Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

55GB מסתתרים להם,היכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלטתי לעשות ניקוי קטן במחשב וראיתי שאני נלחם על כל מגה (עקב זה שהרגשתי שהמחשב נהיה איטי כבר,היה לו 700מגה פנוי בהארד דיסק) איכשהו עשיתי שנעלם לו 80GB+- אך עדיין זה מראה לי שתפוס 100GB מה שבתכלס אני בודק אחרי אסיפת קבצים,זה מגיע לי ל 45 בלחץ..מישהו יודע איפה אני מוצא את שאר הג'יגה התפוסים?

מדובר בכונן D כך שאין לי מושג איך אני מחפש את שאר הקבצים.

תודה.

Scan Speak

פורסם

Tree size

תיכף זה שיגיב תחתי יתן לך קישור

ואגב,

קליק ימני על המחשב שלי (שלך לא שלי)

Manage

תצביע על disk management

ותראה שאין לך שם unlocated בשטח הכונן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש תוכנה מעולה לווינדוס שעושה בדיוק מה שאתה צריך, היא נקראית treesize ואפילו יש לה גירסא חינמית, אמנם בלי כל האנימציות וזה אבל זה יספיק לך מעל ומעבר למה שאתה צריך למצוא את הקבצים הכבדים

http://www.jam-software.com/treesize/

בהצלחה

אבי.

פורסם

תוריד WinDirStart, סרוק איתה את הכונן הרצוי והיא תראה לך גרפית כמה תופס כל קובץ על כונן כמו בתמונה המצורפת, אני מאמין שאז ה"תעלומה" תפתר. :wink:

images?q=tbn:ANd9GcQHL_OS7QM7AA85NzItZGESjBBKECv-k0eOkN4aiOVmRNyaLYz7VQ

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם אני סובל מהודעות מערכת מציקות "נשארו 100 מגה פנויים בכונן C"

השתמשתי בתוכנות שניתנו פה והצלחתי להגיע ל 6 ג'יגה פנויים.

פורסם
Tree size

תיכף זה שיגיב תחתי יתן לך קישור

ואגב,

קליק ימני על המחשב שלי (שלך לא שלי)

Manage

תצביע על disk management

ותראה שאין לך שם unlocated בשטח הכונן

אצלי זה מראה 14.75G UNALLOCATED מה זה אומר?

איך אפשר לשחרר את הזיכרון הזה?

פורסם

לגבי ה- unlocated'

אם איני טועה,

קליק ימיני על המחשב שלי->ניהול->ניהול דיסקים->{נפתח תרשים גרפי עם נפחים שכן בשימוש או לא)קליק ימיני-> אתחול.

‫תמונת מפת ‫סיביות ‫חדשה.jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
לגבי ה- unlocated'

אם איני טועה,

קליק ימיני על המחשב שלי->ניהול->ניהול דיסקים->{נפתח תרשים גרפי עם נפחים שכן בשימוש או לא)קליק ימיני-> אתחול.

זה לא עוזר לשחרר זיכרון

פורסם
עכשיו בדקתי אצלי,win7,נוקו 70 גיגה!! ע"י הסרת קבצי sys restore'

טוב או לא? ימים יגידו.

אחלה! =]

לפותח האשכול, 'מאפיינים' על "המחשב שלי". משם יש לך "סיסטם פרוטקשן", יפתח חלון בו כנס ללשונים סיסטם פרוטקשן. לך על הכונן שאתה צריך, תעשה "configure" ושם בחלון שיפתח למטה יש כפתור DELETE. בנוסף, הגבל את הסיסטם ריסטור ל1-2% מנפח הכונן. בהצלחה.

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...