Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחידת הרדיו בפאביה נראית ככה (הדגם נקרא swing):

666945944.jpg

הרכב מגיע עם כניסת aux אבל ללא usb - שאני מחפש להוסיף.

תוך כדי החיפוש מצאתי את השירשור הזה בפורום סקודה שמפנה לפריט הזה:

usb-audi_02.jpg

השאלה שלי היא האם יש כבל כזה בארץ , האם הוא יעבוד עם הרדיו המקורי של הפאביה ובמידה וכן, אשמח גם לקבל המלצה על מתקין שיודע להתעסק עם זה (באיזור המרכז).

תודה רבה.

the london underground is not a political movement

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב

כעיקרון המכשיר שבפאביה הוא אותו מכשיר כמו בשאר הוואגים

השאלה היא האם הכבל יתאים לדגם המכשיר שלך כי כמו ששמתי לב הוא מתאים בעיקר לשנתון 2008-9

מה המודל של הפאביה ?

במקביל אנסה לבדוק לך על ציוד בארץ ואחזור בתשובה בהקדם

יום טוב

דרור

פורסם

איש הגרזן אני מצטער אבל כנראה שאני לא איש בשורות במקרה שלך

לאחר בדיקה חלקית זה מה שאני יודע כרגע

כרגע יש בארץ מתאם אורגינלי בלבד (אני בודק אפשרות של מתאם לא אורגינלי) שעולה 1800 ש"ח

התקנה שלו עולה כ 500 ש"ח

ולאחר ההתקנה שכוללת פירוק רדיו והרכבת מתאם ומתחים ומיקום שקע הUSB תצטרך לגשת למוסך מרכזי (ולא כל המוסכים של צ"מפיון יודעים לבצע את הפעולה הזו לכן תצטרך לגשת לאן שיורו לך) שהמוסך שמכיר את התהליך יבצע לך קידוד במחשב (שגם על זה תשלם כמה מאות שקלים) כדי שתוכל בסוף התהליך גם לשמוע מוסיקה דרך ה USB

לדעתי זה הליך ביזיון להעביר לקוח רק כדי לקבל בסוף התקן מדיה שנחשב היום ב 2011 כהתקן פשוט

בשלב זה אני ממליץ על החלפת מכשיר והרכבת פנל דשבורד מתאם

זה יותר זול והרבה יותר יפה ברכב ונותן יותר פיצ"רים ואיכות סאונד טובה יותר מהבלאופונקט העדין שיש לך ברכב המקורי

ד"א הביזיון הזה לדעתי הוא קונספירציה מתואמת בין בלאופונקט וקונצרן VAG לגרימת רוכשי הוואגים בעולם לשלוף את הארנק פעם נוספת ובגדול לאחר רכישת הרכב

אני אעדכן אם יוודע לי על מתאם USB חלופי לרכבך

אני מניח שיום יומיים כבר אחזור עם תשובה יותר הגיונית

בהצלחה

דרור

פורסם

דרור,

במחיר כזה אפשר לקנות RCD510 כמעט-חדש של מישהו ששידרג. יש איזה 6 מודעות כאלו כרגע פה בפורומים.

ואפשר יהיה להנות ממכשיר מקורי שהוא הרבה יותר טוב מהSWING/RCD310..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

NINJMNKY

בוקר טוב

מסכים איתך לחלוטין

כמו שרשמתי לדעתי זה ביזיון מתוכנן ומתואם בין יצרן הרדיו ליצרן הרכב

ואם כבר החלפת מכשיר אז ניתן לרכוש רדיו דיסק מעולה חדש ומותגי (פיוניר JVC אלפין וכנ"ל)עד גבול ה 1000 ש"ח כשמתאם דשבורד METRA לרכב עולה 300 ש"ח

תוסיף התקנה וקונקטור ומתאם אנטנה אתה מגיע ל 1500 ש"ח

ומדובר על מכשיר הרבה יותר טוב מה 510 עם יותר אופציות ויותר פיצ"רים כולל USB וכולל SD וכולל שליטה על אייפון ועוד ועוד ויציאות להגברה במקרה הצורך

כשבסופו של עיניין במכירת הרכב הכל מתפרק והמכשיר גרוטאה המקורי חוזר למקומו

לפרטים נוספים אשמח לעזור

דרור

פורסם

טוב שאתם לא מגזימים בפראות :-)

אחרי עוד קצת מחקר, מסתבר שאני מריך מתאם MDI לרדיו. זה נראה ככה:

4506302928_31de8eb171_z.jpg

ומספר החלק שלו הוא 5N0035342B.

