Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על תסבך את עצמך, תקנה מכשיר אם קרוס 3WAY דיגיטלי ותעשה את כל הכיוונים דרכו בלי יותר מידי להסתבך.

אמרתי לך המכשיר שיהיה לך הכי טוב בתקציב הכי נמוך זה הקלריון 785 יש בוא כל מה שאתה רוצה + כניסה ל USB.

כנס www.yad2.co.il תלחץ רכב, אחרי זה "אביזרים", קטגוריה "אביזרים פרטים" תת קטגוריה "רמקולים ומערכות" בפריט תרשום "CLARION DXZ 785USB" ותקשר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכשיר ב1000 שקלים

לעומת שני קבלים בפחות מ100 - לחבר כל אחד בטור על הפלוס של הטוויטר ושלום שלום.

איפה הסיבוך כאן?

אם פתיח השרשיר רוצה להרוויח יכולת TC וגם גמישות בחיתוך - אני מבין את ההשקעה. מה אם הוא לא מחפש את זה?

בכל מקרה הראיתי כאן את נושא העלויות בין מעבר להגברה אקטיבית לבין לעבור למערכת אקטיבית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
על תסבך את עצמך, תקנה מכשיר אם קרוס 3WAY דיגיטלי ותעשה את כל הכיוונים דרכו בלי יותר מידי להסתבך.

אמרתי לך המכשיר שיהיה לך הכי טוב בתקציב הכי נמוך זה הקלריון 785 יש בוא כל מה שאתה רוצה + כניסה ל USB.

כנס www.yad2.co.il תלחץ רכב, אחרי זה "אביזרים", קטגוריה "אביזרים פרטים" תת קטגוריה "רמקולים ומערכות" בפריט תרשום "CLARION DXZ 785USB" ותקשר.

תודה יוני! ואני חיפשתי אותו בקטגוריה "יד 2" :-)

האם מבחינת איכות סאונד - אני ארגיש בהבדל מול הפיוניר הבסיסי שלי? ללא הפעלת כל הפיצ'רים?

דבר שני - המוכר רוצה עליו 1000 ש"ח - זול בצורה מחשידה -המכשיר חדש באריזה

פורסם

אז תוותר על USB אני גם ויתרתי לא קרה לי כלום רק הרווחתי איכות מיזה.

יש הרבה מכשירים כמו האלפיין 9855 אחד המכשירים האיכותים והטובים לעבודה אקטיבית.

מקסימום אתה לא מוכן לוותר על חיבור USB אז תקנה קבל איפוד + איפוד מיד שניה בגרושים וסגור סיפור.

או במידה ויש לך iphon אותו פרוצדורה.

דברתה אם Kolya משהו כזה ואין לו?

פורסם

אפשר גם למצוא ל9853 ול 9855 כבל AUX שמחבר אותו דרך PL (חיבור אזניות) ואז אפשר להשתמש עם זה על כל נגן MP3 אפשרי עם כי ישנה כאן פגיעה רצינית באיכות היות ולא מדובר בכניסת LINE IN ואפשר בקלות לקבל אות מעוותת אבל במקביל אפשר להשתמש בכל נגן MP3 מצוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מדבר על אייפוד או אייפון זה לא נכון - יש לי כבל KCI 420I עם טעינה שעושה עבודה נהדרת בלחבר את האייפון שלי ל9853 ועל הדרך להטעין אותו וגם מטעין אותו מהר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני רואה שאתה מרוצה מהמגברון הקטן :-P

לא יודע מה אינפיניטי עשו שם אבל הם עשו משהו פשוט - וטוב.

המגבר היחידי שאי פעם התחרטתי על המכירה שלו, כשמכרתי לך את האקסמפלר השני שרכשתי - זה כבר היה בלב שלם.

אולי הייתי צריך להפסיק שם :shock: לא צריך יותר מזה בתכלס.

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקיי, חיברתי את שני המגברים לקומפוננט, אחד לוופרים ואחד לטויטרים

פירקתי את הקבל מהקרוס וחברתי ישירות לטויטר

הסליל מחובר ישירות לוופר

תוצאות:

וואו זה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! איזה שינוי בעוצמה!!! כאילו שמו לי מגבר 1000 וואט על הרמקולים!

אחרי כל מיני משחקים עם גיינים הגעתי לתוצאה פחות או יותר נורמלית

אך עדיין יש בעיה שמציקה לי - בווליום נמוך הטויטרים שולטים - הם הדומיננטיים

כלל שאני עולה בווליום הוופרים עולים על הטויטרים

המצב האופטימלי זה איפשהו באמצע, אבל למה זה קורה? למה זה לא אחיד לכל התחום?

פורסם

ברוכה הבאה לעולם ההגברה האקטיבית...

תגיע לווליום הממוצע שאתה אוהב לשמוע ותתחיל לאזן גיינים משם , קודם המיד ואח״כ תשלב את הטוויטר עד שתגיע לאיזון בין הרכיבים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

סוף סוף

אני רואה שמישהו הק

שיב לי ועשה שינוי שבעצם לא עלה לו גרוש אבל לקח אותו ליגה אחת למעלה.

נו ו? (לפותח השרשיר) האם אתה עדיין חושב שזה מוצדק להוציא אלפיה על HU רק בשביל לאזן גיינים?

אני בכל זאת מציע לך כן לקנות HU כזה ולהנות מיתרונות של TC ושל איקולציה על הסטאפ הקיים ואולי גם להנות ממעבר למערכת אקטיבית לחלוטין.

אבל אם אתה חושב שבמצב הקיים אתה תצליח להגיע למצב שמספק אותך - תעצור שם ותהנה מזה לתקופה מסויימת לפני שאתה ממשיך הלאה (אולי גם תצליח לחסוך למשהו טוב יותר...)

בהצלחה וכיף היה לי לקרוא את התגובה האחרונה שלך 8)

ולגבי המצב הקיים אצלך - כאן אתה כבר נכנס לבעייתיות שבאיזון סט שני חלקים... וזה כבר נושא בפני עצמו :)

Pioneer TS-X150

פורסם

הדומיננטיות של הטוויטר בווליום נמוך זה משהוא שלא תוכל לאזן אותו עד הסוף, מאוד קשה.

הוופר בווליום נמוך לא מקבל זרם מאוד גבוהה מהמגבר וזה לא מספיק להזיז אותו באופן אפקטיבי. לאומת זאת הטוויטר לא צריך עוצמה ומספיק לו זרם מינימלי.

קשה מאוד להגיע לאיזון בגלל ההבדלים ברמקולים.

ברגע שתאזן אותו בווליום נמוך רוב הסיכוים שהטוויטר יבלע לך בווליום גבוהה.

אבל לא מזיק לנסות.

• תוכן חדש...