Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף TSI 160- החלפת מצמדים לחלק משופר תיבה DSG 7, מישהו מכיר?

בראבו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

לאחר שמזה כחודש היו לי רעידות מוזרות ברכב במהירויות נמוכות היום הגעתי למוסך והמומחה שעשה סיבוב ברכב אמר לי שצריך להחליף את הדיסקיות של הקלאצ'ים לדגם משודרג שVW הוציאו.

הוא אמר שהנוכחיות יש להן בלאי ובגלל זה הרכב מתנהג כמו שמתנהג ולא סתם VW הוציאו דיסקים "משופרים" כי כנראה הם מודעים לבעיה ברכבים האלה.

כיצד מחליפים את הדיסקיות האלה והאם זאת עבודה רצינית? צריך לפרק את הגיר או משהו כזה? והאם מישהו שמע על הדיסקיות המשופרות הללו?

הרכב המדובר הינו גולף TSI 160 כ"ס, 2010, 27000 ק"מ (11 חודשים על הכביש).

הגיר הוא DSG 7

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

1.מה זאת אומרת רעידות? ממש בהתחלת נסיעה ? באיזו מהירות ? לי יש רעידה ממש קלה אבל רק שמתחילים בנסיעה תחושה דומה לגיר ידני רגיל, הייתי במוסך ושם אמרו לי שזה תקין וככה זה בכל ה DSG שמותקנים בגולף הרכב שלי הוא מודל 2011 בן 3 חודשים וזה היה ככה מהיום הראשון.

2.זה התחיל אצלך לאחרונה או שהיה ככה מהתחלה?

3.לאיזה מוסך מורשה הלכת?

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.מה זאת אומרת רעידות? ממש בהתחלת נסיעה ? באיזו מהירות ? לי יש רעידה ממש קלה אבל רק שמתחילים בנסיעה תחושה דומה לגיר ידני רגיל, הייתי במוסך ושם אמרו לי שזה תקין וככה זה בכל ה DSG שמותקנים בגולף הרכב שלי הוא מודל 2011 בן 3 חודשים וזה היה ככה מהיום הראשון.

2.זה התחיל אצלך לאחרונה או שהיה ככה מהתחלה?

3.לאיזה מוסך מורשה הלכת?

בדיוק כמו אצלך..רעידות בתחילת נסיעה. זה לא היה ככה בהתחלה.

הלכתי למוסך המורשה בבני ברק רחוב הלח"י. שם אני תמיד מטפל באוטו.

אמרו לי בהתחלה שאין שום דבר מיוחד, וככה זה DSG. אמרתי להם בסדר, ואחרי שעה התקשר עוד מישהו שאמר שאכן מכונאי מומחה לקח את האוטו לסיבוב ויש בעיה שצריך להחליף את הקלאצ'ים. את החלק צריך להביא מגרמניה ויש חלק שהוא "משודרג" שמרכיבים היום על הרכבים האלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק כמו אצלך..רעידות בתחילת נסיעה. זה לא היה ככה בהתחלה.

הלכתי למוסך המורשה בבני ברק רחוב הלח"י. שם אני תמיד מטפל באוטו.

אמרו לי בהתחלה שאין שום דבר מיוחד, וככה זה DSG. אמרתי להם בסדר, ואחרי שעה התקשר עוד מישהו שאמר שאכן מכונאי מומחה לקח את האוטו לסיבוב ויש בעיה שצריך להחליף את הקלאצ'ים. את החלק צריך להביא מגרמניה ויש חלק שהוא "משודרג" שמרכיבים היום על הרכבים האלה.

מעניין מאד.. לי אמר הבוחן של פליקס שזה לגמרי בסדר , וכל שידוך DSG מנוע \דגם מתנהג שונה וזה אחרי שהסברתי לו שנהגתי בפולו ג'טה ואוקטביה ובהם לא הרגשתי את הרעידונת הזו. הוא גם טען שפירוק גיר הוא לא דבר שהייתי רוצה לבצע לרכב חדש.. מעניין איפה האמת פה , בכל מצב :מתאים לך לעשות סיבובים הדדיים (כל אחד ברכב של השני בכדי להשוות?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין מאד.. לי אמר הבוחן של פליקס שזה לגמרי בסדר , וכל שידוך DSG מנוע \דגם מתנהג שונה וזה אחרי שהסברתי לו שנהגתי בפולו ג'טה ואוקטביה ובהם לא הרגשתי את הרעידונת הזו. הוא גם טען שפירוק גיר הוא לא דבר שהייתי רוצה לבצע לרכב חדש.. מעניין איפה האמת פה , בכל מצב :מתאים לך לעשות סיבובים הדדיים (כל אחד ברכב של השני בכדי להשוות?)

