Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים (לא אחשוף את שמותיכם),

אתם בהחלט פותחים לי את התיאבון.

סיכויי השכנוע שלכם ישתפרו אם תשלחו לי סרטונים של איך שזה נשמע ומגיב ופידבקים מהללים של חברים שהתקינו.

לצד זה, יש את המשפט שטבע חכם סיני שאמר שאם זה לא מקולקל, אל תתקן את זה.

מה עמדתכם?

תודה,

עידו.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגולף הצפון תל אביבית אכן יפה, אבל אני באופן אישי אף פעם לא הבנתי את השילובים האישיים האלה בין מקורי למוסב,

לטעמי אם מקורי - אז עד הסוף, ולא משנה אם הג'אנט המקורי מכוער או לא

ואם מוסב - אז עד הסוף, כדי לקבל מה שרוצים (אם מכונת נהיגה לכביש אז מה שצריך, ואם מכונת נהיגה לשטח מה שצריך וכולי וכולי)

השעטנז הזה בין מקוריות שכוללת מנוע וינטאג' לא חזק וגיר אוט' להנמכות וגאנטים (בורבט?) מוזרה לי

פורסם

ראשית תודה.

כבר לא צפון תל אביבית (היינו שכנים?)

מקבל את הביקורת.

גם אישתי ואחי בדעתך. :-)

אגב, הג'אנטים אינם בורבט, אלא כאמור ATS CUP שהיו נפוצים על גולפים בשנות ה 80 בחו"ל.

לא ג'אנט סיני זול מאוטו דיפו, אלא ג'אנט שהיה נפוץ בעיקר על הגולף והשירוקו מהדורות הראשונים, גרמני למהדרין!!! ;-)

פורסם (נערך)

לכל אחד יש ראיה שונה והבנה שונה,לגבי האוטו שלך,ללמדך שחלק מהאנשים מעולם לא היה להם mk1 לא נהגו ב-mk1 מדברים שטויות במיץ ואין חובה להתייחס לכל שטות שלהם.

יש כאלה שבכלל לא מבינים מה אתה צריך את זה ולמה אתה לא קונה מאזדה 3.

לאחד מפריע שהאוטו אוטומטי.

לשני מפריע שהוא לא מקורי מקורי.

לי מפריע הצבע,כחול מטאלי מחמיא מאוד לגולף mk1.

אבל וזה אבל גדול,זה האוטו שלך!!!עשה בו כרצונך ותהנה ממנו.

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם

זה בדיוק מה שאני עושה, לצד זה שאני מכבד את דעתם של כולם ולא פוגע באף אחד.

גם אני דנאתי את הצבע בהתחלה ושקלתי להחליפו, אבל הוא בעל נוכחות ואותנטי לתקופה בה יוצר האוטו.

פורסם

עידו אין צורך להסביר מה ולמה! זה עניינך בלבד!

אני אחפש קצת חומר באינטרנט, בנתיים ראיתי נושאים בודדים על ההחלפה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...