Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי אצל המוסכניק שלי שאני מחשיב כבעל מקצוע טוב ואמין שיש לו מוסך די מכובד שגם נציג רשמי של סובארו,במהלך הביקור קיבל טלפון ממישהו ושמעתי אותו אומר לו שמחיר 300 שקל למשאבת מים משומשת זה יקר אבל שישלח לו בכל זאת וגם אמר לו שחדש עולה 1200 שקל.לאחר חמש דקות שוב טלפון ןהפעם קיבל כנראה מבעל האוטו ושמעתי אותו אומר לו ,משאבה משומשת עולה600 שקל וחדשה 1900 שקל.

לא מבין את זה בנוסף לוקחים גם עבודה איזה 400 שקל.

אני בעצמי בעל מקצוע שיש בו גם צד מקצועי וגם צד טכני ,מי שקונה אצלי את המוצר את הצד הטכני הטכנאי שלי עושה ללא חיוב בתוך מחיר המוצר .

פורסם

על מרווח שיווק שמעת?! :lol:

לא גילית את אמריקה פה... אבל, קצת מיקוח עוד לא הרג אף אחד. פרט לזה, אם מישהו הינו לקוח קבוע וותיק של מוסך כלשהוא המרווחים הנ"ל יורדים פלאים (כך לפחות זה אצלי).

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

יובל,

אני לא מכיר טכנאי נותן שרות אחד שמוכר לך את המוצר וגובה רק על העבודה.

חשמלאי, שרברב, מתקין דוד שמש, מתקין מזגנים, גנן, גגן, נגר וכו' אתה באמת חושב שהם מוכרים לך את המוצרים במחיר עלות? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מוסכים אמורים למכור חלף ללקוח במחיר ברוטו לצרכן (המחיר שרשום על תעודת המשלוח) על מחיר זה מקבלים את הנחה הקבועה או החד פעמית וזה הרווח של המוסך על החלף.

אם זה נכון מה ששמעת וזה לא טעות בהבנה שלך (הרי שמעת רק צד אחד של השיחה), אז כדאי שתשנה את דעתך לגבי המוסכניק שלך.

פורסם

שמע, חביבי - לא גילית פה את אמריקה.

בד"כ בעלי המקצוע מרוויחים פעמיים (לפחות) - על החלפים ועל העבודה.

למה אתה חושב בעלי מקצוע שונאים שאתה מביא מוצרים מהבית וגובים על עבודה יותר במקרה הזה? :roll:

פורסם

שאני הולך למוסך ואומר לי חלק מפירוק 500 שקל אני מסיק שזה מה ששילם ולא חלק מפירוק 500 שקל אחרי שהרווחתי 250 שקל ועוד 250 שקל התקנה , שאני הולך לנגר אני לא שואל כמה עולה לו העץ וכמה העבודה שואל כמה עולה ארון - שמוסכניק יגיד לי 750 שקל התיקון וזהו ולא ישחק אותה 500 ועוד 250.

באמת זו הפעם האחרונה שרואה אותי ,רק יש לי הרגשה שקצת מאוחר מידי הפעם ,אבל זה כבר סיפור אחר .

פורסם

מה שיותר מעצבן זה שהייתי בב"ש במוסך שאבא שלי מאוד אוהב, מאז אני לא מטפל שם בכלל

הוא נתן לי הצעת מחיר לאיזה החלפה של חלק, במקרה אני מכיר את מי שמוכר את החלפים אז יש לי מחיר זול, ברגע שאמרתי שאני מביא את החלק המחיר קפץ...כששאלתי למה הוא אמר לי בשיא החוצפה, אני לא מרוויח על החלק...

כאילו אין לו שום מאמץ, אני מביא ודואג לחלקים הוא רק צריך להתקין אותם, נטו! זו חוצפה לשמה!

זו אומנם זכותו...וגם זכותי להתרחק מהמוסך הזה..חחח

וגם אני , בתור טכנאי מחשבים..ברגע שמביאים לי את החלק, אני לוקח נטו על העבודה, החלק לא מעניין אותי..

פורסם

פשוט תגיד לו במפורש, "טוב תודה רבה על ההצעה" ותרמוז על הליכה למקום אחר.

אני בטוח שאתה תמצא מקום זול יותר מזה.

אל תשכח אמנם שעדיין הבחור צריך להרוויח וכל אחד מחפש את המקום שלו להכנסה, בין אם הוא מרוויח 10 אחוז עלייך או 100 %

אל תשכח שגם אתה, כנראה היית אומר אותו הדבר מבחינה כלכלית.

Opel Adam S 2017

פורסם

לי גם קרה מקרה - לפני כ-3 שבועות במוסך רון בחיפה.

החלטתי לעשות טיפול לבד לאוטו, קניתי חלקים (מסנן שמן ודלק, שמן, פלאגים) אבל אחרי זה התעצלתי ולא עשיתי את העבודה. הלכתי למוסך המדובר (שכבר עשיתי תיקון אחד שם בעבר), נגשתי לאותו אדם שטיפל בי בעבר ושאלתי להצעת מחיר. אחרי ששמע שאני מביא חלקים - אמר "אין לי זמן" והפנה לי את הגב.

אמרתי לו "אולי בכל זאת יהיה לך זמן קצת יותר מאוחר"? ואז הוא ענה לי, בהיותו עדיין עם הגב אלי "אני לא מוכן לעבוד עם החלקים שלך. הרי אני גם צריך להרוויח"

לא יצאתי משם בהרגשה טובה, כמו שאתם בטח מבינים. גם התיקון שעשיתי שם בעבר היה עם חלקים מאוד יקרים (אז הוסבר לי שצינוריות נוזל בלמים משונים בפיאסטה ובגלל זה פי 2 יותר יקרים מברכב רגיל).

לאחר כ 10 דקות ובמוסך סמוך, מוסכניק אחר "לא הרוויח" 200 שקל על חצי שעה עבודה.

בסופו של דבר כל אלה שמחפשים להרוויח פעמיים רק יפסידו.

פורסם
משאבת מים משומשת??

אני לא מבין מי שם משאבת מים משומשת.

לאנשים אין כסף לחיות אז שמים משומש,ברקסים משומשים,צמיגים משומשים ועוד הרבה בררה עד שלבסוף הרכב נהיה קקה.

אבל מבחוץ הוא נראה טוב יד1 מרופא!

מצד שני מדובר בסובארו=ייסע בכל מצב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...