Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שיחה טלפונית הפנו אותי למקום ממנו קניתי. ניגשתי לאוטודיפו, שם איפה שקניתי, והוא אמר לי שזה שטויות ושזה שום דבר .... מה דעתכם?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דעתי היא שמישהו כאן לא מספיק אסרטיבי. :wink:

אינני יודע אם אכן יש תקלה בצמיג, אבל בהתחשב בדאגה שאתה מביע:

1. האם שלחת ליבואן את התמונות של הצמיג? האם התייחס לעצם הפגמים לכאורה?

2. האם הצעת ליבואן (או למפיץ שלו באזור מגוריך) לבדוק בעצמו את הצמיגים?

2. האם האיש איתו דיברת באוטו דיפו הוא מומחה לצמיגים? מה הסמכות שלו לקבוע כי הצמיג תקין?

אני מציע שתפנה בכתב לאוטו דיפו וליבואן , תתאר את הבעייה ותבקש בדיקתם.

פורסם

אני לא הייתי מרוצה מהדגם הספיציפי של גודייר. הותקנה רביעייה כזאת על הרכב שלי. צמיד אחד התפוץ במהלך צליחת העליות של ים המלח, תזמון מאוד בעייתי כשברכב היו רק אשתי ואמי. הוא הוחלף בחדש שהותקן מאחור ואחד מהאחוריים עבר קדימה.

חודש אחריי במהלך תאונה שעברה אחותי עם הרכב שני הצמיגים הימניים שהשתפשפו במדרכה ניזוקו בצורה ממש קשה, אחד נקרע והשני השתפשף מאוד. אחרי שתי התקריות הוחלפה כל הרבעייה לגודייר אקסלנס שעלו לא מעט ונרכשו מאחת הפנצ'ריות שבבעלות היובואן ב.מ.ב (בני משה ביטון שהם היבואנים, בעלי רשת פנצ'ריות וגם סוכנות של טויטה בעפולה, סתם לידע כללי :wink:).

גם ה-eagle ntc שלי נרכשו בכל המקרים באוטודיפו ועשו רושם שם צמיג מסיבי ועמיד.

פורסם

יש לך אחריות?

במידה וכן תעמוד על כך שישלחו מישהו לבדוק לך את הצמיג.

לא יודע למה אתה מסתבך, כשאני התקשרתי ישר הפנו אותי לאדם שתיאמנו והוא בדק את הצמיג והציע לי חלופות אפשריות.

קובי

פורסם
דעתי היא שמישהו כאן לא מספיק אסרטיבי. :wink:

אינני יודע אם אכן יש תקלה בצמיג, אבל בהתחשב בדאגה שאתה מביע:

1. האם שלחת ליבואן את התמונות של הצמיג? האם התייחס לעצם הפגמים לכאורה?

2. האם הצעת ליבואן (או למפיץ שלו באזור מגוריך) לבדוק בעצמו את הצמיגים?

2. האם האיש איתו דיברת באוטו דיפו הוא מומחה לצמיגים? מה הסמכות שלו לקבוע כי הצמיג תקין?

אני מציע שתפנה בכתב לאוטו דיפו וליבואן , תתאר את הבעייה ותבקש בדיקתם.

היום סוף סוף קיבלתי טלפון של מישהו שאמור להיפגש עמי לבדוק. השאלה מתי...

איני יודע מה ההסמכה של האדם מאוטו דיפו אבל הוא זה שפגשתי שם.

לגבי עצתך לפנות בכתב, אתה בהחלט בהחלט צודק, אבל הניסיון הראשוני הוא תמיד בעל פה...

פורסם
דעתי היא שכל זמן שלא פירקת את הצמיגים האלה מהג'אנט ובדקת את החלק הפנימי שלהם, אתה נוסע על פצצה מתקתקת.

אתה מפחיד אותי..

פורסם
אני לא הייתי מרוצה מהדגם הספיציפי של גודייר. הותקנה רביעייה כזאת על הרכב שלי. צמיד אחד התפוץ במהלך צליחת העליות של ים המלח, תזמון מאוד בעייתי כשברכב היו רק אשתי ואמי. הוא הוחלף בחדש שהותקן מאחור ואחד מהאחוריים עבר קדימה.

חודש אחריי במהלך תאונה שעברה אחותי עם הרכב שני הצמיגים הימניים שהשתפשפו במדרכה ניזוקו בצורה ממש קשה, אחד נקרע והשני השתפשף מאוד. אחרי שתי התקריות הוחלפה כל הרבעייה לגודייר אקסלנס שעלו לא מעט ונרכשו מאחת הפנצ'ריות שבבעלות היובואן ב.מ.ב (בני משה ביטון שהם היבואנים, בעלי רשת פנצ'ריות וגם סוכנות של טויטה בעפולה, סתם לידע כללי :wink:).

גם ה-eagle ntc שלי נרכשו בכל המקרים באוטודיפו ועשו רושם שם צמיג מסיבי ועמיד.

לא כל כך הבנתי. אם הייתי מגיע למסקנה שאני לא מרוצה מדגם צמיגים מסוים למעשה הייתי מתרחק מהחברה הזו.

אתה מדבר על דגם EAGLE שבשורה האחרונה כתבת שעשה רושם של צמיג מסיבי ועמיד, זה הצמיג שמורכב על הרכב שלי.

פורסם
יש לך אחריות?

במידה וכן תעמוד על כך שישלחו מישהו לבדוק לך את הצמיג.

לא יודע למה אתה מסתבך, כשאני התקשרתי ישר הפנו אותי לאדם שתיאמנו והוא בדק את הצמיג והציע לי חלופות אפשריות.

אגב חברים האיש כבר בטלפון ניסה לשכנע אותי שזה בסדר ועדיין אמרנו שאולי ניפגש..

זה מפחיד הקטע הזה.

פורסם

הוא עשה רושם של צמיג מסיבי בהתחלה אבל אחרי שני המקרים החלטתי לעבור לדגם אחר.

אני רכשתי הרבה שנים מאותה פנצ'ריה צמיגים של גודייר ואז בעקבות המבצע של אוטו דיפו רכשתי שם רביעייה וחזרתי כל פעם שהיה צורך בהחלפות.

אחרי האכזבה שלי מהצמיג חזרתי לפנצ'ריה המוכרת ורכשתי של את האקסלנס.

פורסם
הוא עשה רושם של צמיג מסיבי בהתחלה אבל אחרי שני המקרים החלטתי לעבור לדגם אחר.

אני רכשתי הרבה שנים מאותה פנצ'ריה צמיגים של גודייר ואז בעקבות המבצע של אוטו דיפו רכשתי שם רביעייה וחזרתי כל פעם שהיה צורך בהחלפות.

אחרי האכזבה שלי מהצמיג חזרתי לפנצ'ריה המוכרת ורכשתי של את האקסלנס.

דווקא לי זה היה גורם להתרחק מגודייר בכלל..

בינתיים נציג היבואן ניסה לשכנע אותי שזה טבעי..

יש איזשהו גורם שיכול לספק חוות דעת באופן בלתי אמצעי?

פורסם

נסה ליצור קשר עם יוסף נעים מאיגוד המוסכים הוא אחראי על הצמיגים.

בצע חיפוש עליו בפורום ותמצא גם את הטלפון שלו.

קובי

פורסם
נסה ליצור קשר עם יוסף נעים מאיגוד המוסכים הוא אחראי על הצמיגים.

בצע חיפוש עליו בפורום ותמצא גם את הטלפון שלו.

מיהו ואיך הוא יכול לעזור לי?

• תוכן חדש...