Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לכל העוקבים הקונה קיבל את המידע הנ"ל תודה לדודי שוב , בהחלט הרוויחו לקוח !!

כמו כן הוזמנו תושבות מקוריות לרכב ומחר הרכב נכנס למוסך (מקווה שהם יחזיקו יותר מחודשיים)

אפשר לנעול את השרשור תודה לכולם על העזרה !

keep drooling im spooling :twisted:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב לשמוע שהסיפור נסגר.

אני מקווה שבאוטו הבא שלך לא תשתמש בחלקים תחליפיים יחד עם חלקים משופרים. זה פשוט לא הולך ביחד.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אוקיי, יש לי רק תהייה אחת.

מה שאני רואה פה זה רק פתח לצרות, אתה יצאת פה הכי בסדר שיש והסכמת לקבל חזרה בפעם השנייה קפיצים שכרגע הם משומשים.

מבלי להיכנס לך לכיס חלילה, אבל מעכשיו כל אחד שיקנה איזה חלק משודרג לרכב שלו והתוצאה לא תמצא חן בעיניו, ולא בגלל החלק שרכש ממכם אלא בגלל פגמים אחרים ברכב שמשפיעים על יעילות אותו חלק, ירוץ ויחזיר אותו אליכם.

עם כל הכבוד לכל הלקוחות שחושבים שתמיד הצדק עימם, יש גבול. בעיניי זה לא בסדר בכלל.

ואני לא מדבר על המקרה הזה ספציפית אלא באופן כללי.

להבא, במקום להשקיע בסט קפיצים, עדיף קודם לדאוג ליישר קו עם חלפים מקוריים או תחליפים איכותיים ולא לתת יד לסחורה סוג ז' שבאה מסין.

העיקר שכולם מרוצים, סוף טוב הכל טוב.:wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור אני חדש בכל ענייני ההנמכות לא הייתי מודע שצריך יישור קו ולא נאמר לי על כך לפני שרכשתי את הקפיצים אם היו אומרים לי תקשיב תחליף גם בולמים חדשים וגם תושבות מחוזקות (ומקוריות) לפני אז כנראה שהייתי עושה זאת רק שלא עשו את הבדיקה לרכב שלי ולא ידעתי שצריך יישור קו כזה מקיף רק בשביל להנמיך את הרכב .

הידיעה שלי הייתה קפיצים=נמוך ולא להתחיל לרוץ ולתקן את כל הסרנים אחד אחד ולהחליף לתושבות מחוזקות וכו וכו וכו

לדעתי צריך ליידע לקוח בדברים הללו , זה כמו שאתה תכנס למוסך שיפורים ותגיד לו שמע אני רוצה טורבו 30/80 בגודל של אבטיח על מנוע סגור אז אותו מוסך יידע אותך שאתה תעיף מנוע ללא חיזוקים הבעיה שכאן לא ידעתי שצריך להחליף ולחזק

אבל בסופו של יום זה הכי חשוב :

העיקר שכולם מרוצים, סוף טוב הכל טוב.

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

בוקר טוב,

בניגוד לטורבו בגודל אבטיח - לא צריך לחזק שום מכלול או להחליף שום חלק ל"מחוזק" בכדי להתקין קפיצי הנמכה ספורטיביים.

צריך רק לדאוג שהרכב ומכלולי המתלים במצב תקין וזה, אמור להיות כך עם או בלי קפיצי הנמכה.

וזו הזדמנות טובה להזכיר את חוקי הפורום ו 11 הדיברות (עם דגש רלוונטי על הדיבר ה 11)

היחידים שראו ועמדו על מצבו של הרכב שלך הם אתה והמוסך שהתקין לך את הקפיצים מלכתחילה. מוזר שאף אחד לא עצר את העניין הזה לפני שהתגלגל לאן שהתגלגל.

מה שבטוח, לפחות במקרה שלך, זה לא יקרה עוד פעם.. :lol:

דודי

לשפר בלי להתפשר

פורסם

נפגעתי בתאונת עבודה ודודי השיג לי פיצויים ופנסיה מוקדמת, הא לא רגע, זה לא זה.

מה שכן, לפני כמה שנים הוזמנו ג'נטים מפיט סטופ, אחד מהם הגיע עם הברגה שונה והבדל של 0.5 באופסט.

אחרי שלא נמצא סט חלופי לטעמי קיבלתי פיצוי בגובה עלות הג'נט החריג (כלומר מחיר הסט חלקי 4).

לא היה לי ספק שהסיפור של עמיר יסתיים בצורה הטובה ביותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ואז מה, נסעת עם 3 ג'נטים מסוג אחד ואחד מסוג אחר?

פורסם

לא, אותו סוג כאשר לאחד מהג'נטים יש הברגה מסוג שונה ואופסט של42.5 במקום 42.

