Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים הרכב שקניתי עבר תאונה עליה לא סיפרו לי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים צריך עצה למרות שהמעשה נעשה,אז ככה קניתי רכב בסוכנות רכב גדולה וארצית במסגרת טרייד -אין.

כרגע כ3 חודשים אחרי מתברר שהרכב עבר בעברו תאונה עליה לא סיפרו לי אמרו שיפשוף קל בכנף ובגלל שהרכב הייה חדש ,החליפו כנף לא דיברו על מרכב ולא שום כלום הרכב נקי כך אמרו לי לא היתי רגוע וניכנסתי לפחח ליבדוק מדוע התמבון לא יושב במקומו קופץ החוצה ובבדיקה קצרה הפחח סיפר לי את מה שהיו אמורים לגלות לי בסוכנות.

אני קניתי את הרכב מאחר והאמנתי להם .

הרכב נקנה עם מסמך שנותן אחריות למנוע גיר ושלדה ,מעבר לזה שאני אדיוט גמור שהאמנתי להם ,מה אפשר לעשות?

יש חוק גילוי נאות משהוא,לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ,כאמור מדובר בסוכנות מאוד גדולה והבטיחו לי שהרכב מטופל שם מאז ומיתמיד כך מתברר גם התיקון ושאין טעם לבדיקה ,הרי אני לא קונה רכב ברחוב וכ"ו האמנתי להם עד כמה שהדבר מטומטם יש לי אמון בססי בבני אדם בעיקר כאלא שאני מכיר לאורך שנים זה לא הרכב הראשון שאני קונה מהם כך שלא היתה לי סיבה לכאורה לחשוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא היה עושה בדיקה היו עולים על עבר התאונה.

מניח שלא עשה שום בדיקה כיוון שהתחייבו לו על מנוע גיר שילדה שזה מה שהספיק לו (תכלס זה מה שצריך להדאיג כשעושים בדיקה).

לחובתך ולשקט הנפשי שלך היית צריך לבצע בדיקה לפני קניה.

עדיין זה לא אומר שהם לא היו חייבים לספר לך.

אתה יכול לתבוע אותם ולדעתי 100 אחוז יש לך קייס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לידיעתך, יש חוק גילוי נאות חייבים לידע אותך,תלך למגרש ממנו קנית את האוטו ותדרוש את כספך חזרה,זה שלא עשית בדיקה (שזה מאוד טיפשי) לא פותר אותם.

בהצלחה

קיטים קסנון למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכול העונים ,היתי בסוכנות ביום שישי שזה מתי שהיתי אצל הפחח ,ניכנסתי לבעל הבית וסיפרתי לו על המיקרה ,הוא ניסה לנופף אותי בשטויות גם מכה בדלת זה מרכב , והוא לא יתחיל לספר לי על כל שיפשוף ,אמרתי לו זה לא סתם שיפשוף יש כאן ירידת ערך ואני שילמתי מחירון זה לא מה שקניתי אני לא רוצה את האוטו ,אמרתי לו שאני לא קונה את זה הוא אמר גם לי יש פחחים אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון תבוא בשבוע הבא ראשון שני הסוכן שמכר לך את האוטו יהייה כאן דבר איתו וגם הפחח שלי יבדוק במה מדובר,היתה לי הרגשה שהוא מנסה לנפנף אותי אבל אני לא מתכוון לוותרוגם עשיתי לאוטו טיפול גדול אצלו של כ2000 שח מה,אתם אומרים והאים החוק כאן לצידי ,מה אגיד לכם חברים ירד לי מהאוטו לגמרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אמור לרדת לך מהאוטו

מה שכן תדרוש פיצוי על העוגמת נפש או שתלך איתו למשפט...תראה מה הוא יגיד לך

אם הוא יתחיל לבלבל במוח פשוט תגיד שאתה הולך למשפט ..תסתובב ותלך..

אני מוכן להתערב שהוא ירדוף אחריך

אה ועוד משהו...תנסה להקליט את השיחה (זה חוקי כל עוד אתה נוכח בשיחה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת לא נראה לי שאפשר לעשות יותר מידי . אם תקרא את מה שאני עברתי במכון בדיקה שפיספסו לא מעט דברים בבדיקה שגיליתי אח"כ . כלומר גם אם היית לוקח אותו לבדיקה לא בטוח שהיו אומרים לך את הכול למעט שילדה ומנוע .בכל מקרה במכירת הרכב לא נראה לי שזה יוריד לך מערך המכירה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נעשה סדר - כל מה שהפחח מצא, זה החלפת כנף?

אם אין מעבר לזה פגיעה רצינית יותר, אני מציע לך לוותר על התביעה.

נכון שכנף זה חלק ממרכב הרכב, אבל ירידת ערך בגין החלפת כנף היא קטנה מאוד.

בפעם הבא אל תאמין לסיפורים והבטחות, תבדוק את הרכבים במכון לפי בחירתך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את מי זה מעניין שזאת סוכנות רכב גדולה, כולם אותו הדבר, רק באים בצורות שונות וגדלים שונים. אל תסמוך על אף אחד, היית צריך לעשות את הבדיקה ואז בעל המגרש לא היה מנסה לנפנף אותך אלא לך היה קלף מיקוח ביד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנף איננה שלדה. מדבריך משתמע כי דווח לך על כך שהכנף הוחלפה. לפיכך לא נראה לי שיש עילה לתביעה בגין אי גילוי נאות.

אם יש בעייה עם הפגוש- אתה יכול לבקש החזר על תיקונו. לא יזיק לנסות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...