Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מאזדה לאנטיס GLX ויש לי מרימי שמשות, הבעיה היא שבחלון שמאלי(ליד הנהג) אינו עולה כאשר נועלים את הרכב, אך הסאן רוף נסגר וגם החלונות שלא הוזכרו.

זה משהו שאני יכול לתקן בעצמי או לבדוק אם יש משהו שחוסם בלי שאצטרך לקחת את האוטו למוסך?

*הבעיה קיימת המון זמן אך רק עכשיו נגמר לי המלווה ואני מתחיל לשים לב לדברים.

פורסם

יש שתי אפשרויות:

1. החוט של החלון הספיפי הזה התנתק מהחיבור למרים משום מה.

2. החלון הזה עולה קשה/המנוע מקצר "קצת" (מעלה התנגדות חשמלית) והמרים מנתק לו זרם.

פרק דיפון הדלת ובדוק בעזרת פלוק על הדקי המנוע חלון:

1. האם מגיע מתח למנוע בעת לחיצה על "נעילה" (שים לב טוב, זה עלול להיות מתח לשניה או שתיים,עד שהמרים "מחליט" לנתק)

2. נתק המרים מהמנוע (כנראה מחובר לפאנל הלחצנים בדלת הנהג) ובדוק שוב האם יש פולס מתח בנעילה

3. באותה הזדמנות שהדיפון פתוח-מה ההתנגדות על המנוע בהרמה רגילה? האם המסילות נקיות ומגורזות בגריז סיליקוני? האם יש חוט מנותק?

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...