Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ציינת מה הפחח שבדק את הרכב אמר אז אולי תסביר מה הפחח שלך קבע ואז נוכל לתת חוות דעת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברים,הבעייה אינה ואני אומר אינה הכנף מאחר והוחלפה ביחד עם הפגוש לחדש, הבעיה היא מתחת לכנף שזה חלק מן המרכב וזה חלק שאינו ניתן להחלפהוגם קשהלהבחין בתיקון כתוצאה מן המכה החלק הזה זז כמה מילימטרים.

פורסם

היתי היום בסוכנות ניפגשתי עם הסוכן שאמר במילים אחרות אז מה אם לא אמרתי-מדובר בדבר פעוט השסי נקי זה מה שחשוב

אני מוכן שתחליף את הרכב לכול רכב אחר בסוכנות ואזכה אותך במחיר מחירון נכון לזמן שנבצע את ההחלפה{ לא נכון לזמן קניית הרכב,מה אתם אומרים מה לעשות?}וכמובן שתצתרך להוסיף לדגם אחר.

פורסם
הבעיה היא מתחת לכנף שזה חלק מן המרכב וזה חלק שאינו ניתן להחלפה וגם קשה להבחין בתיקון כתוצאה מן המכה החלק הזה זז כמה מילימטרים.

באמת שלא ניתן לייעץ לך בלי להבין בצורה רצינית ומקצועית מה עבר על הרכב, ההסבר שלך לא נותן את המידע הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החלק שעליו פותח השרשור מדבר הוא החלק שנימצא מאחורי הכנף עצמה ! החלק עליו הכנף מיתחברת וזוהו שסי !!

ואני מאמין שבעת תאונה שהצריכה החלפת במפר וכנף יכלה להיווצר סטיה קלה שביגללה כל דבר אחרי יראה עקום על האותו כמו פנס במפר מכסה מנוע וכו"...

ולדעתי עם הסוכן ניכנע כל כך מהר אז הכן היה משהו לאוטו הזה !

UR-FD3-009.jpg

פורסם

אם יש פגיעה מאחורי הכנף, זו השלדה.

אם יש לך אחריות ביד שמכסה שלדה, פשוט גש למכון או לפחח מקצועי ותוציא ממנו חוות דעת או בדיקה ועם זה תיגש למי שמכר לך את הרכב.

אם יתברר שרימו אותך, מדובר בעבירה פלילית וזכותך לקבל את הכסף בחזרה.

אגב, זה שהמוכר הסכים כל כך מהר להחליף לך את הרכב אומר שכנראה שכל הרכבים שם זבל.

קח את הכסף וברח.

• תוכן חדש...