Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתבת שהחליפו קלאצ'ים, אבל לא סיפרת במה זה היה כרוך, פירוק גיר? פירוק חצי רכב? ספר, מעניין.

פירקו את כל הגיר בשביל הפעולה הזאת...שאלתי את האיש טכני אם הם באמת יודעים איך להחזיר הכל למקום אז הוא אמר שהם עוברים הכשרה בגרמניה והכל "לפי הספר".

אגב הסיפור היה עולה 15000 ש"ח אם לא היה אחריות.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין מאוד! יש למישהו במקרה מושג האם בדגמים מאוחרים יותר הותקנו קלאצ'ים שונים, או שכל בעלי DSG7 צריכים לבצע כזו החלפה ?

במוסך בכ"א לא אמרו דבר (למרות שזה לא מפתיע אותי בהתחשב בשרות המזעזע שלהם)

יחסית לרכב של "בראבו", שלי נחשב לדגם מאוחר, יוצר במיוחד בשבילי בינואר 2010. אין לי מושג אם זה אותו קלאץ, אבל כרגע אני לא מרגיש שום בעיה. אם היא צריכה לבוא, אני מקווה שהיא תבוא בתקופת האחריות (יש לי הארכה לעוד שנה).

פורסם
יחסית לרכב של "בראבו", שלי נחשב לדגם מאוחר, יוצר במיוחד בשבילי בינואר 2010. אין לי מושג אם זה אותו קלאץ, אבל כרגע אני לא מרגיש שום בעיה. אם היא צריכה לבוא, אני מקווה שהיא תבוא בתקופת האחריות (יש לי הארכה לעוד שנה).

הנסיעה נהייתה לי הרבה יותר חלקה..עדיין יש את הדיליי המעצבן הזה (שהוא כבר לא כ"כ מעצבן כי התרגלתי) אבל אין רעידות במהירויות נמוכות, האוטו עובד יותר "נקי" ולא שומעים את החלפת ההילוכים.

מותקנת אצלי תוכנת ניהול APR כמו שאמרתי אז אולי זה האיץ את הבלאי של הקלאצ'ים (למרות שהתקנתי אותה אחרי שהבעיה התחילה תכלס)

פורסם

לצ'מפיון יש "fix price" לתקלות גיר...

לחבר שלי הלך מחשב ניהול גיר בג'טה בת שנתיים, הרכב פשוט נתקע ולא רצה לשלב הילוך.

במוסך בדקו את הרכב וקבעו כי הלך המחשב וצריך להחליף.

למזלו החליטו כי הם יעשו לו את זה במסגרת האחריות (הם אמרו שהאחריות נגמרה אבל יש איזו הארכה על הגיר בגלל בעיה ידועה).

עלות התיקון, ניחשתם נכון, 15,000 ש"ח!! :shock:

רק לחשוב איזה באסה היה אם לא היו מכירים לו את זה במסגרת האחריות...

מסתבר שהגיר הזה יקר "רצח" לתחזוקה, החלפת דיסקיות - 15K ש"ח.. החלפת מחשב - 15K ש"ח..

מה נסגר איתם, זה VW או פרארי :shock:

ולחשוב שברכב עם כאלו בעיות האחריות היא רק שנתיים :roll:

פורסם

מספיק בעייה אחת ידועה כמו זו ע"מ שהערך של הרכב הנ"ל כמשומש ירד פלאים .

זאת עלות אחזקה ללא כל פרופרציות .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
מספיק בעייה אחת ידועה כמו זו ע"מ שהערך של הרכב הנ"ל כמשומש ירד פלאים .

זאת עלות אחזקה ללא כל פרופרציות .

מסקנה: להיפטר בטריידאין אחרי 3 שנים.... (שנת הרצון טוב מכסה בעיות מנוע וגיר)

זו לפחות הכוונה שלי וככה עשית גם עם הג'טה 2000 FSI מודל 08 שהייתה לי לפני הגולף.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
מספיק בעייה אחת ידועה כמו זו ע"מ שהערך של הרכב הנ"ל כמשומש ירד פלאים.

בעייה אחת ידועה? כאן בפורום יש כמה בעלים של רכב כזה.

אחד מהם סיפר שהייתה לו בעיה כזו, שני סיפר שאין לו (עדיין, אם בכלל) בעיה כזו. את מצב הדיסקיות של האחרים, כולל אלו שלא גולשים כאן בפורום, לא אתה ולא אנחנו יודעים.

זה שסיפר שהייתה לו בעיה כזו גם סיפר ששיפר את המנוע. אולי ה"בעיה אחת ידועה" קשורה ישירות להשפעה על הגיר/דיסקיות של השיפור?

