Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer 5250SD VS 7250SD מה השוני ?

dkiller
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש HU שכולל כניסה לכרטיס זיכרון SD .

ראיתי את שני הדגמים האלו, אבל גם לאחר שקראתי את המפרט (לא בזאפ, אלא בOwners manual ) לא הצלחתי למצוא את ההבדל.

אשמח לקבל המלצות, התקציב הוא עד 1500 ש"ח .

כמו כן מוזר לי שהמכשיר תומך רק במערכת קבצים FAT32 ולא בNTFS , כי הרי רובם המוחלט של ההתקני איחסון עובדים במערכת קבצים NTFS ז"א שאני יצטרך להכין DOK\SD במיוחד בשביל הרכב, שיהיה ב FAT32 ואז אני לא יכול להעביר אליו קבצים בנפח שגדול מ 4 גיגה .

תודה רבה לעוזרים,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדל הוא שב7250SD הפנל נופל וב5250SD הוא לא, חוץ מזה כול האפשריות אותו דבר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מערכת הקצבים שנפוצה בהתקני FLASH וכרטיסי זכרון שליפים כמו SD היא דווקא FAT32. מערכת NTFS נפוצה יותר בכוננים קשיחים ורק בסביבות Windows (נועדה בעיקר לאפשר דברים כמו הרשאות של סביבות מיקרוסופט ולתקן שגיאות בתכנון של FAT). ב Linux לדוגמא נפוצה מערכת קבצים אחרת לגמרי.

המגבלה של 4GB שתארת היא לגבי גודל מקסימלי עבור קובץ בודד ולא עבור גודל המחיצה שזו יכולה להיות מקסימום 2TB. בקיצור הסר דאגה מליבך, ואם יש לך קובץ בודד שגדול מ4GB (לא רואה סיבה לכך היות ומדובר בנגן שלא מנגן וידאו) אני מניח שאתה יכול לפצל אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדל הוא שב7250SD הפנל נופל וב5250SD הוא לא, חוץ מזה כול האפשריות אותו דבר.

תודה.

ולגבי מערכת הקבצים - דווקא היה נראה לי שהNTFS יותר פופולארי היום בקרב הDOK , אני יבדוק את העניין.

בכל מקרה, זה לא מפריע לי, פשוט זה נראה לי מוזר זה הכל, התיכנון הוא להקצות SD שיהיה בלעדי לטובת המערכת ברכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ntfs לא רק מאפשר מחיצה יותר גדולה, אלא גם מיועד יותר לאבטחה של המערכת קבצים נגד פריצות.

איפה ראית שהמכשיר לא תומך במערכת קבצים זו?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...