Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך שכפלו לי את הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר רכב יש? יש. מאגר כתובות במשרד הרישוי יש? יש. 144 יש? יש.

בינגו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נפגעתי מרכב משוכפל בצורה שונה, גנבו לי את המחשב הנייד ממקום עבודתי (ביחד עם עוד כמה שטויות).

תמונות מצלמות האבטחה מראות בבירור את לוחית הרישוי של הגנב, כבר הייתי שזה תיק סגור, אך מהמשטרה נמסר שמדובר ברכב משוכפל שהם עדיין מחפשים... :evil:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

ראיתי פעם סרט שבו היו גונבים מכוניות ואז מחליפים את המספר עם מכונית דומה שסתם חונה באזור(כמובן שהכל מתוכנן) וככה אם המשטרה תעצור אותם ותבדוק את המספר של הרכב זה לא ירשום להם שהוא גנוב.

מדהים הסיפור של השיכפול מכוניות, לא ידעתי שדבר כזה קיים בכלל.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

ב95 רכשנו מרצדס S320 בת שנה, הרכב היה מדהים, והיה ברשותנו מספר חודשים, הרכב נפרץ ביפו יום אחד, הולכים למשטרה להגיש תלונה ומה מגלים? שרכשנו רכב משוכפל! הלך כל הכסף, בזמנו זה היה משהו כמו 250K ש"ח.

זה הסיפור שלי עם רכבים משוכפלים. כוס אמא של כל המזייפים !

haters will hate

פורסם

קשרים במשרד התחבורה, אולי חבר מתנדב, ואני בטוח שיש עוד המון מאגרים שפתוחים לכלל הציבור.

בנוסף לזה יש את התוכנה "מירשם" שלכל ילד יש אותה(לתוכנה יש מאגר של כל התושבים בארץ עד תקופה מסויימת)

לא חסר דרכים, היו אי התאמות בת.ז, אם אני זוכר נכון העיר שהיא הונפקה לא הייתה נכונה או משהו כזה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

כשהייתי ילד, באזור תחילת שנות ה - 80 התפרסם סיפור על אדם שהחזיק באופן חוקי שתי מכוניות פיז'ו 404.

כדי לחסוך בעלויות הוא הצמיד לאחת את המספר של השניה ובכך יצר מכוניות משוכפלות, והרעיון היה לחתוך את עלויות הטסט והביטוח בחצי.

הרעיון הוא גאוני (ברור שלא חוקי) כי לכאורה אין כאן אף אחד שנפגע - אין כאן רכב גנוב.

הבעיה היתה שהוא השתין מהמקפצה, והחנה את שני הרכבים ברחוב האחד ליד השני, ומישהו שם לב ועירב את המשטרה.

דרך אגב, כמה מטומטם צריך להיות כדי ליסוע ברכב משוכפל ולעבור איתו עבירות תנועה? הרי זו רק שאלה של זמן עד שתיתפס.

(אלא אם הבעלים הנוכחי של הרכב המשוכפל הוא זה שנעקץ, ולא יודע שמדובר בשכפול).

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

גם אני קיבלתי לפני כמה זמן דוח משעשע על נסיעה בנתיב תח"צ איפשהו בירושלים. המשעשע שזה היה פחות או יותר באותה שעה שבה הייתי במטוס מטורונטו למיאמי, מה שמעורר חשד לשכפול מספרי הרישוי.

במקרה זה, אם אכן מדובר בשכפול ולא בטעות בתצלום (העברתי כמובן פניה בנושא לבדיקת המשטרה) היה עדיף כבר לעבריינים לבחור מספר של מרצדס SLS, כי כאלו יש בארץ 2 לפחות ואילו בראבו ידנית עם גג שמש פנורמי - רק אחת. שיהיו בריאים וייכנסו בעמוד.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לפני שנה גנבו לחבר שלי מאזדה שלוש מליסינג ואחרי שבועיים הרכב נמצא בבלוק מעבר לרחוב

במשטרה אמרו שיתכן כי צעירים גנבו את הרכב, השתוללו קצת והחזירו.

הרכב נבדק ע"י חבלן משטרה והוחזר לו לשימוש,

לאחר שלושה חודשים באמצע ישיבה, קצין הרכב של החברה מתקשר אליו בצעקות ואומר לו שיאט את מהירות הנסיעה כי בקרת כביש שש - דיווחו שהוא נוהג במהירות מטורפת הוציאו ניידת למרדף אחריו והזמינו משטרה ושאם הוא יעצור בצד יבטלו את ניידת המשטרה

הוא יצא בעדינות וניגש עם הפאלפון למשרד קצין הרכב שהסתכל עליו פעור פה...

מסתבר שהרכב שהוחזר לו היה הרכב המשוכפל ואילו הגנבים המשיכו להסתובב עם הרכב המקורי!!!

והוא אפילו לא שם לב - מאזדה שלוש לבנה ללא שום ריפודים או תוספות!!!

לא ידוע לי מה עלה בגורל הרכב המקורי אך הרכב שלו הלך לתקינה מחדש או איך שקוראים לזה

החזירו לו אותה לאחר ארבעה חודשים - אין גבול לחוצפה של הגנבים ולתמימות שלנו

פורסם

עם כל הכבוד לחבר שלך, לא לדעת מהו הרכב שלך זה ממש מוגזם.