זה מתחבר לרדיו ומשם יש חיבור MDI שאליו מתחבר הכבל שהצגתי בתחילת השירשור.

תכנות ה-HU שהתייחסתם אליו הוא אופציונלי, וגם הוא פשוט להחריד אם יש מתאם VAG-COM.

הוראות מלאות להתקנה (כולל הפלסטיקה של תושבת הנגן) ניתן למצוא פה: http://www.drbig.co.uk/projects/yeti-mdi-retro-fit/

ועכשיו למספר שאלות:

איפה אני יכול למצוא 5N0035342B ?

למישהו יש ערכת VAG-COM ? (אותה הערכה שמשתמשים בה לקריאת קודי שגיאות ממחשב הרכב)

פורסם

וואללה מנסים לעזור

אני לא חושב שההגזמה באה מאיתנו אנחנו במקרה הזה לא אלו שקובעים את המחיר

עכשיו בוא נראה איך אתה משיג את המתאם וכמה הוא יעלה לך ?

וכמה יעלה החיבור שלו ברכב ?

דרך אגב התכנות מחשב או הקידוד עולה 200 ש"ח

בשביל הסכום הזה אני אישית לא הייתי מסתבך בחיבור דרך תוכנות פירטיות או ביתיות שאולי תקבל דרך הפורום

אתה מסתכן בבעיית אחריות עתידית

שים לב שאסור לך מבחינת תנאי אחריות בשום פנים ואופן להתעסק עם תכנות מחשב הרכב אלא אם אתה מורשה

בסופו של עיניין אני מקווה שתצא טוב ותצליח

בהצלחה

דרור

פורסם

לא התכוונתי לפגוע באף אחד ואני מתנצל אם ככה הבנתם את התגובה שלי.

את המתאם ניתן למצוא ב-~85 יורו משומש (נגיד 500 שקל עם משלוח), אבל אין לי מושג מה המכס יעשו לי איתו ...

בנוסף כבר כאן (600 ש"ח רכיבים) עברתי את הגבול של כמה אני מוכן לשלם בשביל לפאג USB :-(

לגבי ה-VAG-COM - זה אופציונלי

פורסם

דעתי הכנה היא שאין טעם לנסות "לפרוץ" את הSWING שיעבוד במחיר שאתה מדבר עליו.

אם לא אכפת לך על ה"מקוריות" של פאנל מתוצרת VAG, תלך על הפיתרון שדרור מציע - להחליף לאפטרמרקט 1DIN שיתן לך הכל כולל הכל. אבל ייראה קצת פחות טוב מהמקורי מן הסתם.

או (מה שאני הולך לעשות) לקנות RCD510 יד שניה כשאקבל את הפאביה שלי. אמנם קצת יקר אבל לדעתי שווה..

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אאל"ט הפנל זהה לחלוטין מבחינת הפלסטיקה..

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב גם אני חיפשתי את האופציה הזאת (עד היום).

בסוף מצאתי את עצמי משוחח עם הנציג של class-a שהיה מאוד נחמד וישר אחרי ששאלתי אותו על הנושא אמר שהפיתרון הוא מתאם מיוחד והוא יקר ולא משתלם בכלל וסתם חבל לי על הכסף כי כל ההתקנה זה סרבול אחד גדול.

בקיצור, הפיתרון הפשוט יותר הוא לשדרג למערכת מקורית בעלת האופציות של USB וכו'.

מישהו כאן ניסה לשדרג, בכמה אפשר להשיג מערכות כאלה כי טווח הנזק שאני זוכר נע בין 3,000 עד 5,000 ש"ח.

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם

אני גם חפרתי על זה רבות עד שהגעתי לחלק הזה

http://www.ebay.com/itm/VW-SKODA-SEAT-MDI-AMI-MULTIMEDIA-BOX-iPod-iPad-iPhone-5N0035342-5N0-035-342-/200657179966?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item2eb819953e

לפי האתר זה רק לחבר וזהו .....

במוסך סקודה עפולה החשמלאי לא ידיע שקים חלק כזה ......

אבל לענינו.... הוא יעלה כ800 שח אבל עדין תשאר עם מערכת מחורבנת 20X WAT :|

• תוכן חדש...