המצב הזה התחיל אצלי לפני כחודש-חודשיים..לפני זה לא היה שום דבר! שום רעידה בשום מהירות. הדבר היחיד שעיצבן אותי באוטו הזה מהיום הראשון זה ה"דיליי" כאשר לוחצים על הגז מעצירה מוחלטת ועד שהוא מתחיל לנסוע (משהו כמו שבריר שניה) והשאלה היא אם מפרקים בכלל את הגיר כאשר מחליפים קלאצ'ים..

בכל מקרה אישרתי את הפעולה של ההחלפה וזה יהיה מוכן עוד השבוע.

אפשר להחליף רכבים לנסיון - אין בעיה..העניין הוא שאצלי זה כבר יהיה "משופץ" עם קלאצ'ים חדשים.

בנוסף אצלי מותקנת תוכנת ניהול מנוע של APR אז הרכב הוא 200 כ"ס ולא 160 אז זה לא ממש אותו רכב אחד לאחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצב הזה התחיל אצלי לפני כחודש-חודשיים..לפני זה לא היה שום דבר! שום רעידה בשום מהירות. הדבר היחיד שעיצבן אותי באוטו הזה מהיום הראשון זה ה"דיליי" כאשר לוחצים על הגז מעצירה מוחלטת ועד שהוא מתחיל לנסוע (משהו כמו שבריר שניה) והשאלה היא אם מפרקים בכלל את הגיר כאשר מחליפים קלאצ'ים..

בכל מקרה אישרתי את הפעולה של ההחלפה וזה יהיה מוכן עוד השבוע.

אפשר להחליף רכבים לנסיון - אין בעיה..העניין הוא שאצלי זה כבר יהיה "משופץ" עם קלאצ'ים חדשים.

בנוסף אצלי מותקנת תוכנת ניהול מנוע של APR אז הרכב הוא 200 כ"ס ולא 160 אז זה לא ממש אותו רכב אחד לאחד.

או קיי , אם ככה מאוחר מדי.... חשבתי שאתה צריך לחכות לחלק מגרמניה , בכל מקרה הדיסקיות של הקלאץ' יושבות בתוך הקלא'ץ שנמצא בין גלגל התנופה לגיר ולכן חייבים לפרק גיר על מנת להחליפן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או קיי , אם ככה מאוחר מדי.... חשבתי שאתה צריך לחכות לחלק מגרמניה , בכל מקרה הדיסקיות של הקלאץ' יושבות בתוך הקלא'ץ שנמצא בין גלגל התנופה לגיר ולכן חייבים לפרק גיר על מנת להחליפן.

אני אכן צריך לחכות שזה יגיע מגרמניה אבל הוא אמר שזה כבר הוזמן לרכבים אחרים ויגיע בקרוב. הוא אמר שזה שעתיים שלוש עבודה לכן חשבתי שלא מפרקים גיר..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההחלפה הזו נעשת לא מעט, החליפו את הדסקיות בג'טה של חבר גם כן אחרי רעידות רבות ואחרי שהאוטו היה נכבה ברמזורים.

ידוע לך משהו על הרפידות "המשופרות" שהיצרן החליט שצריך לשים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו גם אני מוכן לעשות סיבוב השוואה. לא, אצלי אין שום רעידה, למעט הדיליי המוכר. סתם מעניין להרגיש אם שני הרכבים מתנהגים בצורה זהה.

אגב, הרכב המדובר הינו גולף TSI 160 כ"ס, 2010, 11000 ק"מ (שנה ו-3 חודשים על הכביש).

הרכב המדובר הוא גולף TSI 2010 160HP עשרה חודשים על הכביש, 28 אלף ק"מ.

שיחקת עם הספידומטר מאז

ההודעה הקודמת? :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו גם אני מוכן לעשות סיבוב השוואה. לא, אצלי אין שום רעידה, למעט הדיליי המוכר. סתם מעניין להרגיש אם שני הרכבים מתנהגים בצורה זהה.

אגב, הרכב המדובר הינו גולף TSI 160 כ"ס, 2010, 11000 ק"מ (שנה ו-3 חודשים על הכביש).

אתה רופא? 10 אלף ק"מ בשנה וחצי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין מאוד! יש למישהו במקרה מושג האם בדגמים מאוחרים יותר הותקנו קלאצ'ים שונים, או שכל בעלי DSG7 צריכים לבצע כזו החלפה ?

במוסך בכ"א לא אמרו דבר (למרות שזה לא מפתיע אותי בהתחשב בשרות המזעזע שלהם)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...