Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשאול איך פותחים את ארבעת החלונות של הרכב באמצעות השלט מרחוק? פעם שהייתי בטיפול במוסך ראיתי שהמוסכניק עשה את זה על הרכב שלי, לשאלתי איך הוא עשה זאת אמר "דרך השלט" וסירב לפרט.

ניסיתי לפתוח את הדלתות ולהשאיר לחוץ, לא עובד. איך עושים את זה ברכבי VAG? פשוט חם מאוד ברכב וזה יכול לאוורר אותו קצת לפני שאני נכנס אליו.

תודה לכולם.

פורסם

אצלי באאודי שהייתה אני הייתי לוחץ על השלט כדי לפתוח דלתות, ופשוט מחזיק את הכפתור לחוץ איזה שנייה שתיים והרכב היה פותח את כול החלונות בו זמנית,לסגירה אתה פשוט עושה את אותה הפעולה,אצלי זה היה גם סוגר את הסאן רופ.

אצלי היה מפתח קפיץ, לא ידוע לי על מפתחות אחרים.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

לפתיחה - מחזיק את הכפתור של פתיחת הדלתות לחוץ, לפני שפתחת את הרכב.

לסגירה - מחזיק את כפתור הסגירה לחוץ, אחרי שסגרת את הרכב.

פורסם

ייצרן הרכב לא הוסיף את הפונקציה הזו לכול הדגמים. לדוגמא, ברכבי גולף שנת 2006 הפונקציה קיימת, בדגמים יותר מאוחרים הפונקציה בוטלה ואולי גם חזרה :-)

ייתכן שקיימת אפשרות לשנות את ברירת המחדל דרך וואג קום רק במידה והייצרן לא חסם את האופציה הזו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אבל הוא ראה שמכונאי במוסך פתח חלונות ברכב שלו (של גיא) מהשלט, כלומר אצלו זה קיים.

פורסם

לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הפתיחה(או סגירה תלוי מה אתה רוצה) במידה ומדובר במפתח\שלט מקורי.

אם מדובר במערכת אזעקה לא מקורית לא ניתן לפתוח בעזרת השלט (אלא אם כן זה התיכנות שלו)

בכול רכבי וואג אפשר לפתוח ולסגור את כול החלונות ע"י הכנסת המפתח לחור המפתח בדלת, לסובב התאים (עם כיוון השעון לפתיחה ונגד הכיוון לסגירה אם אני זוכר נכון) ולהחזיק את המפתח מסובב עד אשר החלונות נפתחו\נסגרו.

תהנה :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
ייצרן הרכב לא הוסיף את הפונקציה הזו לכול הדגמים. לדוגמא, ברכבי גולף שנת 2006 הפונקציה קיימת, בדגמים יותר מאוחרים הפונקציה בוטלה ואולי גם חזרה :-)

בגולפים הקודמים שלי (שנת 01' ושנת 08') הייתה גם אפשרות לשלב את העלאת החלונות עם הנעילה באמצעות השלט.

בגולף החדשה, 2010, לא ניתן. הם תירצו את זה בהיבט הבטיחותי, למנוע תפיסת ידיים/אצבעות. לא כל כך מבין למה, כי קיים מנגנון, שאם הוא מרגיש חסימה, החלון יורד בחזרה.

העלאה והורדה ניתן לבצע או באמצעות לחיצה ארוכה בשלט או סיבוב המפתח בדלת והשארתו 2 שניות.

פורסם
אבל הוא ראה שמכונאי במוסך פתח חלונות ברכב שלו (של גיא) מהשלט, כלומר אצלו זה קיים.

נראה לך שגיא לא ניסה את כול הקומבינציות האפשריות לפני שפנה לפורום ? סה"כ אין הרבה אפשרויות לחיצה על כפתורי השלט.

לחיצה בודדת או לחיצה והחזקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי באיביזה 2010 לוחצים פעם אחת לפתיחת הנעילה ואז לחיצה נוספת ארוכה לפתיחת החלונות. אותו דבר גם לסגירה.

פורסם
נראה לך שגיא לא ניסה את כול הקומבינציות האפשריות לפני שפנה לפורום ? סה"כ אין הרבה אפשרויות לחיצה על כפתורי השלט.

לחיצה בודדת או לחיצה והחזקה.

לא נראה לי כלום ואני בכלל לא חזק בקריאת מחשבות.

אני מתייחס בעיקר למה שכתוב.

כתוב שמכונאי פתח חלונות מהשלט.

אז או שהמכונאי קוסם ויודע להזיז דברים בכוח המחשבה, או שהמערכת קיימת ברכב.

לדעתי המצב השני סביר יותר מהראשון.

פורסם

אין, לא הולך... אולי יש תקלה?

ניסיתי לפתוח ולהשאיר לחוץ וגם לפתוח ואח"כ ללחוץ לאורך זמן ולא עובד, ומה שמשגע אותי שראיתי את המוסכניק כשהייתי בטיפול פותח את החלונות וכולם נפתחו עד הסוף כולל אלו מאחור, וזה כשהוא ניגש לרכב לקחת אותו מהחניה לליפט כדי להחליף שמן.

אולי אני אתקשר למוסך לשאול, הם יידעו או שסתם תענה הפקידה שאין לה מושג? ומדובר בשלט המקורי - יש כפתור למעלה של נעילה, כפתור אמצעי שפותח את הדלת החמישית וכפתור למטה שפותח את הדלתות, זה מפתח קפיץ.

פורסם

אני הייתי קופץ למוסך ושואל את הבחור. האמת שלפעמים דברים קטנים כאלה יכולים להטריף את השכל...

שווה לך לנסות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

stio, ניסית לחיצה קצרה ואז לחיצה ארוכה? מניסיון עם כמה רומסטרים השלט לא תמיד מגיב ללחיצה הראשונה.

ניסית את מה שאמרתי עם להכניס את המפתח לחריץ וכך להוריד את החלונות(ללא לחיצה על כלום, פשוט סיבוב נגד או עם כיוון השעון)?

תנסה, אם זה לא יעבוד משהו כנראה התקלקל לך באוטו

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...