Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, עקב מישהו שנכנס בי מאחור בחניה, יש מעיכה בפח והטמבון אחורי ירד טיפה למטה.

נאמר לי מהביטוח שלי לגשת למוסך, כל מוסך שמתחשק לי ולהביא הצעת מחיר לתיקון הפגיעה.

מישהו מכיר פחח טוב/מוסך טוב שיש בו פחח מקצועי שיכול לתקן את הנזק במקצועיות?

המחיר פה לא פונקציה, איכות העבודה קובעת.

תודה מראש על התגובות!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אם לא היית מפעיל ביטוח ומחפש זול וטוב, הייתי אומר לך סע לרהט.

ערבים ערבים, אבל מלמדים את היהודים מזה פחחות.

הגעתי לשם דרך ערבים שדפקו אותי ברמזור (לקחו רברס כמו מטומטמים ברמזור של הוואן, ואני עמדתי מאחוריהם וצפרתי, אבל הם המשיכו עם הטנדר), קיצור הם לא רצו להפעיל ביטוח ואני הייתי עצבני, הלכנו לאסולין, רצה איזה 4 אלף, הבדואי אמר לי זובי, אמרתי לו קח תמפתחות אני רוצה תרכב חדש. (כמובן שלקחתי פרטים וכו', היה לו רכב על שם מפעל או משהו).

באמת לקח שם לי פנס חדש מפירוק, רדיאטור חדש מהקופסא (כאן הרווחתי, היה לי בעיה קטנה בדוד של השני), מכסה מנוע לקח מפירוק, עשה לי צביעה מחדש, יצא כל כך טוב שבא ללקק!:-P

הוא סגר את הכל ב1900 שקל (מהכיס שלו).

כעקרון לך לאסולין, אם הביטוח משלם, למה לא.

יש לך גם את גבי נראה לי.

פורסם
אם לא היית מפעיל ביטוח ומחפש זול וטוב, הייתי אומר לך סע לרהט.

ערבים ערבים, אבל מלמדים את היהודים מזה פחחות.

הגעתי לשם דרך ערבים שדפקו אותי ברמזור (לקחו רברס כמו מטומטמים ברמזור של הוואן, ואני עמדתי מאחוריהם וצפרתי, אבל הם המשיכו עם הטנדר), קיצור הם לא רצו להפעיל ביטוח ואני הייתי עצבני, הלכנו לאסולין, רצה איזה 4 אלף, הבדואי אמר לי זובי, אמרתי לו קח תמפתחות אני רוצה תרכב חדש. (כמובן שלקחתי פרטים וכו', היה לו רכב על שם מפעל או משהו).

באמת לקח שם לי פנס חדש מפירוק, רדיאטור חדש מהקופסא (כאן הרווחתי, היה לי בעיה קטנה בדוד של השני), מכסה מנוע לקח מפירוק, עשה לי צביעה מחדש, יצא כל כך טוב שבא ללקק!:-P

הוא סגר את הכל ב1900 שקל (מהכיס שלו).

כעקרון לך לאסולין, אם הביטוח משלם, למה לא.

יש לך גם את גבי נראה לי.

אז אתה אומר שנכנס בך ערבי, הבאת לו את האוטו שלך, הוא הלך ותיקן לך את כל האוטו בהשקעה מהכסף שלו והחזיר לך את האוטו. אני צודק ? :|

פורסם
אז אתה אומר שנכנס בך ערבי, הבאת לו את האוטו שלך, הוא הלך ותיקן לך את כל האוטו בהשקעה מהכסף שלו והחזיר לך את האוטו. אני צודק ? :|

כן, ליתר דיוק גררתי את הרכב עד אליהם (יום שישי בצהריים), ראיתי במי מדובר (פירוקיה שמספקת את החלקים למוסכים בב"ש), חזרתי הבייתה, ואחרי יום (יום ראשון בבוקר) חזרתי כדי לקחת אותו.

למה הסמיילי הזה?

