Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהשוואה לסאב 10 אינצ', האם סאב 15' אינצ' יכול לספק את אותה הפאנצ'יות והדיוק ש10' יכול לספק?

מדובר ספציפית בCerwin Vega V-Max 15' נגד Hertz ES 250 10'

יש לציין שאין לי אפשרות לשמוע אותם כרגע כי הם יד שניה וההתלבטות היא בין שניהם.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אתה מנסה לעשות השוואה בין תפוזים לעגבניות

סאב מאותו יצרן מאותה סדרה - אתה יכול לעשות השוואה שפויה בין קטרים שונים.

סאבים לא מאותו יצרן ובטח שלא מאותן סדרות - קשה מאוד להשוות כאשר מדובר על הבדלים תהומיים בין הקטרים.

מההיכרות שלי עם כל הסרווינים של העשור האחרון - הם לא מהמדוייקים, נאמר את זה ככה - בקוטר של 15 אינטש אני מצפה שהם ירדו מ-א-ו-ד נמוך אבל יהיו מרוחים.

ההרץ - ואני אף פעם לא זוכר את הסדרות שלהן יהיה סאב סביר לפחות ובקוטר של 10 אינטש יהיה מדוייק, לדעתי, הרבה יותר מהסרווין 15.

אם אתה מחפש דיוק - פאנצ', זריזות - לך על דאבל 10 אינטש הרץ

אם אתה מחפש רעידות - לך על סרווין בודד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למרות שאני משווה בין תפוזים לעגבניות, ידעת לענות לי על השאלה מאוד יפה...

תודה רבה לך :D

ולמה בהכרח דאבל?

מדובר ברכב קטן , סוויפט.

709725884c755146med.jpg

התמונה להמחשה בלבד כמובן, הלוואי היה לי טמבונים כאלה!

סאבוופר 6 אינצ' של 60W RMS עשה לי בו בלאגן ורעש יפה

8 אינצ' 120W RMS כבר הרעיד לי את כל הרכב והסאב היה מורגש בגוף (אוי איזה הרגשה טובה!, כמו מסאג')

מ10 אינצ' 300W RMS אני מצפה ל!OVER :)

שבת שלום.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

זה רכב שתוכנן טוב מבחינה מכאנית אבלהאקוסטיקה שלו נשארה בצד

10 יספיק לך בהחלט אבל קח בחשבון שהפלסטיקים יתחילו לרעוד עם הזמן ואם זה ממש יפריע תצטרך לטפל בנושא בעזרת ספוג אקוסטישהוא למזלך חומר זול וניתן למצוא אותו כמעט בכל חנות שמוכרת פרקטים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

סאב 15 אינטש מנגנן תחומי תדרים מאוד נמוכים בצורה אפקטיבית - בתוך רכב כל כך קטן יהיה לך מאוד קשה לרסן אותו - גם קבינה יותר קטנה מה שאומר לחץ יותר גדול וגם תחומי תדרים שבאופן פיסי יבשילו לך רק מחוץ לגבולות הרכב.

לא נשמע לי כמו רעיון טוב.

הייתי הולך על 10 אינטש בודד ונהנה מכל רגע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפרופו - בהחלט יש סאבוופרים 15 אינטש שנותנים תוצאת SQ נהדרת

IDMAX

אאורה NS15 סדרה 7

FI Q

AA Havoc

יש עוד הרבה אבל אנחנו מדברים על הרמות האלה.

וכמובן - רצוי שהרכב יהיה רכב סלוני או עם קבינה גדולה.

Pioneer TS-X150

פורסם

רכב סלוני? בתוך טרנזיט אחד מהסאבים שאמרת יפרק לך תאוזניים.

בתנאי שהוא יושב על הגברה טובה ובתוך תיבה במידות הנכונות.

10" יספיק לך בכיף, תגביר אותו כראוי, שים אותו בתוך תיבה שבנויה טוב ותהנה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

יש לי את הסאב הנ"ל C-W 15 בוא נגיד שפשוט חרם על הרכב הזה.

זה סאב רוצח ולגבי שהסאב נימרח ממש מאט וגם זה תלוי בתיבה בוא תישמע אצלי ותבין!

שי.

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

אם אתה משווה יכולות דיוק בין שני הסאבים הנ"ל, ה ES250 ייצא כשידו על העליונה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שי ברזילי בוקר טוב

יש הרבה מין הצדק במה שאתה אומר ויש הרבה מין הצדק במה שישרול אומר

שורה תחתונה היא שיש המון פרמטרים שמשפיעים על מה שהסאב בסופו של דבר מעביר לנו לאוזן

סוג תיבה, סוג עץ, גודל התיבה, סוג המגבר ויכולתיו, מערך החשמל ברכב, סוג המכשיר הקדמי, סוג המוסיקה שאתה שומע

ועוד ועוד אילו הן רק דוגמאות למשתנים הקיימים

לכן לבוא ולהגיד שסאב מסויים הוא טוב יותר או פחות מסאב אחר או מדוייק יותר או פחות מסאב אחר זה קצת יומרני לדעתי

אני אישית טוען שמה שיש לך וכבר שילמת עליו או קיבלת מתנה או ירושה או השד יודע מה תעבוד איתו ותרכיב אותו ותמצה ממנו את המקסימום

ביום שיציק לך ויבער לך בעצמות לשדרג אז תוציא כסף בכייף ותשתדרג

בהצלחה

פורסם

יש מישהו שהצליח לדחוף שני IDMAX בסוויפט ( 2000 RMS ), ולא התפרק לו האוטו. :lol:

מחזק את ההמלצה לגבי ה- ES250, סאב מעולה.

* לי אישית יש את ה- ES300, ואני ממש מרוצה ממנו- גם חזק וגם איכותי.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...