Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה - סמארט בראבוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר לדעת בבקשה ,מדוע מכונית כ"כ קטנה וכ"כ חלשה (לא הנ"ל) עולה כ"כ הרבה כסף ?

גם בחו"ל היא עולה יחסית הרבה כסף ,פעם מכוניות כאלה כמו איזטה של ב.מ.וו או המיני היו זולות כמו שהן צריכות להיות ואילו היום אין שום פורפורציה בין מה שמקבלים למה שמשלמים.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

נראית מאוד חמודה הסמארט!

אני מזהה ברקע את הגן טכנולוגי במלחה =]

טוב שיש כאלה רכבים קל"ב אצלי :-D

בטח של איזה דוד עשיר ממלחה/הולילנד...

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

זאת לא היחידה, יש אחת באשדוד עם מספר גרמני (D)

ועוד אחת לבנה עם מספר ישראלי ברמת אביב ג'.

זו באשדוד צילמתי בפלאפון.

kmy4dlrtionz.jpg

ryjjm2yzzrzl.jpg

זו שצילמתי ברמת אביב ג' עם מספר ישראלי גם בפלאפון צילמתי תוך כדי נהיגה לא העברתי למחשב.

פורסם

נחמד ומיוחד אך בהחלט מופרז מדי.

אני הייתי מעדיף אבארט' 500 בכל נק' זמן.

פרקטית יותר (מי היה מאמין שיש רכב פחות פרקטי ממנה), מעוצבת יותר וחזקה יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה כ"כ מיוחד? אי שם ב2005 נהגתי על כזאת בארץ, היה רכב צמוד מהעבודה לאיזה חודשיים. שחורה פתוחה, אני זוכר רכב זריז עם אחיזה מצויינת.

haters will hate

פורסם
אם אפשר לדעת בבקשה ,מדוע מכונית כ"כ קטנה וכ"כ חלשה (לא הנ"ל) עולה כ"כ הרבה כסף ?

גם בחו"ל היא עולה יחסית הרבה כסף ,פעם מכוניות כאלה כמו איזטה של ב.מ.וו או המיני היו זולות כמו שהן צריכות להיות ואילו היום אין שום פורפורציה בין מה שמקבלים למה שמשלמים.

רק בגלל שזו מרצדס,אין סיבה בעולם לשלם על רכב כמו סמראט כ"כ הרבה,הרוב זה המותג והגימיק שאפשר לדחוף אותה בכל חור.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

האמת שהסמארט לא ממש עושה לי את זה, אבל הבראבוס מעניינת. 102 כ"ס ו-9 שניות למאה, עם צריכת דלק של 5 ל' ל-100 ק"מ. אם כבר סמארט, הייתי הולך על הדיזל - הרבה הזה עושה למעלה מ-30 ק"מ לליטר סולר.

פורסם
העיצוב הכועס שלה מזכיר לי את המשחק "ג'וג'ואים" שהיה פעם, למי שזוכר:lol:

הרגת אותי עם הז'וז'ואים! :lol: באמת דומה.

היו לי בזמנו את כולם! גם את הכסף והזהב, וכל פעם שאבא שלי היה מתדלק, הוא היה מביא לי חבילה של 'פושטים'...

ללא שם.jpg

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
ב 200 אלך שקל היתי מעדיף איזה פיאט 500 אברט והיה נשאר לי הרבה עודף לביטוחים ודלק 8)

ב200 אלף שקל, הייתי מביא (מביא = כנראה רוכש). גולף GTI החדשה, 3 דלתות גרסה ידנית, וגם היה נשאר לי כסף לביטוח, ולשווארמה עם קולה.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
ב200 אלף שקל, הייתי מביא גולף GTI החדשה, 3 דלתות גרסה ידנית, וגם היה נשאר לי כסף לביטוח, ולשווארמה עם קולה.

בצלחת, בפיתה או בלאפה?

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תוכן חדש...