מסקנות? בטח לא על סמך השרשור הזה.

עד שהמחיר ירד פלאים, אני אמשיך להנות ממה שהרכב הזה מספק, אחסוך מידי חודש כמה שקלים, כדי להחליף אותו בעוד כמה שנים, בטח לא מיד כשהאחריות תפוג.

פורסם
פירקו את כל הגיר בשביל הפעולה הזאת...שאלתי את האיש טכני אם הם באמת יודעים איך להחזיר הכל למקום אז הוא אמר שהם עוברים הכשרה בגרמניה והכל "לפי הספר".

אגב הסיפור היה עולה 15000 ש"ח אם לא היה אחריות.

מתוך סקרנות יש לי מספר שאלות.

1. כמה זמן הרכב היה במוסך ?

2. האם ראית שפירקו את הגיר או את הדיסקיות ?

3. האם יש בידך מסמך המאשר שהחליפו את הדסקיות ?

איזה כייף לי :)

פורסם
מתוך סקרנות יש לי מספר שאלות.

1. כמה זמן הרכב היה במוסך ?

2. האם ראית שפירקו את הגיר או את הדיסקיות ?

3. האם יש בידך מסמך המאשר שהחליפו את הדסקיות ?

1. הרכב היה במוסך יומיים.

2. לא ראיתי שום דבר שעשו לרכב

3. בדף "שחרור" שקיבלתי מהמוסך רשום משהו כמו "כמענה לבעיה שציין הלקוח הוחלפו רפידות קלאצים".

4. כמו שאמרתי יש שינוי משמעותי בהתנהגות הרכב וגם איפסו\שדרגו לי את התוכנת ניהול מנוע.

פורסם

גם ברכב של אמי (DSG7 על 1.4 TSI 122 כ"ס) החליפו קלאצ'ים בעקבות רעידות בתחילת נסיעה מאומצת, כל זה בוצע בתום שנתיים עם הרכב, 29 אלף ק"מ על השעון. צר לי שוב לעורר מהומה, אך עם כל אהבתי לקונצרן VAG, התופעה הנ"ל שכיחה מאוד בכל רכב שמוצמד לDSG7, אפילו האיביזות החדשות וגולפים עם מנוע 1.6 מיושן.

רק שהעלות שזרקו לך רחוקה שנות אור מהעלות הנכונה, אני הבנתי (מאנשים המוסך כמובן) שהעלות היא בסדר גודל של 8K כשמדובר "רק" בקלאצ'ים ואין צורך בהחלפה של המכטרוניקס.

-----

פורסם
גם ברכב של אמי (DSG7 על 1.4 TSI 122 כ"ס) החליפו קלאצ'ים בעקבות רעידות בתחילת נסיעה מאומצת, כל זה בוצע בתום שנתיים עם הרכב, 29 אלף ק"מ על השעון. צר לי שוב לעורר מהומה, אך עם כל אהבתי לקונצרן VAG, התופעה הנ"ל שכיחה מאוד בכל רכב שמוצמד לDSG7, אפילו האיביזות החדשות וגולפים עם מנוע 1.6 מיושן.

רק שהעלות שזרקו לך רחוקה שנות אור מהעלות הנכונה, אני הבנתי (מאנשים המוסך כמובן) שהעלות היא בסדר גודל של 8K כשמדובר "רק" בקלאצ'ים ואין צורך בהחלפה של המכטרוניקס.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר רעידות בתחילת נסיעה מאומצת? פתיחה עם לחיצה "בריאה, או גם התחלת נסיעה רגילה? רעידה חזקה או רעידונת (שקצת מזכירה את התחושה של שחרור מצמד ברכב ידני בשלב ההגעה לנקודת החיכוך ) זה מה שיש אצלי , הבוחן של פליקס אומר שזה תקין

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אצלי הרעידות התחילות לקראות בתחילת נסיעה מאומצת, כלומר רגל כבדה על הגז, לרוב היו מרגישים כאשר ההגה היה מסובב או כשהאוטו מלא באנשים. כיוון שאני מכיר טוב את הנפשות הפועלת במוסך ואני לא "לקוח רגיל" נעשה איתי סיבוב, הבינו שזה קלאצ'ים והחליפו לי למרות שזה היה עדיין בגדר ה"סביל", כלומר זה היה יכול להדרדר עם הזמן, סיפרו לי שיש מכוניות שנכנסות שהן ממש מקפצות שאי אפשר לנהוג ככה.

-----

• תוכן חדש...