אל תחשוב שנתתי בקלות ראש, הפנס הראשון שהביא לי, רעד קצת, ישר אמרתי לו שיסדר, הלך וסידר משהו עם התושבת.

בדקתי טוב טוב אחריו.

פורסם

אם הבדואי שנכנס בי היה כל כך נחמד ועוצר...הכל היה אחרת.

הבן אדם ברח, מזל שיש לי את המספר רכב שלו.

אני לא מחפש להפעיל ביטוח, אף אחד לא רוצה בזה, אבל אין לי ברירה כי אני חייב לנסות תבוע ממנו כסף עבור התיקון.

בשביל שאתקן בעצמי, הייתי מסכים איתך ומנסה למצוא הכי זול שיש, אבל היות ומדובר בלתבוע את הבן אדם, אני רוצה את הכי טוב והכי יקר שאפשר.

אז קרית הרכב אסולין או גבי? זו ההמלצה? דרך אגב, יש מוסך מורשה דייהטסו בבאר שבע?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אם הבדואי שנכנס בי היה כל כך נחמד ועוצר...הכל היה אחרת.

הבן אדם ברח, מזל שיש לי את המספר רכב שלו.

אני לא מחפש להפעיל ביטוח, אף אחד לא רוצה בזה, אבל אין לי ברירה כי אני חייב לנסות תבוע ממנו כסף עבור התיקון.

בשביל שאתקן בעצמי, הייתי מסכים איתך ומנסה למצוא הכי זול שיש, אבל היות ומדובר בלתבוע את הבן אדם, אני רוצה את הכי טוב והכי יקר שאפשר.

אז קרית הרכב אסולין או גבי? זו ההמלצה? דרך אגב, יש מוסך מורשה דייהטסו בבאר שבע?

לא יודע תחפש.

אני הבאתי לך שתי מוסכים מוכרים, אני לא יודע מה הרמה שלהם.

כמובן שיש עוד פחחים, אבל אני לא נתקלתי באף אחד.

תראה, אם זה היה רכב חדש, הייתי משתתף בצערך, אבל מדובר בדייהטסו 99', אני לא מזלזל, לי יש רכבים יותר ישנים, אבל המאמץ בלתפוס את הבדואי, לא בטוח שתצליח.

המשטרה גם לא בטוח שתעשה מאמץ, כי פשוט הבדואים נכנסים לכפר, וסלאמת, אף אחד לא ראה ואף אחד לא שמע.

הבנתי שהוא פגע וברח, גם אם היית רושם פרטים שלו, לא היה עוזר.

(קרה לי תאונת שרשרת עם הפיג'ו, בדואי נכנס בבדואי שנכנס בי ואני נכנסתי בישראלי אחד.

לפי הסדר, הברלינגו של הבדואי נכנסה בסובארו DL של השני, שנכנס בפיג'ו 406 שלי, ואני נכנסתי במאזדה 3,

לפיג'ו שלי כרגיל לא קרה כלום, אבל למאזדה התעקם הפגוש האחורי.

אני לקחתי ולקחו ממני פרטים של כולם, אחרי שבועיים זה עם המאזדה 3 מתקשר אלי ושאל אם תפסתי את אחד הבדואים, אמרתי לו שלא, אז הוא אמר בסדר, המאזדה היא מהחברה.

סתם לידע כללי, אחד הבדואים הוא מאבטח איפשהו בב"ש, הלכתי לחפש אותו איפה שהוא אמר לי, וכרגיל לא מצאתי.)

פורסם

אם אתה הולך לאחד מ 2 הגדולים (אסולין וגבי) אני ממליץ על גבי. יחס ושירות הרבה יותר טוב. תיקנתי בעבר אצל שניהם ואיכות העבודה זהה (טובה בנשיהם).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אם אתה הולך לאחד מ 2 הגדולים (אסולין וגבי) אני ממליץ על גבי. יחס ושירות הרבה יותר טוב. תיקנתי בעבר אצל שניהם ואיכות העבודה זהה (טובה בנשיהם).

גבי גר בישוב שלי.

הוא קיים הרבה מאוד שנים.

• תוכן חדש...