Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי קנגו 2003, ובזמן איזון גלגלים העירו את תשומת ליבי לעובדה שהצמיגים (החדשים) לא מחוזקים. החלפתי במחוזקים (1300 ש"ח ל4 גודייר). כעת אחרי שעיינתי בפורום אני מבין שזה לא חוקי לשים לא מחוזקים ואני מעונין לדרוש ממי שהחליף את הצמיגים הקודמים פיצוי אך הוא טוען כי זה בסדר וחוקי והוא מתקין צמיגים לא מחוזקים לכל טנדר ש"לא מעמיסים עליו". היכן ניתן למצוא חומר כתוב רשמי שמחייב צמיגים מחוזקים בקנגו?

בתודה!!!

פורסם

דבר עם המחלקה הטכנית של רנו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש דגמים של קנגו שלא חייבים צמיגים מחוזקים, הכל בהתאם למשקל הכולל המורשה של האוטו.

בהערכה גסה ואל תתפוס אותי על המספר הזה - אם המשקל הכולל עד איזור 1600 קילו- לא צריך צמיגים מחוזקים.

פורסם

הבעיה בספר הנהג , שבמידה 14\70\165 יש גם צמיגים מחוזקים וגם רגילים.

אם המידה של הצמיגים בקנגו המדוברת היא 14\75\165 או 14\65\175, לא חייבים צמיגים מחוזקים.

אבל בשביל לקבל תשובה לגבי המידה הראשונה, צריך לברר במחלקה הטכנית של היבואן \ (בספק) יש מדבקה על הרכב עם קוד עומס\ מידע לגבי צמיגים מקוריים שהגיעו עם הרכב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

העניין רשום אצל היצרן במפרט הטכני של הרכב, לפי מספר השלדה.

כדוגמא, ראה קובץ מצורף...

איציק

tires.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...