Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים, היום בלילה סביבות 2 ככה, יצאתי מכיוון בסיס הקריה בת"א לאחר ביקור חבר ונסעתי לכיוון איילון צפון. שעמדתי ברמזור, בדיוק עישנתי ותוך כדי שאני עם חלון פתוח, אני שומע חריקות בלמים מצמררות בכמה טונים של רעש ושניה אחרי זה 3 בומים עצבניים!!

הירוק ברמזור הגיע וכשאני יורד לכיוון הכניסה לאיילון נחרדו עיני!!

פיאט פונטו (חצי פואט פונטו) בתוך הקיר שגובל את הכביש עם הבניינין שמעל, פולו במרחק לא רחוק ממנה עם מכה רצינית בצד הנהג, וג'יפ שלא הצלחתי לזהות (ואני מכיר רכבים) מרוב הנזק, הפוך כאשר הגג באיזור הנהג והנוסע לידו קרס כליל.

מהיותי חובש בצבא מיד עצרתי את מכוניתי עם אורות חירום לפני הפונטו (שהייתה הכי קרובה למחלף) כדי למנוע נזק נוסף ולהתריע את הבאים להירידה כי היא בעיקול ואין שדה ראית אופטימלי.

לקחתי איתי ערכת ע"ר שקיימת ברכבי ורצתי לנסות לחפש פצועים תוך כדי שצעקתי לאחד האנשים שעצרו לפני להתקשר לאמבולנס ומשטרה..

אל הפונטו הגעתי ראשונה, היא צפצפה, וחששתי שהנהג לא היה חגור ופגע גם ראשו בהגה, ושהגעתי ראיתי שהוא היה חגור והכרית לא נפתחה..

הוא היה בעירפול קל אבל לא היה שום דבר שיכולתי לעשות..פציעות חיצוניות לא ראיתי..

מיד ניגשתי לג'יפ, וניסיתי לראות אם ישנו מישהו מגיב מתחתיו, ללא הצלחה..ושהרחתי ריח חריף של דלק גם הבאתי מטף מהאוטו שלי ריססתי על שלולית שהייתה שם..

בינתיים כבר שמעתי סירנות של אמבולנסים, והמשכתי לפולו, שם הייתה נהגת עם חתך ביד ובמצח, חבשתי אותה שהיא ברכב כי לא רציתי להוציא אותה מחמת הספק שמה היא קיבלה מכה בגב..

בנקודה זו כבר הגיע אמבולנס וניידת, והחובשים התחילו לטפל בפונטו ובפולו ואז הגיע עוד אמבולנס ופינה אותם, בנקודה הזו פניתי לרכבי כדי להמשיך הבייתה, ובדרך לאוטו הייתה שוטרת ששאלה אותי אם ראיתי את התאונה, אמרתי לה שלא, אבל שמעתי אותה..וכנכנסתי לרכבי, גיליתי שעל השמשה ישנו דוח על-סך 750 ש"ח בגין הפרעה לרכב חירום...

שאלתי את השוטרת כי היא הייתה חתומה שם, היא אמרה שהפרעתי ולא היתי ליד האוטו לכן היא כתבה את הדוח..הסברתי לה שטיפלתי בפצועים כמה שיכולתי ולא הזיז לה..

עכשיו אני שואל את עצמי - מה אדם ישר והגון אמור לחשוב במצב כזה - חס וחלילה להמשיך לסוע שאנשים ימותו??

כמובן שזו לא המחשבה שעוברת לי בראש - אבל לא עצרי כדי לראות איך מכבי האש מחלצים איש ממכונית הפוכה, נתתי טיפול ראשוני לפצועים ועוד קיבלתי על זה דו"ח..

כמובן שלקחתי טלפונים של 3 אנשים שהיו שם איתי מההתחלה שיעידו במשפט שאני ידרוש על זה שטיפלתי בפצועים מחובתי כחובש והרכב מוקם כך שלא יגרם עוד נזק..

השאלה היא - האם באמת היתי לא בסדר?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אתה היית 10

קבל ח"ח עצבני...

באמת כל הכבוד.

