Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, אם אתה אוהב את הרכב שלך ומתכנן לשמור אותו ולא למכור בעוד חצי שנה, תשפץ.

היה לי גם סיפור עם ה405 שלי לשעבר שהלך לה המנוע והחלטתי להביא מייבוא, למרות שזה עלה כמו חצי מהאוטו בזמנו(עכשיו זה עולה כמו האוטו ואפילו יותר:-D).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זה אומר, יש סיכוי לשיפוץ טוטאלי שיעלים את הבעיה או לא?

מה ההבדל בין הZF לAL4, חוץ מזה ששתיהם בעלי חרא אמינות.

חבל על הרכב, זה אומר פחות מ8K בשנה.

נכון, בשנה האחרונה נסעתי עם הרכב ~6K ק"מ.

אני אוהב את הנוחות שלו ולא חושב שאמצע רכב קטן וטוב או שווה ערך במחיר שלו,

עד אז אני משקיע בו כל פעם שהוא מתקלקל [והוא לא מתקלקל הרבה למרות הסטיגמה של הצרפתיות].

אני יכול להגיד לך שהשיקול שלי הוא שכל תיקון שיגיע שווה ערך לרכב יותר חדש שאקנה ,אפילו פי שניים מהמחיר של הרכב שלי לדוגמא ב 40000 תהיה לו ירידת ערך יותר ממה שאני אשקיע על הרכב שלי במצבו הנוכחי [די שמור].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
לא יכלתי שלא להכנס, בגלל הכותרת שקרעה אותי מצחוק...אדיר :razz:

ואני במקומך משפץ וזהו, עדיף מאשר לנסוע עם סיכון.

במקור זה למבינים.

המנהל המצחיק של CF שינה אותה.

לדעתי, אם אתה אוהב את הרכב שלך ומתכנן לשמור אותו ולא למכור בעוד חצי שנה, תשפץ.

היה לי גם סיפור עם ה405 שלי לשעבר שהלך לה המנוע והחלטתי להביא מייבוא, למרות שזה עלה כמו חצי מהאוטו בזמנו(עכשיו זה עולה כמו האוטו ואפילו יותר:-D).

כן, זה מה שעשיתי בקוואליר ואני מרוצה מאוד.

אבל במקרה שלי מדובר בגיר, שלא בטוח שהוא יחזור למצב טוב כמו פעם, אלה ימשיך עם הבעיות.

נכון, בשנה האחרונה נסעתי עם הרכב ~6K ק"מ.

אני אוהב את הנוחות שלו ולא חושב שאמצע רכב קטן וטוב או שווה ערך במחיר שלו,

עד אז אני משקיע בו כל פעם שהוא מתקלקל [והוא לא מתקלקל הרבה למרות הסטיגמה של הצרפתיות].

אני יכול להגיד לך שהשיקול שלי הוא שכל תיקון שיגיע שווה ערך לרכב יותר חדש שאקנה ,אפילו פי שניים מהמחיר של הרכב שלי לדוגמא ב 40000 תהיה לו ירידת ערך יותר ממה שאני אשקיע על הרכב שלי במצבו הנוכחי [די שמור].

לגבי הסטיגמות, רק בישראל, והומצאו על ידי טיפשים, שרוב הסיכויים מקבלים כסף על ההשמצות הללו.

השיקול שלי, בעיקר של אבא שלי, שאין רכב שנותן את התמורה שה406 שלנו נותן, גם ב70K.

(למרות שה406 הזאת הייתה מציאה, קנינו אותה אחרי שהייתה 3 שנים על הכביש, ב70K ש"ח עם 30KKM, ורק הגיר עשה בעיות.)

פורסם

אם המוסכניק שלך יכול להשיג קיט רכיבים לגיר AL4 ולהרכיב אותו כהלכה, כולל כל הפעולות שבאות עם זה, והכל במחיר שציינת, הרווחת.

אני קצת סקפטי מכיוון ששיפוץ יסודי של גיר כזה הוא תהליך מורכב וארוך שכדאי שיתבצע על ידי מומחה. ברכבים חדשים יותר יש גם צורך בכיול דוושה ועדכון תוכנה במחשב רכב (מבוצע על ידי מוסך מורשה).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אם המוסכניק שלך יכול להשיג קיט רכיבים לגיר AL4 ולהרכיב אותו כהלכה, כולל כל הפעולות שבאות עם זה, והכל במחיר שציינת, הרווחת.

אני קצת סקפטי מכיוון ששיפוץ יסודי של גיר כזה הוא תהליך מורכב וארוך שכדאי שיתבצע על ידי מומחה. ברכבים חדשים יותר יש גם צורך בכיול דוושה ועדכון תוכנה במחשב רכב (מבוצע על ידי מוסך מורשה).

כמו שאמרתי ואני חוזר, המוסך עצמו מתמחה בגירים והזרקת דלק. (היה פעם מורשה של פיג'ו וסיטרואן אם אני לא טועה).

עדכון תוכנה, ממש מוזר לי שעוד מוציאים עדכונים לגיר דפוק כזה שהפסיקו את הייצור שלו ממזמן.

פורסם

היצור של הגיר הזה עוד לא הופסק, זה אומר משהו לא?

לדעתי מיצינו עוד שרשור של חופשת קיץ.

תן לאבא להחליט, הוא ידע מה טוב בשבילו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...