Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני סוחב בעיה זו כבר כמעט שנה.

כאשר האוטו קר הוא רועד נורא, לאחרונה הוא גם נכבה לי תוך כדי נסיעה, בעיה זו חוזרת על עצמה גם כאשר אני נוסע על גז וגם כאשר אני על בנזין,

מכיוון שזו בעיה מבחינתי להשאיר את הרכב ליום שלם במוסך, ניסיתי כל מיני קיצורי דרך שעלו לי לא מעט כסף וזמן.

בהתחלה חשבתי שעם החלפת הפלגים בטיול תקופתי הבעיה תיפתר אך התבדיתי, הוחלף חיישן טמפרטורה, בוצע ניקוי כללי של הפיח גם בבית המצערת וכל זה ללא הצלחה, הרעידות מתגברות מיום ליום ונמשכות כדקה יותר מהיום הקודם,אך עדיין לא מספיק זמן בכדי שאגיע למוסך ויאבחנו את הבעיה ON LINE,

נאמר לי שרוב הסיכויים שאני צריך להחליף מצערת (הוחלפה כבר בעבר כאשר הרכב לא היה בבעלותי לא בחדש).

מכיוון שזה סיפור יקר אני מחפש מפירוק.

האם אני עושה טעות ואני צריך לפנות יום שלם וליסוע למרכזי, יש לציין כי המרכזי לא מתעסק עם חלפים משומשים ואולי אני סתם מבזבז זמן וכסף בעבור הבדיקה?

מה עליי לעשות??

פורסם

אל תזלזל בעניין הזה - התקלה יכולה להיות גם בסלילי הצתה, שסתומים במנוע (לחץ שמן, כיוון שסתומים וכו') ובעוד מקומות שאתה לא יכול לחשוב עליהם כרגע.

אם הזמן שלך כ"כ חשוב, תשכיר רכב ליום אחד ב 100-140 שקל ותן לאנשי המקצוע במוסך לפתור לך את הבעיה ברכב (או שאתה מעדיף לנסות לחסוך, ואז לבזבז זמן מיותר וכסף על דלק בחיפושים אחר חלק מפירוק שלא בטוח שהוא יותר טוב ממה שיש לך היום ברכב ולא בטוח שהוא יפתור לך את הבעיה ב 100%).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הרכב אוטומטי קניתי אותו בערך לפני שנתיים עם המערכת גפ"מ עם 110 אלף ק"מ, היום אני על 160.

ואיציק תודה על תגובתך כניראה שאין מנוס אגיע למוסך המרכזי, רק שאלה נוספת סליחה על הבורות:

בדיקת מחשב מראה תקלות רק כאשר נדלקת מנורה או שיש באפשרותה לזהות את מקור הבעיה גם כאשר הכל ניראה לכאורה תקין?

פורסם
הרכב אוטומטי קניתי אותו בערך לפני שנתיים עם המערכת גפ"מ עם 110 אלף ק"מ, היום אני על 160.

ואיציק תודה על תגובתך כניראה שאין מנוס אגיע למוסך המרכזי, רק שאלה נוספת סליחה על הבורות:

בדיקת מחשב מראה תקלות רק כאשר נדלקת מנורה או שיש באפשרותה לזהות את מקור הבעיה גם כאשר הכל ניראה לכאורה תקין?

רק במצב שהמחשב מזהה תקלה וזה כאשר תדלק מנורה.

אבל יש מצבים שבהם המנורה לא נשארת דולקת והמחשב רושם את התקלה בהיסטוריה כביכול. לכן תמיד בודקים מחשב.

• תוכן חדש...