Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלושת התדלוקים האחרונים שבדקתי,

קיבלתי תוצאות לא כל כך מעודדות שך 1:7.5 1:6.5 ו1:6.

רוב הנסיעות הן עירוניות ויחסית קצרות. בערך 80% עירוני 20% בינעירוני.

1:7.5 קיבלתי עם שימוש במזגן לעתים רחוקות, ולאחרונה אני מרבה להשתמש במזגן גם בעיר כי המצב די בלתי נסבל (מישור החוף, חום ולחות).

אז רציתי לדעת, איזה דברים אני צריך לבדוק לפני שאני מגיע למוסך?

יש משהו חיצוני שאני יכול לראות בפליטת הגזים?

יכול להיות שחיישן הלמבדה דפוק? בבדיקה שעשיתי לרכב לפני כמה חודשים כשקניתי אותו אלה התוצאות שהתקבלו:

IMG_20110713_224346.jpg

פורסם

שי היקר, לא צירפת את תדפיס הבדיקה.

מלבד זאת - שים לב שבנסיעות עירוניות, בעיקר בפקקים עם מזגן מופעל, הרכב צורך המון דלק.

לפני שאתה נבהל, הייתי ממליץ לבדוק את הרכב בנסיעות בינעירוניות כדי לראות אם הצריכה גבוהה גם כן.

יש סיכוי שיש לך רגל כבדה על הגז? (קיקים, האצות חזקות מרמזורים וכו')

תציץ גם באתר הזה: http://www.kml.co.il/Car/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%A4%D7%90%D7%91%D7%99%D7%94_2002-2008_6225

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

נסיעות של בערך 10-15 דקות הלוך חזור.

הרכב מגיע לטמפ' עבודה מהר מאוד.

בתקופה שעוד לא היו עומסי חום נסעתי רוב הזמן ללא מזגן ועדיין הגעתי רק ל1:7.5 שזה נראה לי מוגזם.

לגבי קיקים, נו אתה מכיר אותי...מדי פעם מצליף בסוס (הקשיש) אבל רוב הזמן רגוע לחלוטין.

אני גם משתדל לנסוע רגוע מאוד עד שהרכב מגיע לטמפ' עבודה.

אגב, כשאני יוצא מהחנייה עם חלונות פתוחים אני מריח ריח חריף של דלק, אחר כך במהלך נסיעה זה נעלם. לא יודע אם זה סטנדרטי או לא...:shock:

הנה שוב התדפיס:

IMG_20110713_224346.jpg

פורסם

שי, איך אתה מבדיל בין ריח שרוף של דלק לבין ריח של חומר אחר שרוף?

באופן עקרוני, אם אתה מריח ריח של דלק, זה סה"כ תקין כי כאשר המנוע קר,

הוא מכניס תערובת עשירה יותר של דלק-אוויר ולכן אפשר להריח את הניחוח המוכר.

יש לך ריח שרוף אחרי נניח יום שלם שהרכב לא היה מונע?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...