Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קצת מסובכת יש לי משפט על נהיגה ללא רשיון צפוי לשלילה ארוכה אני נהג חדש רציתי לשואל עם כאשר אני יבוא לחדש רשיון יתנו לי תאוריה וטסט לחדש על עבירת מהירות שישי לי. וגם שאני יבוא לקחת אחרי השלילה יבקשו טסט ותאוריה.

פורסם

כדאי שתפרט קצת יותר - מתוך ההודעה שלך קשה מאד להבין איה קופת שרצים הספקת לצבור, מתי ואיך.

לכן בבקשה הסבר כמה זבמן (בערך) אתה בעל רשיון נהיגה מתי נתפסת בעבירות ובאיזה עבירות בדיוק (למשל לגבי המהירות - מה המהירות המותרת ומה המהירות שנרשמה).

עם זאת שופטים לא יאהבו את עברך - וזאת בלשון המעטה. אני מניח שאתה צפוי לשלילה ארוכה, מבחנים ואולי עוד כמה אמצעי תיקון - וכנראה בצדק רב.

במקומך הייתי מכין תקציב גדול ל-3 מטרות:

1. עורך דין טוב.

2. תחבורה ציבורית לכמה שנים.

3. לימודי נהיגה מהתחלה, כולל כמה מבחני תאוריה וטסטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעל רשיון שנה וחצי בערך עבירת מהירות 150 במקום 100 8 נקודות ו750 עבירת נהיגה ללא רשיון על קוטנוע לפני 3 חודשים

פורסם

על הנהיגה ללא רשיון תקבל יופי של שלילה.

על המהירות קיבלת כבר 750 שקל ו10 נקודות (זה היה במשפט, כן? לא ברירת קנס),

כשייגמר לך הנהג-חדש תצטרך לעשות תיאוריה מחדש + שנתיים נוספות סטטוס נהג חדש.

טסט מחדש לא יידרש כנראה בגלל עבירת המהירות, אולי בגלל העבירה השניה, לא בטוח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...