אלה אם כן החליפו את כל האביזרים בפנים, תיאמו קילומטרז וכו.

לדעתי צריך מעכשיו לשכלל את כל הרשיונות של הרכבים,

שמתי לב שברשיון המזוייף, היה מספר שלדה של הרכב המזוייף.

ככה שגם אם שוטר תופס אותו, זה לא היה עוזר.

צריך מעכשיו לעדכן במחשבים של משרד התחבורה את המספר שלדה, מספר מנוע וכל פרט שיכול לעזור לזהות את הרכב.

ברור שזה לא ימנע מהגנבים לזייף גם את זה, אבל לפחות להקשות עלייהם.

מה שהכי הזוי בסיפור הזה שאותם העבריינים עושים עבירות על ימין ועל שמאל, וזה ברור שיתפסו אותם.

לאומת זאת אם הם היו נוסעים רגוע, לא מושכים תשומת לב מיותרת הם היו "נהנים" מטסט ו"ביטוח" חינם כנגד ביקורות של המשטרה.

אין גבול לטפשות.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

לאחר שלושה חודשים באמצע ישיבה, קצין הרכב של החברה מתקשר אליו בצעקות ואומר לו שיאט את מהירות הנסיעה כי בקרת כביש שש - דיווחו שהוא נוהג במהירות מטורפת הוציאו ניידת למרדף אחריו והזמינו משטרה ושאם הוא יעצור בצד יבטלו את ניידת המשטרה

רגע רגע רגע!

מסריח לי הסיפור הזה, דבר ראשוןלמערכת הבקרה של כביש 6 לא אכפת באיזו מהירות אתה נוסע, ודבר שני לאיזה מהירות מטורפת מאזדה 3 כבר יכולה להגיע?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

קרה לסבא שלי לפני מספר שנים עם רנו 19, אבל את המשכפל לא תפסו.

תארו את עצמם נוסעים עם כל המשפחה באוטו ושוטרים מתחקרים את סבא שלכם בחשד ליריות מרכב נוסע :-P

Way down the lane away, Living for another day

פורסם
אז מה שקרה כאן זה בעצם גניבת זהות? איך הוא השיג את השם שלך ויצר מספר זהה לשלך והכל כולל הכל? :shock:

אפשר לגנוב לו את הדואר, לנבור בו, ולהשתמש בתכנה שהיתה מופצת חינם דרך הרשת "מרשם אוכלוסין" שבו המידע הזה נגיש לכל אחד, והנה יש לך זהות כפולה של אותו אדם ורכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
רגע רגע רגע!

מסריח לי הסיפור הזה, דבר ראשוןלמערכת הבקרה של כביש 6 לא אכפת באיזו מהירות אתה נוסע, ודבר שני לאיזה מהירות מטורפת מאזדה 3 כבר יכולה להגיע?

1+

מוטי, אתה לא יכול להטיל כאן פצצה כזאת מבלי לספק לנו עוד פרטים. כביש 6 אינו אמון על אכיפת מהירות הנסיעה והוא אף אינו מעביר מידע כזה למשטרה, אלא בצו בימ"ש.

או שהסיפור שלך מכיל אי-דיוקים או שיש כאן סיבה אמיתית לדאגה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא להכיר את הרכב זה מוגזם? אני לא בטוח

למי מכם שיש רכב ליסינג ואני מתכוון לרכב בגילום מלא שלא עולה לך אגורה שחוקה ואין לך שום השתתפות עצמית בהוצאות שלו

וזה כולל מנוי דלקן, כביש שש, פנגו ואיזיפארק,נתיב מהיר ושטיפה מלאה חינם פעמיים בחודש)

במקרה זה הרכב זה צמוד לתועמלנים- סוכני מכירות של תרופות שלא בסל הבריאות)(

יודע טוב מאוד שלנוהגים ברכב כזה אין שמץ של מושג כמה הקיולמטרא'ג המדוייק- אלא +- כמה אלפים

הרכב הספציפי הזה מוחלף כל שנתיים מאחר והנהג עושה כחמישים אלף ק"מ לשנה -ראש צוות מכירות שנוסע בכל הארץ

לא כולם חולי הגה ואני מזמין אתכם לעבור בהזדמנות לחניונים של חברות התרופות ולראות שורות של רכבים זהים לחלוטין כמעט ללא שום תוספת. רוב המשתמשים בתעשיה זו הם נשים עם תואר שני ושלישי שהדבר האחרון שמעניין אותם זה ריפודים לאוטו.אני עצמי גר במושב בעמק חפר וכל תוספת לרכב זה משהו שלא יוחזר לאחר גניבה ולכן אין ברכב כמעט כלום

לאחר שגנבו לי את הרכב הראשון אין שום אביזר ברכב פרט ל כמה דיסקים של מוסיקה.

אתם מוזמנים לנסות את בקרת כביש שש ולנסוע בפראות - לא רק מהר ,אלא בצורה מסוכנת

ואני מתכוון לעקיפות מסוכנות ונסיעה בשוליים ותראו שניידת בקרה תרדוף אחריכם תוך שתי דקות

ואם תנסו לברוח הם יזמינו ניידת משטרה וזה בדוק.

• תוכן חדש...