רק חבל ששוטרת מטומטמת כזאת נותנת דו"ח למי שמנסה לעזור... זה כבר עצוב, אבל מה לעשות - ככה נראית המדינה שלנו (אולי יהיה יותר מדויק להגיד - משטרת התנועה שלנו).

מקוה שתזוכה במשפט.

פורסם

באמת ח"ח ענק על מה שעשיתה מחר בבוקר תפנה לYNET או בקיצור לרועי צוקרמן שיפרסמו את המיקרה אני חושב שמגיע לך פרס העיר על אזרחות למופת. :!:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

גם אני תומך בך

פעלת עשר ואני חושב שפעלת עם יותר ביצים מרוב האנשים ובדיוק איך שאני הייתי פועל אם היתה לי את אותה הכשרה והייתי במקום

ואני במקומך

הייתי שולך מכתב למשטרה בצרוף הטלפונים של האנשים + תעודת זהות בשביל עדות כדי להראות שאתה רציני ועשית כל מה שיכולת רק מתוך מקרה חירום אמיתי.

אם זה לא עובד הייתי מגיש תלונה במח"ש נגד השוטרת שחתומה על הדוח + הייתי מבקש להישפט בבית משפט.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כל -> כל הכבוד על הכל על מה שעשית!

אתה ממש תותח

אין לך ממה לפחד שאולי לא עשית משהו לא טוב

עשית הכל כמו שצריך והמשטרה הזאת ממש דפוקה (זה לא משהו חדש)

מיליון אחוז שאתה תצא מזה במשפט. אבל אולי מערכת המשפט גם דפוקה... לפי מה ששמעתי (אף פעם לא נשפטתי).

פורסם

מעשה מעולה ונכון....פעלת יפה....

לגבי הקנס. לך להשפט. אני בטוח שבבית משפט יזרקו לך מילה טובה והשוטרת תקבל נזיפה...

פורסם

אין כל צורך לגשת להישפט.

כתוב ערר למתנ"א המחוזי(מופיע בפינה העליונה שמ' של הדו"ח) וקבול בפניו שבסה"כ פעלת ע"פ החוק.

"היה ונקלע אדם למקום תאונה, חובה עליו לדאוג שלא יגרם נזק נוסף לנפגע, יגיש עזרה רפואית על פי הכשרתו בלבד (אין לטלטל פצוע באם אין הכשרה לכך), יזעיק את כוחות החילוץ והבטחון, ימתין עד בואם של כוחות החילוץ, יעזור בפינויים של הנפגעים ורק ברכב מתאים."

ישר-כח.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אתה בן אדם גדול, ולא נילחצת כשהיית במצב כל כך מלחיץ ומפחיד. כי רק ליראות את כל זה זה כבר עושה משו.ועל זה מגיע לך כל הכבוד, אתה עשית הכל נכון ולא שככת כלום גם כשהיית בכזה לחץ

אני לא יודע לגבי החוקים, אבל אני יודע שלאנשים בעלי הכשרה רפואית יש חוקי איתיקה (אמא שלי אחות) שאומרים: שאם יש לך הכשרה רפואית ולא משנה מה אתה עכשיו גנן\זבלן\מנהל חב' היי-טק אז אתה חייב להגיש סיוע, אם אני לא טועה קוראים לזה שבועת היפוקרט

ולגבי העצה ללכת למח"ש זה לא ניראה לי,כי אני לא חושב שירימו את כל המע' כדי לבטל דו"ח

בית-המשפט כבר ניראה לי יותר הגיוני, יש לך עדים, יש לך את מה שעמית כתב, ויש לך גם את המעשה המוסרי. ועוד משו זה לא ממש קשור אבל אם השוטרת הייתה צעירה זה גם יכול לשמש לטובתך

מקווה שהקנס לא פגע לך בביטחון האישי,ומקווה שהוא לא ימנע ממך לעשות דברים כאלה בעתיד

לאון

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

קודם כל אנשים - תודה על התמיכה שלכם, כי בהתחלה באמת חשבתי שאני לא בסדר. :?

