Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על פיאט טמפרה שנת 92 מנוע 1400 ידנית.

הלך לי הקלאץ' ברכב, עכשיו אני מתלבט מאוד אם להחליף לבד, יש לי ידע טכני, החלפתי כמה וכמה קלאצ'ים במסגרת הצבאית אבל אני בכל זאת מפחד לגעת ברכב אזרחי, אבל מצד שני זה חיסכון של 600 ש"ח בערך.

צריך כלים מיוחדים שלא נכללים בארגז כלים בסיסי? הילוך ישיר? מכווץ מיסב לחץ?

תודה מראש.

פורסם

לא אמורה להיות לך שום בעיה כמובן עם הכלים המתאימים ואם הידע הנחוץ שלפי מה שניראה קיים אצלך. דבר שחשוב שיהיה מדוייק זה מיקום טס הלחץ ביחד עם הרפידה נכון על מנת שלא תהיה בעיה בהרכבת הגיר חזרה למנוע. מבחינת כלים כמו שזכור לי אומנם לא מפיאט לא צריך משהו מיוחד כמו ידיות מומנט וכדומה...

:)
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הבנתי תודה.

וזאת השאלה שלי, האם אני צריך להשתמש בכלי יעודי על מנת לממקם נכון את הטס לחץ והרפידה? כמו הילוך ישיר?

כמובן שהילוך ישיר הכי טוב אני בכל האונו שהחלפתי להן

השתמשתי בידית של בוקסה שמתאימה בקוטרה לחור בדיסק

והלך לי בסדר גמור

פורסם

אין שום צורך בכלים מיוחדים.

את הדיסקה אפשר למרכז על הפלטה על הרכב,

זאת אומרת שבפיאט טמפרה אפשר לגעת בדיסקה מהצדדים שהיא מורכבת

וכך למרכז אותה ללא כלים מיוחדים.

• תוכן חדש...