Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ד"א היום הלכתי ללשכת התעסוקה בחולון, ואמרו לי שהם שובתים, זה רק הם שובתים? או שבכל הארץ שובתים? חוצפה מצידם לשבות עכשיו, כשצריך אותם. :mad:

פליקס.

אני מצטער לומר לך שכנראה רק הם שובתים כי הייתי היום בלשכה באור יהודה והמקום היה פתוח כמו שרשמתי והיו עובדים ומנהלים ומאבטח אפילו.......

אני מקווה שהם יסיימו את השביתה אולי זה בינהם לבין עיריית חולון.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשבתי ודיברתי וניג'סתי להורים ואני מסכם למה אני צריך עבודה .......

דיברתי וניג'סתי להם כמו שכתבתי כאן מקודם בפעם האלף והסיבה למה אני לא יכול לקבל רכב בזמן הקרוב היא בגלל שאני צריך עבודה כדי להחזיק את הרכב ואם לא תהיה לי עבודה אז אני לא אוכל להחזיק רכב לטענת ההורים שלי ובעצם בשבילי זו בשורה מרה מאוד ממש בשורה שחורה אבל אני אמשיך לנג'ס עד שאקבל אישור להתחיל לחפש רכב ואני אמשיך לשכנע את אבא שלי לבוא איתי לחפש רכב ואני לא צריך לומר כמה זה מעצבן לקבל לא כתשובה שוב ושוב ושוב....... מה לעשות ?? אני חייב רכב ! אני לא נהגתי כבר חודש ואני משתגע והמשמעות של אי קניית רכב היא שאני לא אנהג בכלל על שום רכב :cry:

מה לעשות????

פורסם
ד"א היום הלכתי ללשכת התעסוקה בחולון, ואמרו לי שהם שובתים, זה רק הם שובתים? או שבכל הארץ שובתים? חוצפה מצידם לשבות עכשיו, כשצריך אותם. :mad:

פליקס.

ככה זה במדינה הזאת. תמיד כשצריך משהו...הוא שובת

פורסם

פליקס.

ככה זה במדינה הזאת. תמיד כשצריך משהו...הוא שובת

תספר לי על זה........ בדיוק כשהגעתי לגיל 16 וחצי יומיים לפני שרציתי לגשת למבחן תאוריה החליטו על שביתה וחיכיתי כמה חודשים כדי לעבור את המבחן :mad::mad:

אבל עברתי תאוריה ראשונה :D אז זה מתקזז .......צריך לזכור רק את הדברים הטובים.

פורסם

אני חייב לגיב בתור בן 17 (כימעט 18) שעובד במהלך השנה בשבתות ועוד עובד מגיל 16,

יש עבודה!

מי שמחפש מוצא!

אני לא מכיר מישהו שרצה לעבוד ולא מצא עבודה

נכון לא הכל "כסף קל" אבל אפילו בעבודה קשה ופיזית יש משהו מספק...

קיצר אם אתה באמת רוצה להחזיק אוטו תילך לבד לא עם חבר ותנסה בעסקים שונים, תישאל חברים וקרובי משפחה וכו'...

בהצלחה

פורסם

אני מצטרף לאלום. לפעמים באים כמה חבר'ה לחפש עבודה באולם אירועים שאני עובד בו בבני ברק, הרב מלצרים לוקח מהם פרטים אבל ישר זורק את הפתק. תמיד כאשר רואים כמה חבר'ה אז חושבים שאתם באים לעשות להם צרות ...

אני גם יכול לאשר את דבריו של אלום שיש עבודה בשפע. אני סטודנט ואני עובד ב-3 עבודות (גם בזמן הלימודים) !!!

מי שבאמת רוצה לעבוד ימצא עבודה, לא משנה אם זה במלצרות, קאנטרי קלאב או חנות ...

בגלל הגיל שלך אני ממליץ לך שוב לפנות לרשתות המזון המהיר, בעיקר לסניפים הגדולים כי שם יש הרבה כח עבודה וזה אומר שלא תקבל הרבה משמרות בזמן הלימודים (כי אף מקום לא יעסיק אותך רק לחודשיים של החופש) ...

רשתות המזון המהיר בנויות בעיקר על כח עבודה בגיל שלך, העבודה בד"כ לא קשה מדיי, בכל מקום יש אחלה של עובדים וככה מעבירים את העובדה בכייף ...

