Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תרגיע.

כל מה שאמרתי נובע ממה שכתבת, ואת התגובה הראשונה שלי בדיון הזה רשמתי בכנות ומנסיון אישי. לא ראית את זה כי אתה עדיין תחת השפעה, מאותה סיבה בעצם לא ראית גם אף תגובה אחרת למעט ההודעה של בנצי שנתנה לך את הכלים לחזור לעוד סיבוב בזירה. אז תנוח דעתך, גם אני עברתי מקרה דומה, ופעם אחת הספיקה לי בשביל להבין איך הסיפור עובד, אבל זה היה בתקופה שהייתי צעיר וקצת פחות חכם, ומאז דברים השתנו.

מה שנכסת לי בתגובה שלך מחמיא אמנם, אבל ממש לא בכיוון. אני מאד סלקטיבי בתקיעת הזין שלי. העברתי ביקורת על ההתנהגות שלך באופן כללי, לא רק על הקטע עם הבחורה הזאת. אם תמשיך ככה אתה תיכשל באופן חרוץ עם כל בחורה, עד שתמצא את עצמך עם סמרטוט רצפה חסר כל הערכה עצמית בתור אם ילדיך.

עם כל הכבוד למשבר שאתה עובר כרגע, ויש כבוד, יש לך פה שתי אפשרויות - לדרוך במקום או להמשיך הלאה. אתה יכול להתנהג כמו גבר, לאסוף את עצמך, להסיק בשקט את המסקנות ולהיות מוכן יותר לפעם הבאה, או שאתה יכול לחזור לפה להתייעץ על כל צעד ושעל, לספר איך הלך, ולשאול אותנו מה אנחנו חושבים על זה בעודנו קולעים אחת לשניה צמות ומפנטזים על פיטר אנדרה.

אני קורא את דבריך ורואה הרבה אזכורים לפייסבוק ושלל צורות תקשורת אחרות. אני לא רואה שקמת ברגע אחד בהיר, ניגשת אליה וסחפת אותה מרגליה. אני לא רואה שהצהרת על כוונותיך באופן ברור, עד שהיה מאוחר מדי. אני לא רואה שעשית משהו בכלל חוץ מלזמזמם ולכרכר סביבה ולהציף אותה בתשומת לב עקיפה במקום לגשת ולסגור עניין, לטובה או לרעה. זה לא יביא אותך רחוק, וגם הנטיה לנתח את מהלך העניינים עד שיצא עשן לא תעזור. באת להתייעץ, נתנו לך את אותה עצה פחות או יותר 35 פעמים, ואתה עדיין מתעקש ומנסה להצדיק את הגישה חסרת הבטחון שלך ולשכנע את עצמך ואותנו שיום אחד זה עוד יוביל לאנשהו.

ואז אני קורא את השרשור של הבחור שהתבייש לגשת לבחורה במלון בצפת ועכשיו מנסה לאתר אותה... ועוד שרשור ועוד אחד. וכשאני רואה את זה, אני מסיק שזה עניין שבשגרה - גברים שהם לא גברים, מעין צורות חיים נחותות וחסרות עמוד שדרה שאורבות למושא תשוקתן בפייסבוק במקום לגשת ולדבר איתה, משחקות על בטוח במקום לקחת סיכון. וזה מדאיג אותי.

אני מבין שזה נשמע קצת תוקפני ואני מתנצל אם זה מעליב אותך, אבל נסה להתייחס לזה כאל ביקורת בונה. אני רוצה לראות אותך מצליח, אבל חוששני שאם תמשיך ככה, סיכוייך נמוכים.

לא דיברת ישירות עליך, אמרתי באופן כללי. שלומר אתה "נקבה" עשית ככה וככה לא צריך. כי אני יודע בעצמי. גם לומר אני עושה עם בחורות ככה וככה גם לא עוזר. כן ההודעה הראשונה שלך עזרה וראיתי שהיא אמיתית. הבנתי מה הטעויות שלי היו. אני מההתחלה לא הייתי צריך לומר לה נתחיל בידידות ואני לא רוצה משהו רומנטי איתך ולהתחיל בפושר. היייתי צריך מההתחלה להראות כוונות ולהראות ביטחון. הקשבתי לבנצי, כי מבחינתי הלכתי לפי האמת שלי, וגם אם סיימתי אז סיימתי אחרי שאמרתי הכל.

ומה אני יעשה זה העידן המודרני, בחורות שורצות באתר הדפוק הזה. אני גם לא ידעתי איפה היא גרה בהתחלה, היא עברה לשכונת בניינים לידי. לא ידעתי איזה בניין וקומה בדיוק. וגם אחרי, זה יותר מטורף ללכת לקרוא לה בלי הזמנה. חוץ מזה שאי אפשר להבין התנהגויות של בן אדם. גם אם אתה בן 40, יכולה פתאום לבוא לך בחורה לסובב לך את הראש, כמו שאף פעם לא עשו לך. למה כי לך תבין כימיה ופיזיקה רגשית ומה גורם לך להרגיש משהו מסויים.

לא הייתי באירלנד, אנגליה או סקוטלנד. אבל יצא לי להסתובב קצת עם כמה תיירות בריטיות, וחלק מהן היו קצת מעל 30+ והן דווקא היו בחורות ממש גסות וחופשיות. כאילו קצת כמו "פרחות" אבל בצורה אנגלית וחרמניות כאלה. ברור שיש גם בריטיות עדינות, אבל אני דווקא אהבתי את המבטא הזהו שהם מדברות חופשי כזה. אגב אירלנד זה נראה לי אחלה מקום, המבטא שלהם אפילו יותר מצחיק. כדי שייצא משהו חיובי מהשירשור, אני ממליץ לכל מי שאוהב קולנוע לראות את הסרטים "intermission" ו adam and paul" שני סרטים איריים חזקים מאוד, עם מבטא מצחיק וחזק.

זה טריירל לאינטרמישיין -

זה דווקא סרט שמתאים לשרשור, זה סרט דרמה קומי על כמה בטלנים באירלנד, בחורה עם שפם..וכל מיני אנשים הזויים שגרים בדבלין, שכולם מחפשים אהבה ומסתבכים. מי שמכיר או יראה, הבחורה הראשית שם בסרט - זו בחורה נשית לדעתי. עם מראה עדין והתנהגות עדינה כזו. לההיא שרציתי היה בערך התנהגות ומראה עדין כזה, שזה בניגוד לבחורה יותר אגרסיבית כזו וגברית.

(הבחורה הראשונה שרואים בטריילר).

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...