Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הספארק החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסלח לי, זה מזעזע. ואני לא מדבר על כמות החורים שישארו אצלך ברכב כשתחליף מערכת או כשתמכור את הרכב.

אבל היי, אם אתה מבסוט אז שיהיה לך בכיף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נו באמת, חשבתי שהגרוע ביותר הגיע כשראיתי את המגב מניקל, ואז ראיתי את ידית הפתיחה לדלת האחורית.

ניקל זה יפה, במיוחד ברכב שחור, אבל מעט פרופורציות.

הבוז לך.

פורסם
תסלח לי, זה מזעזע. ואני לא מדבר על כמות החורים שישארו אצלך ברכב כשתחליף מערכת או כשתמכור את הרכב.

אבל היי, אם אתה מבסוט אז שיהיה לך בכיף.

איתמר.

בעניין הרמקולים מוכרים את הרכב ביחד ובעניין המערכת זה מתאם מיוחד שתמיד אפשר להחזיר את המערכת הישנה :)

חבל להשקיע בסאן רוף ביחס למכיר של האוטו

פורסם

נראה לי שאיתמר מתכוון גם לקורות המזעזעות, ההתקנה של הקומפוננט במגש האחורי ובכללי איך שנראת ההתקנה.

תתחדש

וכדאי שתמחוק את המספר רכב מהתמונות...

פורסם

מה הקטע של הניקלים יווווו מוגזם אח שלי, אבל המגב האחורי זה השיא.

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

פורסם

חייב לציין שכשראיתי את הרכב לראשונה על הכביש לא הסתדרתי עם המראה שלו, פשוט מזעזע.

עם הזמן התרגלתי ואני אפילו מתחיל לראות קצת נקודות חיוביות בעיצוב. אבל הניקלים על הפנסים האחוריים מזעזעים אותי כל פעם מחדש. כנ"ל הידית דלת אחורית מניקל.

והסיבה שנשאלת על גג חשמלי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=381392

פורסם
תתחדש.

אומנם לא הטעם שלי, אבל כייף לראות אדם שמשקיע במכונית שלו, כבר מההתחלה.

נ.ב

אני ממש לא חושב שזה נראה מזעזע, הגזמתם!

תודה רבה על התגובה נחמד לראות מישהו שמפרגן :)

פורסם
תתחדש ותהנה.

מרוצה מהמערכת? :-)

מאוד הייתי בטוח שיהיו רעשי פלסטיקים קופצים מעצבנים אבל ההתקנה בוצעה באופן מקצועי :)

קומפוונט מוראל מקדימה

קומפוננט מאחורה 6.5 אינפינטי

מגבר JBL 6 ערוצים

סאב רוקפורד 1200

מערכת של ROADROVER מולטימדיה עם DVD גיפי אס + BT וכו'

בקרוב אינטרנט עם ווינדוס במכשיר!!!

פורסם

חבל להשקיע בסאן רוף ביחס למכיר של האוטו

לפני כמה ימים היה פה שרשור שאמר שמעכשיו כל הספארק מגיעות עם סאנרוף בחינם (התקנה מקומית)

פורסם
לפני כמה ימים היה פה שרשור שאמר שמעכשיו כל הספארק מגיעות עם סאנרוף בחינם (התקנה מקומית)

נבדק סאן רוף לא בחינם ועולה כסף 7200 שח

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה עם החורים של המערכת...קודם כל הרכב נמכר עם המערכת בדרך כלל וחוץ מזה קונים רכב בישביל להנות ממנו ובישביל להכניס אליו איזה טאצ' אישי משלך.

מי קונה רכב וחושב רק על מה יהיה כשהוא ימכור אותו?! :roll:

• תוכן חדש...