Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש 206 שנת 2001 ששופץ לה הגיר בסביבות ה 138K ק"מ.

השיפוץ היה במכון גירים טוב שאני סומך עליו היה יקר יותר משמעותית ממה שהציעו לך ועדיין הגיר נוסע טפו טפו ללא בעיות.

מצד שני אני כמעט ולא נוסע עם הרכב [בשלוש ארבע שנים שחלפו מאז הרכב עוד לא הגיע ל150K !].

בסה"כ אני מאמין שהגיר הזה אמנם שובק חיים מהר יותר מהאחים היפנים שלו אבל כל דבר מת בסוף לא ?

ואם תשפץ אז יהיה לך ראש שקט לפחות לכמה שנים טובות.

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה AL4 הגיעה ל 406 רק אחרי מתיחת הפנים.

עד אז היתה רק ZF "משופרת" עם בקרה של סימנס, ה AL4 היתה התוצאה הסופית

של שיתוף הפעולה PSA רנו וסימנס וה ZF הזו שלב ביינים.

מה זה אומר, יש סיכוי לשיפוץ טוטאלי שיעלים את הבעיה או לא?

מה ההבדל בין הZF לAL4, חוץ מזה ששתיהם בעלי חרא אמינות.

לי יש 206 שנת 2001 ששופץ לה הגיר בסביבות ה 138K ק"מ.

השיפוץ היה במכון גירים טוב שאני סומך עליו היה יקר יותר משמעותית ממה שהציעו לך ועדיין הגיר נוסע טפו טפו ללא בעיות.

מצד שני אני כמעט ולא נוסע עם הרכב [בשלוש ארבע שנים שחלפו מאז הרכב עוד לא הגיע ל150K !].

בסה"כ אני מאמין שהגיר הזה אמנם שובק חיים מהר יותר מהאחים היפנים שלו אבל כל דבר מת בסוף לא ?

ואם תשפץ אז יהיה לך ראש שקט לפחות לכמה שנים טובות.

חבל על הרכב, זה אומר פחות מ8K בשנה.

פורסם

אם הייתה 406 ידנית בארץ, לא הייתי בא לפורום בכלל.:lol: (יש אולי 1 או 2 ידניות בארץ).

אם הרכב היה ידני, לא היו לי בעיות בחיים. (טוב, רק על הכביש.)

(בחניה של הצימר בגרמניה חנתה 406 כמו שלי בול רק עם ידני, באותו רגע ירדו הדמעות.)

מעדיף להעביר הילוכים מאשר לסבול מגיר שנתקע ודופק.

תנסה לחפש דיגמי פיג'ו או סיטרואין שהגיר הידני שלהם מתאים למנוע הזה ותנסה את מזלך.

מה הדגם מנוע שיש לך?

אולי סיטרואין קסנטיה המקבילה מבית סיטרואין מציעה יותר מבחר ידניות?

כדאי לנסות לדעתי! יהיה לך גם רכב מאוד יחודי, ביד 2 יש רק אחת טורבו (קסנטיה) מנוע 2.0 שהיא ידנית.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אם זה ממש יעודד אותך, יש אחד שמטפל אצלנו במוסך והוא קנה ביבוא אישי פיג'ו 406 אם איני טועה ידנית.

שבוע שעבר הוא אמר שהוא רוצה למכור את הרכב.

קובי

פורסם
תנסה לחפש דיגמי פיג'ו או סיטרואין שהגיר הידני שלהם מתאים למנוע הזה ותנסה את מזלך.

מה הדגם מנוע שיש לך?

אולי סיטרואין קסנטיה המקבילה מבית סיטרואין מציעה יותר מבחר ידניות?

כדאי לנסות לדעתי! יהיה לך גם רכב מאוד יחודי, ביד 2 יש רק אחת טורבו (קסנטיה) מנוע 2.0 שהיא ידנית.

אבא מתעקש לא לעשות הסבה

אם זה ממש יעודד אותך, יש אחד שמטפל אצלנו במוסך והוא קנה ביבוא אישי פיג'ו 406 אם איני טועה ידנית.

מה הנתונים?

ק"מ, מנוע, מצב, מחיר, מודל.

פורסם

אני מת שתגיד לי פרטים!

הסבה זה תהליך לא פשוט כל כך כמו שנשמע.

בטוח, בגלל זה אבא שלי לא רוצה, וגם יכול ליצור בעיות.

פורסם

גם לשפץ AL4 זה לא תהליך כזה פשוט ויכול ליצור בעיות עתידיות.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
אין לי פרטים כרגע, אני גם רשמתי שאני לא בטוח שזה 406, אני חושב שכן אבל איני בטוח.

אני אשתדל לשאול ולברר לך.

אם אפשר תודה, מתעניין מאוד.

אתה בעל מוסך עד כמה שהבנתי, איזה מוסך ואיפה?

גם לשפץ AL4 זה לא תהליך כזה פשוט ויכול ליצור בעיות עתידיות.

הגיר הזה כל כך מתוסבך שאי אפשר ליצור עוד בעיות:?.

פורסם
ה AL4 הגיעה ל 406 רק אחרי מתיחת הפנים.

עד אז היתה רק ZF "משופרת" עם בקרה של סימנס, ה AL4 היתה התוצאה הסופית

של שיתוף הפעולה PSA רנו וסימנס וה ZF הזו שלב ביינים.

אני מתנצל אבל מה שכתבתי רלוונטי רק לגבי ה 2 ליטר, לגבי ה 1.8 אני לא בטוח.

צריך לברר במוסך מורשה.

פורסם
תן לאבא להחליט כי אתה כנראה לא בוגר מספיק (מקריאה של סיסמאות שאתה מפיץ).

מה הקשר לא בוגר מספיק?

דעתי שלא יגע ברכב בכלל, נוסע נוסע, שיעצור תתקן. (וככה עברו כבר יותר מ50KKM בשלום).

דעתי גם שחבל להוציא כסף על גיר עם מחלה שקשה מאוד לפתור אותה. (אולי כמה אלפים, אבל לאט לאט מגיעים למחיר הרכב!).

אבא רוצה ללכת על הטיפול, גם כי המחיר הוא בסדר לדעתו, וגם כי כל דבר שהמוסך הזה נגע בו, הסתדר. (סידר לי בעיות של מוסכים אחרים, שיפץ לי כמה דברים, הכל טוב והוא משדר אמינות.)

אני מתנצל אבל מה שכתבתי רלוונטי רק לגבי ה 2 ליטר, לגבי ה 1.8 אני לא בטוח.

צריך לברר במוסך מורשה.

אני יבדוק, כל מקרה טוב שאתה אומר, כי לרגע בלבלת אותי.:wink:

פורסם

אבא שלך צודק כמובן. הוא לא רוצה לנהוג ברכב מרטע.

קיבלתם מחיר יפה לשיפוץ, פלוס אחריות, פלוס מוסך שאתם סומכים עליו, אז אני לא מבין מה ההתלבטות בכלל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...