לפי דעתי תפסיק לבזבז את הזמן שלך בחיפושים, חנויות בד"כ דורשים בחורות וגם אם לא רק בחורות אז מתחת לגיל 21 זה המינימום שבמינימום. אתה חושב שעשו אותם אתמול ??? הם יודעים שבחופש צצים כל החבר'ה בני 17 שבאים לחפש עבודה רק לחופש, וגם חבר'ה בני 18 הם לא מקבלים כי הם יודעים שבמוקדם או במאוחר הם יתגייסו לצבא. לכן הם ישר פונים לאנשים בני 21 ומעלה כי הם יודעים שלפחות לא תהיה להם בעיה של לימודים/צבא ...

עכשיו נזכרתי בעוד עבודה טובה לגיל שלך וזה קייטנות. הם פועלים רק בחופש וגם הם בנויים על כח עבודה מהגיל שלך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני מצטרף לאלום. לפעמים באים כמה חבר'ה לחפש עבודה באולם אירועים שאני עובד בו בבני ברק, הרב מלצרים לוקח מהם פרטים אבל ישר זורק את הפתק. תמיד כאשר רואים כמה חבר'ה אז חושבים שאתם באים לעשות להם צרות ...

אני גם יכול לאשר את דבריו של אלום שיש עבודה בשפע. אני סטודנט ואני עובד ב-3 עבודות (גם בזמן הלימודים) !!!

בגלל הגיל שלך אני ממליץ לך שוב לפנות לרשתות המזון המהיר, בעיקר לסניפים הגדולים כי שם יש הרבה כח עבודה וזה אומר שלא תקבל הרבה משמרות בזמן הלימודים (כי אף מקום לא יעסיק אותך רק לחודשיים של החופש) ...

רשתות המזון המהיר בנויות בעיקר על כח עבודה בגיל שלך, העבודה בד"כ לא קשה מדיי, בכל מקום יש אחלה של עובדים וככה מעבירים את העובדה בכייף ...

לפי דעתי תפסיק לבזבז את הזמן שלך בחיפושים, חנויות בד"כ דורשים בחורות וגם אם לא רק בחורות אז מתחת לגיל 21 זה המינימום שבמינימום. אתה חושב שעשו אותם אתמול ??? הם יודעים שבחופש צצים כל החבר'ה בני 17 שבאים לחפש עבודה רק לחופש, וגם חבר'ה בני 18 הם לא מקבלים כי הם יודעים שבמוקדם או במאוחר הם יתגייסו לצבא. לכן הם ישר פונים לאנשים בני 21 ומעלה כי הם יודעים שלפחות לא תהיה להם בעיה של לימודים/צבא ...

עכשיו נזכרתי בעוד עבודה טובה לגיל שלך וזה קייטנות. הם פועלים רק בחופש וגם הם בנויים על כח עבודה מהגיל שלך ...

אני מתחיל לקבל פלאשבקים של עובדי אולם שלקחו ממני ומחברים שלי פרטים והבטיחו לחזור ועד היום לא חזרו ........לבכות או לצחוק? :puzzled:

לגבי רשתות מזון מהיר זה בדיוק העבודה שאני צריך וזה הזמן המושלם לעבוד במקום כזה...

ללמוד את העבודה ולעבוד הרבה בחופש ואז בזמן הלימודים לעבוד רק מספר משמרות בשבוע... דבר כזה יהיה סופר מצוין....

עוד משהו שחשבתי עליו הוא משהו כמו המקדולנדנס ומקומות כאלה אני אחפש גם שם....

אני מתחיל לחשוב שהמוח שלי עובד רק בשעות הלילה ובזמן שאני מדוכא (כמו עכשיו לאחר שבוע ללא מציאת עבודה יום יום תוך סירוב של ההורים שלי לקניית רכב)

מי אמר שהחיים קלים ?? :crazyeye:

פורסם

אני מתחיל לחשוב שהמוח שלי עובד רק בשעות הלילה ובזמן שאני מדוכא (כמו עכשיו לאחר שבוע ללא מציאת עבודה יום יום תוך סירוב של ההורים שלי לקניית רכב)

תתעודד, אתה לא היחיד שהוציא (אני בשלבים כרגע) רישיון ולא יהיה לו על מה לנהוג (ברגעים כאלה גם סובארו DL 1300 נראית ככליל השלמות - אני צריך טיפול ותמיכה :oops: )