יום ראשון על הבוקר אני יסע לתחנת המשטרה ברמת השרון שממנה השוטרת יצאה ואני יבקש לבטל את הדו"ח. :!:

אם שום דבר לא יצא מזה, אני יבקש להישפט ובמקביל יפנה לעיתונות. :mad:

ושלא תתבלבלו אנשים, עדיף לי בסופו של דבר לשלם 750 ש"ח ולדעת שעזרתי להציל חיי אדם. :idea:

אלון.

פורסם

אנשים טובים כמוך קשה למצא...

אם כולם היו כמוך או אפילו בעלי קו מחשבה בעשירית מקו המחשבה שלך,אז המדינה הזאת הייתה ניראת אחרת.

אבל המציאות היא שכולם ידפקו וינצלו את כולם, כל הרשויות מלאות באנשים מושחטים שמניעים וממונעים ע"י אנשים עוד יותר מושחטים, כולם דופקים את כולם,אנשים יחפשו סיבות ודרכים מתחת לאדמה בשביל לעשות כסף,ועל המשטרה בכלל אין מה לדבר, שם העסק רקוב!!!

בן אדם,צדיק,אמצע הלילה,מציל חיים....מה יותר מזה???

ואז באה שוטרת וכל מה שיש לה לעשות זה לדפוק עוד דוח בשביל שיגידו שהיא עשתה משהו היום.

אני לא יודע מה איתך, אבל רק לקרא את מה שכתבת - גורם לי לצאת מדעתי.

אני לא מבין איך אנשים והמשטרה בפרט, יכולים להיות אטומים כ"כ .

שבת שלום.

פורסם
באמת ח"ח ענק על מה שעשיתה מחר בבוקר תפנה לYNET או בקיצור לרועי צוקרמן שיפרסמו את המיקרה אני חושב שמגיע לך פרס העיר על אזרחות למופת. :!:

ח"ח ע-נ-ק-י

:p

blackSheep , צודק!

לדעתי , מגיע לך איזה פרס! אתה אזרח למופת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אלון,

קודם כל כל הכבוד על ההתנהגות.

לגבי הדו"ח.

אני מאמין שהשוטרת באמת חשבה שעזבת את הרכב כדי לראות את התאונה , ולא על מנת לעזור , ולכן רשמה לך (בצדק ,מבחינתה) את הדו"ח.

היא לא יכולה לבטל לך את הדו"ח במקום , אלא תיאלץ לפנות לתחנה עם פרטי המקרה. לדעתי הציטוט שעמית הביא בתוספת מספרי הטלפון של העדים יגרמו לביטול הדו"ח ללא בעייה.

אתה יכול לציין במכתב את אכזבתך לאור העובדה שעצרת לסייע וכו'...

מה שמפריע הוא זה שהיא לא הסבירה לך את זה במקום. הייתה חוסכת ממך את כל התהייה והעצבים.הדו"ח עצמו , בנסיבות כפי שהיא ראתה אותן ברגע הגיעה למקום (וזכור שהיא לא ידעה שהיית עסוק בטיפול בנפגעים) , היה במקום.

מה לעשות , יש למשטרת ישראל עוד הרבה מה ללמוד בנושא התנהגות עם האזרח :?

אם היא הייתה בן אדם , הייתה עושה עבורך את העבודה באמצעות הקשר המשטרתי , אבל נפלת כנראה על אחת שלא איכפת לה.

אם לא תצליח לבטל , דבר איתנו - אני מניח שעו"ד אחד או שניים לענייני תעבורה ישמחו לעשות מזה מטעמים...

פורסם

חבר שלי היה שם הוא זה שחסם את הכביש עם הקליאו

הוא תפעל שם את האירוע

הוא אמר שהתרוצצת שם ועזרת והגיפ היה פגרו קצר ישן

פורסם
חבר שלי היה שם הוא זה שחסם את הכביש עם הקליאו

הוא תפעל שם את האירוע

הוא אמר שהתרוצצת שם ועזרת והגיפ היה פגרו קצר ישן

אז אם הוא לא בין העדים תקשר בין שניהם

ותבדוק אם הוא יכול לעזור

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...