Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רשמתי את התקציב בכותרת בכוונה כי אני בדילמה בעניין הזה.

המצב הוא כזה , קודם כל השימוש - רכב לנסיעה מאשדוד לת"א על בסיס כמעט יומי (תלוי אם אני אמצא סידור של תורנות רכב עם סטונדטים אחרים) , נסיעות קצרות בעיר לסידורים , ולעבודה וחזרה (בסופ"ש).

חשבתי לחפש רכב משומש יד שניה , בתקציב של 30-35 אלף ש"ח מקסימום , אפילו פחות , המראה ברובו לא חשוב לי אבל לדוגמא מכל הסופר מיני את האלטו אני שולל מיד , מכוערת יותר מהאקסית שלי.

דוגמאות שחשבתי עליהן הן פולו , גטס (במחיר של עד 19 אלף בערך) , פביה , או איביזה 2003-4. אם יש דגמים שלא לקחתי בחשבון אתם מוזמנים להציע.

ואז בא אבא שלי , והציע לעזור לי עם הרכב , הוא טוען , וצודק , שעדיף לקחת רכב חדש מהיבואן , שאני מודע לכל המחלות שלו , שאני שומר על הספר רק במוסך מורשה , ושהאוטו עם ק"מ נמוך , אחריות , ותקלות אפסיות. אני יודע שזה נכון , אבל עדיין חבל לי לזרוק 60-75אלף ש"ח על אוטו חדש ל4-5 שנים.

במובן הזה יש את המבצע של שברולט אלטו (לא כ"כ מתחבר לרכב אבל מוכן לסבול) , של מקדמה של 15 אלף ש"ח , 36 תשלומים של 555 ש"ח , ואח"כ את היתרה. אבא שלי מאוד רוצה את זה , אני לא יודע.

מהסופר מיני , עד 60-75 אלף ש"ח , אילו מכוניות מומלצות? יש גם I10 , ראיתי היום מבצע בעיתון של רנו קליאו ב70 אש"ח.

או שבכלל עדיף משומשת ישנה?

מבחינת צרכים - הכי הכי חשוב באוטו הזה זה האמינות והחסכון בדלק , לא יודע מי מהם יותר אבל שניהם הם הפקטור הכי חשוב באוטו. לא רוצה לבקר במוסכים ולא רוצה לבזבז יותר מידי דלק.

מקום שני אצלי זה הסחירות , אוטו שיימכר אחר כך אם אצטרך , ואוטו לא יקר מבחינת חלקים וכו'

אחר כך הנוחות , צריך נוחות אבל אפשר להתפשר , למה אני אומר את זה? כי מ2007 התרגלתי בין היתר לנהוג על פיאט דובלו , לא מומלץ , ואני עדיין לא יודע איך אין לי פריצת דיסק.

זה הכל , לא?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לפי מה שאני רואה אתה לא בלב שלם מוכן להוציא בסביבות ה 60K,

אם כך באזור ה 35K אפשר לבדוק פיאט פונטו גרנדה,מודל 2007 לרוב,יש את גטס,אך האם החלטת עליה קח רק את המנוע בעל 1.4 ליטר שהוא יותר חסכוני מהקודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב חדש- אתה גם מחוייב להוציא כסף גדול בו במקום/לשלם בתשלומים לתקופת זמן ארוכה+ירידת ערך לא מבוטלת.

רכב משומש- סכום קטן בהרבה , ירידת ערך נמוכה יותר, תלות גדולה יותר במוסכים.

אתה צריך לראות מה חשוב לך יותר, להפסיד כול שנה סכום לא מבוטל או ככול הניראה להפסיד הרבה פחות כסף אבל להיות עם ראש פחות שקט ולבקר מדי פעם במוסכים.

אם המטרה שלך בסופו של דבר זה רק רכב שישמש להגיע מ-א ל-ב במינימום כסף, אני אישית הייתי ממליץ על יונדאי גטס ידנית או פיאט פונטו ידנית. שניהם אתה מוצא שנתון יחסית מתקדם(06-07) במחירי בדיחה(רמז גדול למה שיהיה שווה הרכב שלך לאחר 4 שנים במידה ואתה קונה חדש)

רכבים משנתון כזה, במידה ולא שחטו אותם, לא צפויים ליותר מדי ביקורים במוסך לעומת רכב חדש לגמרי.

• תוכן חדש...