Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 99 לא מניעה לעיתים רחוקות

bditai
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאחר זמן נסיעה כ 20 דקות קורה מקרים שלאחר הדממת המנוע הרכב לא רוצה להניע ועלי להניע עם כבלים.

פעם זה קרה לעיתים קרובות ואז החלפתי סטרטר למשופץ והבעיה חזרה לעיתים נדירות.

אמרו לי שכשזה קורה עלי לתת מכה על הסטרטר, איפה נמצא הסטרטר ברכב זה ואיפה לתת את המכה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה קורה כשהרכב אינו מניע ?

- האם הסטארטר מגיב בכלל (או מחליק/תקתוקים) ? (החלפת סאטרטר. אינך צריך לדפוק עליו במידה והוא תקין).

- בהנחה שהסטארטר תקין הייתי בודק אם האלטרנטור טוען את המצבר במידה מספקת (ע"י בעל מקצוע).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבלים עוזרים, זה לא אמור להיות הסטרטר. יש לבדוק את המצבר, את החיבורים למצבר, ואת חיבור כבלי המתח לחיבורים עצמם שמתחברים למצבר, למפלי מתח אפשריים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסטרטר לא מגיב בכלל (לא מתאמץ להניע)

המצבר נבדק ונמצא תקין, נבדק גם זרמי זליגה למקרה שאין מספיק זרם להניע ויצא גם תקין.

לאחר החלפת הסטרטר למשופץ הבעיה נעלמה לחצי שנה ורק עכשיו זה חזר, זה מה שגורם לי לחשוב שהבעיה שם.

אם אני אגש למוסך יש מצב שהבעיה לא תחזור על עצמה שם (כי זה קורה לעיתים רחוקות) והוא יגיד שאין לו מה לעשות עם זה, כדאי לנסות שוב להחליף את הסטרטר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...