Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרצתי כמה חיפושים בפורום אבל לא ממש מצאתי תשובה\מידע,

מציעים לי בעבודה לבחור בין :

1. סיטרואן C4 החדשה

2. מיצובישי לאנסר החדשה

3. יונדאי I30CW

-------------

בתוספת תשלום:

4. סקודה אוקטביה 1.2TSI

5. רנו פלואנס

-------------------------------------

עכשיו לאחר בדיקות רבות באתרים שונים, ההתלבטות העיקרית היא בין הC4 החדשה ליונדאי I30CW

ביצעתי נסיעת מבחן בסיטרואן ,בפנים היא מרשימה ומאובזרת.

- מה דעתכם? שווה להשקיע כסף עבור סקודה? (מדובר ב250 ש"ח בחודש נוספים ולחכות איזה 3 חודשים עד שיגיע)

- האם למישהו מכם יש את הסיטרואן החדשה?

- תקלות ובעיות שונות שיש שעלולות להיות? למרות שזה רכב ליסינג אני לא מעוניין להיתקע איתו כל שני וחמישי הרכב הזה יסע הרבה מאוד.

- דגש נוסף רכב מהיר וזריז, שידע לעלות בלי בעיה לירושלים.

- אני אדם צעיר ולא מעוניין במשהו "עגלתי" ושישדר קצת "יוקרה" למרות שכולן משפחתיות.

- לא היה לי מעולם רכב צרפתי.

תודה לכל העוזרים! :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תרד מ רנו פלואנס.. לא חסכנית לא סוחבת בקושי ממש עגלה עם סוסה .

אני בתור בעל סקודה אוקטביה 1.4 TSI מרוצה מכל רגע איתה יעילה חסכנית יחסית למשפחתיות האחרות מרגישה איכותית מבפנים וממש תענוג. שלא נדבר אל תא המטען שלה שאפשר להעמיס שם חצי בית

אם שווה לחכות 3 חודשים ? זאת החלטה שלך כמה אתה צריך רכב חדש .

לפי דעתי 1.2 TSI תעשה עבודה מצויינת היא זריזה חסכנית וכו'

פורסם

הייתי בדילמה שלך, רציתי את האוקטביה אבל זמן ההספקה היה פברואר (אני מדבר על לפני חודש וחצי בערך), תנסה לברר אם יש באפשרותך לקבל את הפיאט בראבו. היא עונה על הדרישות שלך וזה מה שאני בחרתי.

בשיפוצים

פורסם

שלום,

תודה על התגובה.

אין לי בעיה לחכות אני אהיה עם רכב ביניים.

פשוט מבחינת אבזור ופינוק סקודה מול C4 חדשה הסיטרואן נותנת הרבה יותר בגרסת הבסיס.

גם מבחינה טכנולגית הרבה יותר אבזור לדעתי בC4 וסקודה למרות שהיא TSI מבחינת זריזות יהיו אותו הדבר.

גם לא בא לי כל כך להוסיף עוד כסף.

פורסם
שלום,

תודה על התגובה.

אין לי בעיה לחכות אני אהיה עם רכב ביניים.

פשוט מבחינת אבזור ופינוק סקודה מול C4 חדשה הסיטרואן נותנת הרבה יותר בגרסת הבסיס.

גם מבחינה טכנולגית הרבה יותר אבזור לדעתי בC4 וסקודה למרות שהיא TSI מבחינת זריזות יהיו אותו הדבר.

גם לא בא לי כל כך להוסיף עוד כסף.

בקשר לטכנולוגיה אני לא יודע למה סקודה היום שייכת ל פוקלסוואגן.

אני בגדול לא אוהב מכוניות צרפתיות בשל בעיות אמינות וכו' .

אבל שוב . זה שיקול שלך

פורסם

לשלם עוד 250 ש"ח לחודש על האוקטביה זה ביזבוז כסף לטעמי, אני באופן אישי לא אהבתי את הרכב למרות שירי ההלל אשר מושמעים על הרכב תחת כל עץ רענן.

