Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חבל? קחו את אותו כסף ותקנו מערכת עם USB , יותר טובה מהמקורית.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני גם חפרתי על זה רבות עד שהגעתי לחלק הזה

http://www.ebay.com/itm/VW-SKODA-SEAT-MDI-AMI-MULTIMEDIA-BOX-iPod-iPad-iPhone-5N0035342-5N0-035-342-/200657179966?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item2eb819953e

לפי האתר זה רק לחבר וזהו .....

במוסך סקודה עפולה החשמלאי לא ידיע שקים חלק כזה ......

אבל לענינו.... הוא יעלה כ800 שח אבל עדין תשאר עם מערכת מחורבנת 20X WAT :|

אוקי וניסית את זה? :)

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם

ר"ד אפטרמרקט יתן תוצאות טובות יותר, אך יראה כעור ויגרע מהמראה הכללי של הר"ד המקורי - זאת הסיבה שהחלטתי לוותר על אופציה כזאת ופשוט השקעתי בר"ד מקורי בכיר (ולא ה-SWING הבסיסי והסבבה), כך גם שמרתי על המקוריות, גם הרווחתי SD, תצוגת מיזוג על גבי המסך (או חיישני חנייה - במידה ויש) וכדומה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אבל 2DIN מקורי עולה המוןןן כסף ולא שווה את זה ....:-( (וזה גם בלי להוסיף USB)

אנשים מחפשים התקן USB ל 3 סיבות .

1. מוזיקה גם כך נמצאת על הטלפון

2. ניגון דרך USB עדיף בהרבה AUX

3. טעינה של הטלפון .

פורסם

נכון שאני בד"כ לא תומך, אבל למי שלא הולך על משהו מאוד איכותי מבחינת סאונד יש אלטרנטיבה:

2DIN סיני שכולל בתוכו הכל, הרבה יותר מאשר כל המכשירים המקוריים ועדיין נותן מראה מקורי.

מחיר הייבוא מחו"ל של יחידה כזאת זול מהקומבינה של הוספת USB ל-SWING.

זה לא מושלם אבל עדיף לדעתי על להשקיע ב-SWING.

פורסם

את דעתי על הביזיון הזה שקוראים לו SWING כבר כתבתי בעבר בפורום הטכני כמדומני.

מסתבר, שיש עד היום חברות שדוחפות זבל לתוך הדאשבורד של הרכבים שהם מייצרים בכדי לחסוך בעלויות.

בושה וחרפה שרכב בשנת 2012 נמכר עם מערכת פח אשפה שכל קשר בינה לבין טכנולוגיה עדכנית הוא מקרי לחלוטין.

חיבור USB אם יחובר דרך שמונה ממירים, עם התאמות, עם חיטוט בתוכנה ועם ים כסף....

יציאה למגבר? מה זה בכלל? מי מכיר את זה בVW? כנראה שאף אחד.

אז לא, אני לא אשדרג את המערכת ב7000 ש"ח בשביל שיקראו לו קולומבוס וגם לו לא תהיה כניסת USB או יציאת מגבר (לא זוכר מי מהשניים חסרים שם) אבל אני כן אמשיך לעלוב ולקלס בכל הזדמנות שיש לי בבושה ובחרפה הזאת שמעטרת את הדאשבורד בפאביה שלי.

ולא, אני לא כפוי טובה שבא להלין על רכב שנרכש במבצע, למרות שגם ב88 אלף ש"ח לא אמורים לקבל את הבושה וחרפה הזאת שנקראת SWING עם זוג "קומפוננטים" מתוצרת עזה אלא משהו קצת יותר מכובד מזה (וכל אופציה תהיה יותר מכובדת מזה) שילמתי הכי הרבה שאפשר לשלם היום על פאביה, וקיבלתי מערכת שמע דרעאק.

כשאפרק את הSWING שלי, מי שירצה מוזמן להגיע ולנסות לתפוס כשהיא תיזרק מהחלון.

פורסם

ובהמשך לעניין הזה, אני מתכנן לנסוע לאילת ומעוניין לנצל את ההזדמנות לחסוך את המע"מ על הרכישה להחלפת הסווינג-דרעאק.

יש סיכוי למצוא עסק מכובד בתחום במובלעת הדרומית בשביל לרכוש HU איכותי?

(לא מחפש המלצות, לא מחפש מתקינים, לא מעניינת אותי העבודה - בכדי לא לחרוג מכללי הפורום) רוצה לדעת אם יש היכן לרכוש באילת אם מישהו מכיר? רוצה ללכת, לשלם, לקחת - זה הכל.

