Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני מספר ימים הראש של ידית ההילוכים שלי נפל, זו ידית חלופתי שהיתה מחוזקת עם ברגי הלן

הברגים נשחקו והיא כבר לא מחזיקה מעמד יותר מיום או יומיים

ביררתי במספר פירוקיות המחיר רק לתפוח הוא כ 200 ש"ח, זה לא כלל את הסק עור שעוטף את המוט עצמו

מצאתי בebay את המוצר הבא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Black-Gear-shift-knob-gaitor-VW-Passat-b5-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a067765dbQQitemZ180497114587QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

מישהו יודע אם זה יכול להתאים, זה יעזור לי מאוד.

בגדול אני לא רואה סיבה כי זה בס"כ תפוח חלופי, אבל אשמח לעצת המבינים בנושא

תודה מראש

פורסם

אם הידית נשברה רק - למה אתה צריך גם את השק?

אם אתה קונה משהו לא מקורי - יכול להיות שזה יצריך מתאם כלשהו (מיותר) - הכי טוב מקורי.

קח תראה זה מקורי מ EBAY. אני קניתי כזה והחלפתי לבד (ובאמת שיש לי 2 ידיים שמאליות ועדיין הצלחתי :) )

כמו כן מצאתי בזמנו גם מדריכים באינטרנט איך בדיוק עושים את זה - עם תמונות. זה ו זה משהו מהפורום שאולי יעזור.

עכשיו בלינק הספציפי הזה הידית טיפה יקרה ולא שולחים לארץ, אבל זה הרעיון - לי יצא כ 170 ש"ח כולל משלוח. זה ללא השק.

עדיין לעומת מה שמבקשים במורשה (750 ש"ח ללא עבודה!!!!) עבור חלק חדש זו עיסקה לא רעה.

תשים לב בתוך הלינק יש הסבר לגבי לאיזה סוג ידית זה מתאים בדיוק. כנראה שגם בין פזי'ו 206 ממודלים שונים יש הבדל.

בכל מקרה את הבירורים האלה - מתאים או לא לרכב הספציפי יש לעשות מול המוכר. אף אחד פה לא מכיר את כל הידיות החליפיות שקיימות. שים לב שאני נתקלתי בחנות ישראלית שמוכרת ידיות חליפיות ב EBAY - אז אפשר לפנות אליהם בארץ וזהו.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

השקעתי ומצאתי לך בדיוק את המוכר שקניתי ממנו

http://cgi.ebay.com/PEUGEOT-CITROEN-106-206-306-GTI-SAXO-ALLOY-GEAR-KNOB-/320477026591?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D1988252809023903393

כרגע, המחיר יוצא כ 187 ש"ח כולל משלוח.

יש מצב טוב שתוכל למצוא מישהו יותר זול.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...