Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג אייסר 751 לחלונות 7, איך והאם ירוץ?

נהג מתחיל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברים שלום,

ברשותי נטבוק אייסר 751, עם מעבד 1.6 שרץ במהירות 1.33 (הגבלה של אייסר) וזכרון עבודה של 1 גיג.

כרגע מותקן XP שהוא בלתי שמיש לעבודה עקב חוסר התמיכה במעבד הגרפי הארור מסוג GMA500 שכלול בנטבוק.

אני מעוניין לשדרג לחלונות 7 שאמורה לתמוך במעבד הגרפי הזה, ימ"ש.

בנטבוק אין CD אלא רק USB - איך אני מבצע את השדרוג, כמה זה אמור לעלות והאם המחשב יריץ חלונות 7 בצורה סבירה שתספיק להקרנת מצגות על מסך חיצוני ושימוש באופיס?

תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עושים את זה ע"י העתקה של CD ההתקנה של חלונות (7/VISTA/XP) לדיסק נשלף.

לפני כן צריך להכין את הדיסק.

פעולה קצרה של כמה פקודות.

http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/

פשוט מאד, קצר ונוח.

אחרי ההכנה של הדיסק, רק לוודא שהמחשב מאתחל ממנו. (בד"כ לחיצה על F12 או ESC לפני העליה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הנטבוקים מגיעים עם WIN7 STARTER

הייתי ממליץ לך לבדוק מה המשמעות של להתקין גרסה מלאה על מחשב "חלש"

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גרסת הסטארטר מטרתה היא שלא לתת פונקציונליות מלאה במחירו הנמוך של הנטבוק, אין לה קשר לביצועי המערכת.

ברור לי כי 1 גיג זכרון זה לא מספיק לפעילות חלקה, אבל אני מוכן לחיות עם זה בתנאי שאוכל להשתמש במחשב למצגות מחוץ למשרד. למעשה אני צריך רק את הדרייבר למעבד הגראפי הדפוק של אינטל, לא את כל מערכת ההפעלה :roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זאת אומרת לא תומך ב XP ?

ניסית את זה:

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18472&keyword=%22GMA+500%22&DownloadType=Drivers&lang=eng

ואם כבר ניסית את זה, נסה להתקין את הדרייבר הזה:

http://www.ngcoders.com/?dl_id=14

אולי יהיה שיפור.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אלון, מוכר. זה הדרייבר המקורי הגולמי של המעבד.

הסיפור של החוסר תמיכה של אינטל במעבד שלה עצמה ארוך ומייגע, אני רק אסכם ואומר שאני עם דרייבר EMGD 1.5.2 שנחשב לדבר הקרוב ביותר לפתרון שעובד. גם באובונטו יש כמה פתרונות, אף אחד מהם לא שמיש ברמה שאפשר להראות את המחשב ללקוח...

הפיתוח נמשך רק לדרייברים עבור חלונות 7. שוב, זה סיפור ארוך וכאוב.

עריכה: שתבין, הגעתי לרמה שאני צריך להכנס ולקסטם את הדרייבר כדי להוסיף פיצ'ר כמו תמיכה ב LVDS...

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...