פורסם

OK - עברתי את הסיפור הזה לפני כשבועיים:

קניתי מCarsystems את הממיר;

תיאמתי התקנה בClassA - קיבלתי שירות לעילה ולעילה.

בסוף העניין, הפתעה: הSwing שהיה באותו יוצר על ידי Delphi, ולא מתאים לממיר MDI. נאלצתי "לשדרג" לSwing מתוצרת Blaupunkt...בהרבה כסף.

סה"כ - מרוצה מהתוצאה,:-) אבל לא מהמחיר ::-(

למכירה: Swing Delphi משומש :roll:

פורסם

אתה יודע כמה CD ריקים לצריכה יכולת לקנות בכסף הזה ששילמת על השדרוג הזה שבטוח עלה לך בסה"כ מעל 1500 ש"ח?

כל זה בשביל מה? בשביל כניסת USB?

במחיר הזה אתה קונה מערכת מולטימדיה עם ניווט וכל טוב.

פורסם
אתה יודע כמה CD ריקים לצריכה יכולת לקנות בכסף הזה ששילמת על השדרוג הזה שבטוח עלה לך בסה"כ מעל 1500 ש"ח?

תודה - תגובתך הועילה לי מאד. גם לכל מי שירא אותה בעתיד.

פורסם

:-D תיקנה כמות ספורה של דיסקים רב פעמיים, השקעה של 50 שקל פחות או יותר, ואתה תוכל לצרוב ולמחוק אין ספור פעמים

JL Audio

פורסם

רגע, מה זאת אומרת אין יציאה למגבר?

אז אני בעצם חי בסרט שהשארתי את המגבר מהרכב הישן כדי בעתיד להתקין בפאביה שלי?!?! :evil:

עכשיו אני באמת מתחיל להתעצבן - כי איכשהו על כניסת USB אני יכול לוותר למרות שזה מבאס בטירוף - בתור אחד ששומע 99% מהזמן מוזיקה אלקטרונית אני יכול להגיד שצריבת דיסקים זה לא עסק מלהיב במיוחד. מלא הייתה תמיכה של דיסק DVD זה היה פותר את הבעיה כמעט כי אז הייתי פשוט קונה DVDRW וסוגר את הבסטה 8)

טוב כדי לא לעבור על חוקי הפורום אפשר פשוט לתת סדרי גודל אמיתיים של כמה עסק של השדרוג יכול לצאת?

ואיך אני יודע בדיוק אם יש לי SWING של DELPHI או של BLAKPAUNT ?

תודה

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם

ע"מ לדעת אם זה Delphi או Blaupunkt, צריך לפרק את היחידה ולהסתכל על התוית מאחורה - זה כתוב שם בברור.*

עלויות - מה שנכתב מעלה מתקרב (מלמטה) למחיר הסופי, כולל ה"שדרוג". כאמור, דבר עם בעלי המקצוע בClassA או מתחרותיה.

לגבי פתרון של דיסקים: לי אישית נמאס להחזיק אותם באוטו - הם גדולים ומסורבלים. דיק-און-קי של 32GB מחזיק המון מוזיקה.

ואפשר גם לחבר דיסק 2.5" נייד עם נפח גדול עוד יותר (לא ניסיתי). הכל מוסתר בתא הכפפות ומשאיר מקום גם לכפפות :-)

* לפירוק Swing:

- כבה סוויטש

- משוך את "הפנים השחורות" שמסביב לתצוגה (בתוך המסגרת ה"מוכספת") - צריך מעט כח, אבל לא לפחד

- יתגלו לך 4 ברגי טורקס T20 (למיטב זיכרוני) - פרק אותם

- שלוף מעט את היחידה: 3-4 ס"מ בלבד

- פרק את נורית חיווי ניתוק כרית אויר - בתחתית היחידה (מרגע שפירקת אותה ועד שתרכיב חזרה, אם תדליק את הסוויטש, תרשם לך תקלה שתוכל לאפס רק עם תוכנה וכבל!)

- שלוף את היחידה כולה

הרכבה בסדר הפוך, כמובן - בהצלחה!

** כל זה נכון לסופרב, מן הסתם לסקודות אחרות גם.

פורסם
- פרק את נורית חיווי ניתוק כרית אויר - בתחתית היחידה (מרגע שפירקת אותה ועד שתרכיב חזרה, אם תדליק את הסוויטש, תרשם לך תקלה שתוכל לאפס רק עם תוכנה וכבל!)

בפאביה 2012 אין את השלב הזה :roll: ניסיתי ....

• תוכן חדש...