Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה 98 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי אופל קורסה שנת 98 מנוע 1400 אוטוומית.

שמתי לב שמחוג החום מנוע הוא בסקלה שבין 90 ל 100 , יש קצת למטה וקצת למעלה מעבר למספרים.

הרכב שלי נמצא כל הזמן על ה 100 ,

יש מים , הרכב עבר טיפול שמנים מצתים פילטר אויר,

מבדיקה זריזה הבנתי שאין לרכב תרמוסטט ,

האם נראה לכם תקין? אולי בגלל שהסקלה מאוד מצומצמת בין 90 ל100 אז זה בסדר?

פורסם

שלום,

100 מעלות זה גבוהה מהרגיל (90 מעלות) אבל עדיין אם אינך רואה נזילות, יש מספיק מים והכל נראה תקין אז אני לא מאמין שיש תקלה חמורה אבל גם יכול להיות שהשעון חום מזייף.

לגבי עניין הטרמוסטט בד"כ כשאין טרמוסטט ברכב אז הבעיה היא הפוכה משלך (הרכב לא מתחמם) אני ממליץ לך לגשת למוסך ולבדוק את העניין כי בכל זאת אם הטרמוסטט הוצא מהרכב יכול מאוד להיות שהרכב סבל מחימום יתר והוציאו את הטרמוסטט במקום לפתור את התקלה האמיתית.

פורסם

טוב אז לאחר קפיצה קצרה לואדי גוז בירושלים , ולאחר ניקוי רדיאטור (יצא ממנו בוץ)

השעון חום מראה טמפ' תקינה לחלוטין , בנוסף החלפתי את היוניט שנמצאת על הרדיאטור ועכשיו הונטה תתחיל לפעול ב 68 מעלות ולא ב 80.

נראה טוב עד עכשיו.

• תוכן חדש...