Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הרגשה שהעבירו לך את הכבל "על" או "מתחת" לדוושת הגז עצמה... אני לא מדבר על הפדל...

לפני שתהיה לך תקלה רצינית - תפרק את כבל הפלוס ותעשה את העבודה מחדש כשאתה מצוייד בפנס חזק שמראה לך בדיוק איפה עובר הכבל.

חבל...

החופש הגדול הזה פשוט סכנת נפשות :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי את מה שכתבת, אני אשמח אם תסביר שוב.

(מה קשור החופש הגדול? אני בן 26. לא הבנתי אם ההודעה נאמרה בציניות)

פורסם

חצי ממה שאדי אומר נאמר בציניות.

אבל בהחלט יש לבדוק את מסלול הכבל, שלא מפעיל לחץ על דוושת הגז או הכבל עד למצערת.

מתחדשת*

פורסם

אתה רציני?

העברת כבל בחומת האש שלך בעובי של אצבע ממוצעת - דוושת הגז זזה לך אחרת ואתה לא מבין מה קרה?

כמה כבר זה קשה לנחש שהעברת את הכבל ככה שזה מפריע לדוושת הגז לזוז? או כמה זה קשה להבין שדוושת הגז כנראה מתחכחת בכבל, היא מתישהו תגלה את הבידוד שלו ואז.. קצר... לא נעים! נזק... יקר לתקן!

החופש הגדול - כי זו התקופה שבה אנחנו רואים הכי הרבה שטויות בפורום - פשוטו כמשמעו - בין אם זה נובע משעמום של חופשת קיץ כזו או אחרת או מהתקופה החמה הזאת שמפילה על אנשים השראה של הרפתקנות ואז מתחילים לראות... לא צריך להמשיך :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...