!

וזה לא משנה כמה כריות אויר יש בו רוב הסיכויים שאתה לא תשרוד כשביך ובין הרכב שנכנס בך מפריד מרחק קטן כל כך...

הפאביה

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
גרזן, אני חושב שהדבר החשוב ביותר שצריך ללמוד מהסרטונים הוא משהו שלא נראה בהם: צריך להבין את משמעות מבחני הבטיחות. מבחנים אלה נערכים בתנאים סטנדרטיים. במציאות אין שתי תאונות זהות ולכן כל הבדל בנקודת הבפגיעה, זוית הפגיעה, המהירות וכו' משפיעות על התוצאה. ראה את ההבדל בין שני הסרטונים - אותן מכוניות, איני יודע מה המהירויות התוצאות שונות לחלוטין.

הבעיה עם מבחני NCAP אינה בכך שהם סטנדרטיים אלא שעל כל אחד מאיתנו להבין את מגבלותיהם ולפרש אותם כמיטב הבנתוף ולא לקבל אותם כתורה מסיני. בנוסף - צריך לבדוק תמיד איזה דגם נבדק, באיזה אבזור היה מצוייד ובאיזה שנה נבדק (שיטות הבדיקה והניקוד משתנות בהדרגה). כוכן צריך לשים לב על מה ניתן הניקוד - למשל, רכב יכול להיות מצויין בהגנה על הנהג וגרוע בהגנה על הנוסעים מאחוו או על ילדים. אם רוכש רכב זה מתכוון להשתמש בו לנסיעה לבד הרי שהוא מתאים לו (מבחינת המבחן) בעוד שאינו מתאים לחברו המסיע בו את ילדיו.

כל מה שאני אומר הוא שלעניות דעתי ללא קשר לאיבזור הבטיחות ברכב מתקיים הכלל "הרכב הקל יותר עף רחוק יותר" - אך ורק משיקולי משקל. אני חושב שיש לזה השלכה על הבטיחות של הרכב שלא באה לידי ביטוי בחדר סטרילי.

המבחנים היחידים בהם אין חשיבות למשקל הרכב הם בהתנגשות עם קיר או עמוד - שם באגירה צודק וכנ"ל ביציבות.

לסיכום - עדיף מרכבה סימן 5 על פני סמארט, ללא קשר לכמות כריות האויר שלו.

the london underground is not a political movement

• תוכן חדש...