באופן אישי, אם אין לך משפחה של גדולה ( 3 ילדים) , ה C4 עדיפה , אם אתה משנע משפחה הייתי הולך על ה I30.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לי יש את הC4 החדשה בליסינג מזה חודשיים. לפני היתה לי קרוז ולפניה מזדה 3.

הסיטרואן היא כמעט רכב פרימיום בהשוואה לאפשרויות האחרות מבחינת איכות חומרים, עיצוב, מושבים, אבזור ותחושה כללית. לא ניתקלתי בשום בעיה חשמלית או מכנית עד עתה. מנוע של 120 כוחות סוס של ב.מ.וו. יש תחושה שתיבת ההילוכים לא נותנת לו למצות את כל הפוטנציאל שלו, אבל גם כך הרכב מאיץ יפה וסוחב נהדר כשמאיצים בו. צריכת הדלק המשולבת עומדת על 1:12 שזה לא רע כלל למשפחתית אוטומטית. יש בידוד רעשים מצויין, סטאירו מצויין עם 6 רמקולים. המזגן עושה עבודה טובה (בעיקר בגלל פתחי האוורור הממוקמים טוב ונושבים לכיוון הפנים ולא כפות הידיים), אך איננו מקפיא.

בהצלחה!

פורסם

היונדאי היא הכי זריזה אחרי האוקטביה למרות גיר 4 הילוכים "טיפש". הגיר עצמו מסרב לעיתים לרדת מ-4 ל-3,ניתן להעביר ידנית עם הבורר בתזוזה קלה ימינה.

האם אלה האופציות היחידות? בדוק אפשרות לקיה פורטה שהיא שקטה ונוחה יותר מהיונדאי I30 ותברר גםלגבי יונדאי I35 שהיא חצי צעד קדימה לעומת הפורטה וה-I30.

בהצלחה.

פורסם

אני ההיתי הולך על הסיטרואן בלי לחשוב פעמים - אומנם הספסל האחורי לא מספיק נוח לטעמי אבל עדין המכונית מאוד מפנקת , כיפית לנהיגה נוחה ונראת מצויין . בעניין הסקודה - אומנם המנוע הוא פנינה טכנולוגית אבל לטעמי הוא קטן עליה ואם מוסיפים לזה רק 4 כוכבי בטיחות ברכב חדש וזמן המתנה של פרארי אני פשוט לא חושב שהיא שווה את זה.

אני גם לא חושב שיש לך מה לפחד מבעיות אמינות מאחר ומדובר ברכבים חדשים סביר שיהיה לך שקט אם כל רכב שתבחר.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

לא הבנתי אם אתה באמת צריך רכב משפחתי.

אם לא - למה לא תעשה את הדבר החכם ותחפש רכב יותר קטן שיהיה זריז ואיכותי.

אם אתה לא צריך להסיע משפחה, והליסינג שלך עובדים עם סקודה, הייתי מציע לך לקחת פאביה 1.2TSI - היא תהיה יותר זריזה מכל האופציות שציינת, ותעלה לך פחות. אם כי ל-C4 יתרון נוחות בנסיעות בינעירוניות.

אגב - לא צריך לפסול את הפאביה גם למשפחה קטנה.

אם הרכב הוא משפחתי, אז כנראה שה-I30 היא האופציה הפרקטית יותר, הגם שמרגישה יותר "זולה" מהסיטרואן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
היונדאי היא הכי זריזה אחרי האוקטביה למרות גיר 4 הילוכים "טיפש". הגיר עצמו מסרב לעיתים לרדת מ-4 ל-3,ניתן להעביר ידנית עם הבורר בתזוזה קלה ימינה.

האם אלה האופציות היחידות? בדוק אפשרות לקיה פורטה שהיא שקטה ונוחה יותר מהיונדאי I30 ותברר גםלגבי יונדאי I35 שהיא חצי צעד קדימה לעומת הפורטה וה-I30.

בהצלחה.

אוייש אל תדבר אם אתה לא יודע .

זה גיר 7 הילוכים זה קודם כל .. הגיר בחיים לא סירב לרדת לי מ 4 ל 3 .

• תוכן חדש...