Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קצת נתונים ברשותי סיאט טולדו 2003 1.8 אוטומטית שעברה כ - 180K. אני יד חמישית. הרכב אצלי שלוש שנים ומטופל רק אצל מוסך רון ,יקיר הפורום הטכני.

מבחינת הצרכים התחבורתיים - אני נוסע כ 15,000 בשנה בעיקר בינעירוני ארוך ולקיחת הילדות לגן.

אני מאוד מרוצה מהרכב מכל הבחינות במיוחד מהאמינות ואיכות הנסיעה.

השאלה הינה האם כדאי לי למכור את הרכב ולשדרג לרכב חדש יותר (2008 וצפונה) במבצעי המכירות כרגע במגרשי הליסיניג או בכלל יד 2 מרופא :).

הסיבות לשדרוג הינן:

1. בעיקר החשש שלי מפני תקלות עתידיות ברכב מתיישן (לגיר אני לא חושש כי התקנתי קולר גיר חיצוני אצל רון)

2. חשש מקושי גדול במכירה של הרכב בעוד כשנה שנתיים אחרי שאעבור את ה 200K ק"מ ובצירוף ה"יד" הגבוהה הלא פופולרית בשוק הישראלי.

 

אולי בכלל שווה לי לשמור אותו אצלי עד שייתפגר כרכב שני ? (כרגע הוא הראשון והיחיד וייתכן ובעתיד נזדקק לשני רכבים)

 

תודה

יוסי

פורסם

יוסי, אם הרכב מספק אותך ואתה מטפל בו כמו שצריך, לדעתי האישית: אין סיבה לא להשאר איתו.

הרכב הכי חדש שאי פעם היה לי זה שנת 2000 ואני לא חושש מבעיות אמינות, למען האמת הרכבים שהיו לי לעיתים קרובות גם יד גבוהה וגם קילומטרז' גבוה והרכבים הפגינו אמינות די טובה. :oops:

 

כל עוד הרכב מתוחזק, אין סיבה שיהיו לו בעיות. אם יתעוררו בעיות, אז אפשר לפתור נקודתית. מצד השני אם יש לך כסף לקנות רכב 2008 שמספק אותך ויש רצון להתקדם - זו גם אפשרות טובה.

 

ההחלטה בסופו של דבר היא שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי, גם בנתונים הקיימים לא יהיה לך קל למכור. לקנות זה פחות מסובך.

 

אז - העמד את רכבך למכירה - אם תקבל מחיר שמתאים לך - תשתדג.

אם לא - תשאר עם הקיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...