לנו יש מאזדה לאנטיס 2001 (אוטומטית :mm_cry: ). זה אחלה אוטו, נוסע טוב ומאיץ בהתאם - אבל אין סיכוי שאני אקבל אותה למעט הכמה שעות שאני רוחץ את האוטו ביום שישי בצהרים (כמו תראפיה בשבילי)

פורסם

תתעודד, אתה לא היחיד שהוציא (אני בשלבים כרגע) רישיון ולא יהיה לו על מה לנהוג (ברגעים כאלה גם סובארו DL 1300 נראית ככליל השלמות - אני צריך טיפול ותמיכה :oops: )

לנו יש מאזדה לאנטיס 2001 (אוטומטית :mm_cry: ). זה אחלה אוטו, נוסע טוב ומאיץ בהתאם - אבל אין סיכוי שאני אקבל אותה למעט הכמה שעות שאני רוחץ את האוטו ביום שישי בצהרים (כמו תראפיה בשבילי)

אז תחשוב שאני , מישהו שהתרגל לנסוע פעמיים בשבוע בממוצע עם המורה נהיגה ובכלל 5 פעמים בשבוע לפני טסט פתאום אחרי רשיון מפסיק לנהוג וזהו עד להודעה חדשה מההורים היקרים (לא מעצבן? :mad: ) במקום להתחיל לנהוג ולהנות עם וותק של חודש בכביש אני בעצם מפסיק לנהוג ומתחיל להתעצבן (מזל שיש את הפורום לפרוק בו את העצבים).

מי שלא עבר את זה כמוני לא יכול לדעת איך זה שיש רשיון נהיגה במגירה כבר חודש ואין על מה לנהוג ועוד ההורים מתנגדים לרכב....התקווה היחידה שלי להתחיל לנהוג.....

פורסם

אני מתחיל לקבל פלאשבקים של עובדי אולם שלקחו ממני ומחברים שלי פרטים והבטיחו לחזור ועד היום לא חזרו ........לבכות או לצחוק? :puzzled:

לגבי רשתות מזון מהיר זה בדיוק העבודה שאני צריך וזה הזמן המושלם לעבוד במקום כזה...

ללמוד את העבודה ולעבוד הרבה בחופש ואז בזמן הלימודים לעבוד רק מספר משמרות בשבוע... דבר כזה יהיה סופר מצוין....

עוד משהו שחשבתי עליו הוא משהו כמו המקדולנדנס ומקומות כאלה אני אחפש גם שם....

מי אמר שהחיים קלים ?? :crazyeye:

אני בספק אם תצליח להיכנס לאולם אם תמשיך ככה לבוא עם חברים שלך ...

בעיקרון, כל המלצרים החדשים שבאים לעבוד באולם מגיעים רק ע"י המלצות של מלצרים ותיקים אחרים. אני יודע שזה נשמע ממש לא הוגן אבל זה המצב וככה גם אני נכנסתי לעסק, חברה שלי לפני כמעט שנה שהתחלנו לצאת המליצה עליי (היא עובדת שם כבר 3 שנים) ואז התחלנו לעבוד ביחד שם ...

לאוניד, למה אתה לא ממליץ לו לעבוד במקדונלדס ???

אני עבדתי בגיל 16 בבורגר ראנץ, אומנם העבודה לא הייתה תענוג אבל היא בהחלט הייתה נסבלת !!!

אני עבדתי בסניף קטן, לכן אני ממליץ לך לפנות לסניפים הגדולים, שם יש הרבה עבודה וכל אחד עושה תפקיד קטן. כשאני עבדתי בבורגר ראנץ אז גם הייתי לוקח הזמנה וכסף בקופה, אח"כ הייתי נכנס למטבח להכין את המנה, ובסוף גם הייתי מוציא אותה לבחור, וכל זה בגלל שהמנהל משמרת שלי ישב לראות טלויזיה מול הפנים שלי !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וואלה זה מבעס.......

אבל השרשור הזה עזר לי להתמקד בעבודות שאני מעדיף ..... חחח לא היה לחינם.....

או בסופרים כמו מגה וכד.....או במקדונלס ובמקומות כאלה או אפילו בתחנת דלק אם יש משהו טוב.....(לא עבודות שחורות אבל מזדמנות)

תודה לכולם על העזרה וה4 עמודים עמוסים ברעיונות :)

עכשיו רק נשאר לקנות רכב :wink: .....(ולמצוא עבודה :roll: )'

• תוכן חדש...