Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני שבוע הזמנתי באינטרנט מכשיר נוקיה 3711

היום המכשיר הגיע

כמפעילים את המצלמה וניכנסים להגדרות יש אופציה להפעיל/לבטל/אוטמטי מבזק

וכשלוחצים על הפעל מבזק אז זה מכניס אותו למצב שהמבזק מופעל, וכאשר מצלמים אין שום פלאש.

וגם מחוץ למכשיר אין שום זכוכית אם לד פלאש, רק את המצלמה.

השאלה שלי האם למכשיר הזה יש פלאש ובמכשיר שלי אין?

כי בדקתי בכמה אתרי אינטרנט שהמכשיר מוצה בהם למכירה רשום במפרט במפורש - פלאש LED

עוד דבר

רשום שבערכה כלול מטען מקורי

- סוללה מקורית

- אוזניות סטריאו מקוריות

בסך הכלל אני אמור לקבל סוללה אחת עוד 2?

כי לי יש רק אחת.

אגב, בקופסה לא קיבלתי חוברת הסברה בעיברית ולא דיסק רק חוברת באנגלית וגם זה סתם מצ'וקמק.

תודה

פורסם

אין פלאש במצלמה,

הנה המפרט המלא לפי אתר נוקיה ארה"ב:

http://www.nokiausa.com/find-products/phones/nokia-3711/specifications

אתה אמור לקבל אוזניות (דיבורית) סטריאו, סוללה 1 מקורית, מטען 1 מקורי. בחלק מהמקרים גם כבל נתונים מקורי (תלוי בערכה...)

המכשיר הוא בעצם דגם מיוחד שמיועד במקור ל TMOBILE בארה"ב. מעין גרסה עירומה של ה 3710. בגלל זה בתוכנה מופיע לך האופציה של הפלאש.

חוברת הפעלה בעברית או דיסק הפעלה לא תמצא. את התוכנה של נוקיה אפשר להוריד חינם מהאתר שלהם.

מכיוון שהמכשיר זהה מבחינת תפעול ל 3710, אז אתה יכול להיכנס לאתר של המפעילות בארץ (לדוגמה פלאפון) ושם תמצא הוראות הפעלה מלאות בעברית.

אסף

עריכה: לפ התמונה בבירור רואים שמצלמה יש, אבל אין פלאש.

פורסם

שלום

באתר של החנות שרכשתי ממנה את המכשיר במפרט הטכני לא היה מעודכן ( הכל היה מסומן בX)

אבל רשום במפרט הטכני באתרים אחרים שיש למכשיר פלאש.

למה הם מטעים?

בגלל זה רכשתי את המכשיר, בגלל שהמחיר שלו נמוך בהשוואה לזה שהוא מגיע אם פלאש, מה שגורם למכשירים אם פלאש לעלות במחיר וכאן המכשיר היה במחיר סביר.

האותיות שכתובות על המקשים חלקם חתוכים\מחוקים

וגם את המכשיר קיבלתי בקופסה ממש ממש קטנה , משהו בגודל של הטלפון עצמו ולא כמו הקופסות הרגילות שמקבלים בהם את המכשיר.

אפילו את התבנית מקרטון שהמכשיר אמור ליהיות בתוכה לא היה.

המכשיר האוזניות והבטריה היו בתוך סקית נילון דקה סגורה בסלוטייפ

עשיתי דווקא הרבה ברורים מהיכן לרכוש והמליצו לי על החנות שממנה רכשתי

הזמנתי מהאתר שלהם

אמרו שהם מאוד אמינים ובזאפ האתר שלהם מופיעה ב"קניה חכמה"

קראתי שהמספר סידורי של המכשיר נמצא בגב המכשיר וצריך להיות תואם למספר הסידורי הנמצא בתוכנת המכשיר.

את המיספר שבג המכשיר מצאתי, אבל איפה של התוכנה של המכשיר? לאיזה הגדרות להיכנס?

האריזה של המכשיר ניראת אוניברסלית של נוקיה ולא רשום על האריזה את מודל ותמונת המכשיר.

על האריזה יש מדבקה לבנה שכתוב את הדגם של המכשיר + מס' אם הרבה ספרות, שרק כמה מין הספרות הראשונות תואמות למס' הספרות שכתובים בגב המכשיר, ושאר הספרות אחר כך שונות.

שאלתי אותם במיוחד בטלפון האם המכשיר חדש ולא מחודש, מקורי ובעל חלקים מקורים, ואמרו שרק חדש ומקורי.

אני כבר טועה אם מדובר במכשיר משומש על פי האותיות החתוכות במקשים

פורסם

לא כל המכשירים מגיעים בקופסה גדולה. יש מגמה של היצרנים לעבור לאריזות קטנות וידידותיות לסביבה. לדוגמה המכשירים האחרונים של סוני אריקסון מגיעים בקופסאות ממש קטנות בלי "מגש" ואין בפנים שקיות בכלל.

גם לנוקיה יש הרבה דגמים שמגיעים בקופסאות קטנות גם כן.

לא יצא לי אישית לראות אריזה של המכשיר שלך. ישנם הרבה מכשירים שמגיעים מרשתות בחו"ל (כמו המכשיר שלך) שמגיעים באריזה גנרית של המפעילה (של TMOBILE). לגבי המקשים - החיתוך באותיות בעברית או באותיות באנגלית?

אני מציע לך לפנות לחנות שממנה קנית את המכשיר ולקבל הבהרות מהם.

אסף

פורסם

שלום

צלצלתי לחנות שממנה הזמנתי את המכשיר

בטלפון נאמר שאת האותיות הם עושים בעצמם. למה זה?

מה גם אם ההיתי קונה את המכשיר בחברה אז גם הם עושים לבד את הכיתוב של האותיות?

זה לא מראה על עבודה זולה וגימור ירוד?

ולגבי מה ששאלה, החיתוך הוא באותיות בעברית.

בכל עינין אמרו לי לשלוח אליהם חזרה את המכשיר.

תודה לכולכם.

• תוכן חדש...