Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה מקווה שתעזרו לי..

יש לי קיה פורטה חדשה 2011

קצת שטויות והגלגל האחורי הימיני נתפס..

אפשר ליסוע אבל מרגישים שהאוטו כבד ולפעמים כשעוזבים את הברקס ברמזורים האוטו נשאר עומד ...

מישהו יודע אולי מה הבעיה? אם אפשר לסדר את זה בלי ללכת למוסך?

תודה לעוזרים :)

פורסם

אוטו שלי מה הקשר הורים עכשיו...

ואין לי זמן ללכת למוסך בישביל זה פתחתי שרשור ושאלתי אם אפשר לתקן לבד וזה לא בעיה רצינית..

אם מישהו יודע לענות לי על זה שיענה אין לי כח לבלבולי שכל ולכאלה שיגידו לי על טעויות משלמים!!

תודה

פורסם

ביקשת בלי בלבולי שכל? אז הנה, אתה אהבל. זה מה שרצית לשמוע?

עשית שטויות, דפקת את הברקסים ואתה באמת חושב שזה בסדר לתקן אותם לבד. אם זה לא מספיק אתה עוד מעז לגעור בחברי הפורום שמייעצים לך לעשות את הדבר היחידי שנותר לך לעשות.

גש למוסך וישא"ק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ילד , הפורום נועד לשאלות ותשובות רציניות .

אין לנו זמן לשאלות ילדותיות של ילדים שהורסים את הרכבים של הוריהם ורוצים פתרון .

הרסת , תשלם .

פורסם

אם אין לך זמן ללכת למוסך, תחנה את הרכב ותיסע באוטובוס, עד שתמצא זמן.

לא משחקים משחקים עם מערכת הבלימה, לא נוסעים ברכב עם גלגל\גלגלים תפוסים.

לא מנסים לתקן לבד רכב שנמצא באחריות, אחרת יבטלו לך את האחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי זה רק איזה כבל שאפשר לשחרר בלי ללכת למוסך זאת הכוונה שלי ועוד פעם זה לא אוטו של ההורים זה אוטו שלי!

פורסם

חבר'ה, אתם לא מבינים את מצוקתו של הבחור. הוא בעצם אומר בין השורות שאם ההורים שלו יידעו שהוא הולך למוסך לתקן ברקסים, הם יכעסו עליו נורא.

(וסלח לי, ניר, שאף אחד לא מאמין לך שהרכב שלך. אם זה היה כך, לא היית חושב לתקן אותו לבד).

פורסם

קצת שטויות והגלגל האחורי הימיני נתפס..

מבינים הכל, לכן ממליצים לא להמשיך לעשות שטויות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חבר'ה, אתם לא מבינים את מצוקתו של הבחור. הוא בעצם אומר בין השורות שאם ההורים שלו יידעו שהוא הולך למוסך לתקן ברקסים, הם יכעסו עליו נורא.

(וסלח לי, ניר, שאף אחד לא מאמין לך שהרכב שלך. אם זה היה כך, לא היית חושב לתקן אותו לבד).

שיכעסו עליו.

מי שעושה שטויות וגורם לנזק - שגם יהיה אחראי למעשיו וישלם.

קח את הרכב למוסך. ייתכן ויתקנו במסגרת האחריות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם אתה מה"חכמים" האלו שנוסעים 20 מטר ומרימים בלם יד כל חמש דקות ברחבי העיר כדי להישמע ולהשמיע, PAY THE BILL.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

....

אם יש בעיה בבלמים אין הדבר מוכיח שניר גרם את הנזק, להבדיל למשל, מ (חו"ח) אירוע כלשהו עם עדים / דוח מהירות וכדו..

בכל מקרה, יש לגשת למוסך.

אינני רואה טעם בהמשך שרשור זה.

נעול.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...