להלן תמונה להמחשה, הג'נט הסורר הוא הימני.

PICT0003.jpg

פורסם
לא, אותו סוג כאשר לאחד מהג'נטים יש הברגה מסוג שונה ואופסט של42.5 במקום 42.

להלן תמונה להמחשה, הג'נט הסורר הוא הימני.

אם הגלגלים זהים לחלוטין מלבד עניין האופסט השונה -

הייתי ניגש עם הגלגל לחרט שייכרסם את החלק המיותר מהגלגל השונה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אחרי 3 שנים אני יכול להגיד שאין ל0.5 הזה שום השפעה על אף פרמטר.

אולי זה מוסיף לי חצי שניה בנורנברג רינג. :wink:

פורסם
ליאור אני חדש בכל ענייני ההנמכות לא הייתי מודע שצריך יישור קו ולא נאמר לי על כך לפני שרכשתי את הקפיצים אם היו אומרים לי תקשיב תחליף גם בולמים חדשים וגם תושבות מחוזקות (ומקוריות) לפני אז כנראה שהייתי עושה זאת רק שלא עשו את הבדיקה לרכב שלי ולא ידעתי שצריך יישור קו כזה מקיף רק בשביל להנמיך את הרכב .

הידיעה שלי הייתה קפיצים=נמוך ולא להתחיל לרוץ ולתקן את כל הסרנים אחד אחד ולהחליף לתושבות מחוזקות וכו וכו וכו

לדעתי צריך ליידע לקוח בדברים הללו , זה כמו שאתה תכנס למוסך שיפורים ותגיד לו שמע אני רוצה טורבו 30/80 בגודל של אבטיח על מנוע סגור אז אותו מוסך יידע אותך שאתה תעיף מנוע ללא חיזוקים הבעיה שכאן לא ידעתי שצריך להחליף ולחזק

אבל בסופו של יום זה הכי חשוב :

העיקר שכולם מרוצים, סוף טוב הכל טוב.

זה מה שנקרא מיקוד שליטה חיצוני, יענו להאשים מישהו אחר בדברים הלא טובים שקורים לך...

גם עכשיו אחרי שיצאו איתך הכי בסדר בעולם, אתה מנסה להאשים מישהו אחר במצב הלא תקין של רכבך שאתה טענת שהוא תקין...

צא מהסרט. המוסך לא צריך לבדוק את כל הרכב שלך כשאתה רוכש קפיצים. גם שמשפרים מנוע אחריות בעלי הרכב היא שהמנוע תקין לפני התוספות, נראה לך באמת שאם תלך להתקנת פילטר אוויר פתוח יצטרכו לבדוק לך בדיקה מקיפה של המנוע כדי לבדוק שהכל תקין???

האחריות על תקינות הרכב היא שלך, במיוחד אם טענת שהתושבות חדשות. אם אתה לא מכיר כדאי לך לעשות שיעורי בית ולהתייעץ לפני שיפור - לא ללכת לשפר ואז להתלונן שאתה לא מבין ולא אחראי...

אני חושב שפיט סטופ צריכים לחייב אותך בנזקים שנגרמו להם מהסיפור הזה - אם זה בירידת מחיר החלקים או עלויות ההתקנות החוזרות...

פורסם

אני חושב שפיט סטופ צריכים לחייב אותך בנזקים שנגרמו להם מהסיפור הזה - אם זה בירידת מחיר החלקים או עלויות ההתקנות החוזרות...

ואני חושב שזו גישה מגעילה ונסיון לסכסך. פיטסטופ יצאו אחלה ונתנו שירות שמקבלים בחו"ל. למה אתה רוצה לדרדר את רמת השירות שלהם לזו שמקבלים בישראל?

פורסם

אני ממש לא רוצה לסכסך. אני רק לא אוהב את העובדה שבעל הרכב מנסה להטיל איזושהיא אשמה על פיט סטופ בכך שהוא "חדש" והם היו צריכים לעדכן אותו שהוא צריך "תושבות מחוזקות (ומקוריות)"

עדיף שהבחור ישתוק ויגיד סליחה טעיתי, קיבלתי שרות מצויין - תודה. ולא יטען שהסדנה הייתה צריכה לבדוק את כל המכלולים שהוא בעצמו טוען שהם חדשים!

ברור שפיט סטופ יצאו מצויין מכל השירשור הזה ועל עלי הרכב להעריך את זה כמו שצריך!

פורסם

אז למה להגיד שפיטסטופ צריכים לחייב את הלקוח בנזקים שנגרמו להם?

אמנם הלקוח חסר נסיון, נגרם להם נזק כלשהו, שאני מאמין שהוא מינימלי, הם יצאו סבבה וקיבלו פירסום חיובי.

אם היו "נכנסים" בלקוח היו מקבלים פרסום שלילי.

• תוכן חדש...