Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי שתי כרטיסים נטענים של קאל, האחד הטענתי ב300 (נשאר בו 12 שח )והשני ב500(נשאר בו 6 שח). בשתיהם השתמשתי לאיבי בלבד.

לאחר שהיתרה בשתי הכרטיסים נגמרה לי, החלטתי לעשות סיכום הוצאות דרך היסטורית הקניות באיבי ולראות שזה תואם.

על פי חישוב כל ההוצאות מהיום שהתחלתי להזמין אני עומד על 645 שח בלבד(במקום 800)

ע"פ היסטורית הרכישות בפייפאל , אני עומד על 610(במקום 800) אבל אני מניח שלא חישבתי נכון איזה מוצר שכספו חזר אליי.

את החישוב ביצעתי כאשר אני מעגל את סכום המוצרים כלפי מעלה, והכפלתי בדולר 3.7.

מה אני מפספס? שירות הלקוחות של קאל לא כולל את הכרטיסים הנטענים לפחות לא במענה הקולי.

לפנות לאייבי ? לפייפאל ?

פורסם

אתה משלם עמלת המרת מט"ח לפיי פאל, כך שהיחס יוצא יותר גבוה מ-3.7

אתה יכול לבדוק באתר שלהם מה גובה העמלה.

פורסם

תבדוק עם ההיסטוריית חיובים שלך באיביי מול פייפל

כלומר, שכל מוצר שרכשת באיביי מתאים לסכום שירד בגינו בפייפל

אח"כ תבדוק שכל סכום שחויבת בו בפייפל מתאים לסכום שקוזז לך מהאשראי.

חוצמזה, יכול להיות שבגלל שזה כרטיס חד פעמי אז העמלות שלך משמעותית גבוהות יותר, תבדוק מול כאל (למען האמת, לי בכלל נראה מוזר שפייפל פתחו לך חשבון איתו)

SERGO - נראה לך הגיוני שיחייבו אותו מעל 3.7 כששער הדולר בחודשיים האחרונים נמצא על ה 3.45 פלוס מינוס 10 אגורות?

אתה מדבר פה על 20-40 אגורות הפרש שהם 6-12 אחוז עמלות - ממש גבוה!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

מוטי, אל תעגל, ותנסה למצוא את שער הדולר העדכני לתאריך הקנייה. תוכל למצוא אותו כאן. תתפלא אילו הפרשים מוזרים נובעים מה"עיגולים" האלה. בלינק, למעלה מצד שמאל, יש "שערים לתאריכים אחרים".

תמיד תוכל ליצור קשר עם המוכר ולבקש את ה- CREDIT NOTE שלך (תעודת \ חשבונית זיכוי) על המוצר ולראות איך הוא זיכה אותך.

בהצלחה.

וכמו תמיד, אם אתה או מישהו מצוותך ייתפס, אנו נכחיש כל קשר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין לי היסטורית חיובים בכרטיס אשראי.אין לי פירוט הוצאות.יש לי את הפירןט הוצאות של איבי ואת.הפירןט של פייפאל.

אני אמצא זמן להשוות מוצר באיבי למוצר בפייפאל כמה שיותר מוקדם ואעדכן.

ברווז אתה מבין שאפילו עם דולר 3.7 חסר לי המון כסף?

על כל מוצר שקיבלתי זיכוי ראיתי את זה יורד וחוזר בפייפאל.

הגיע עלי חבילה בעלות של 4דולר..ורשום עליה 17 דולר וזו פעם שניהה שאני מזמין אותו מוצר מאותו מוכר וגם בפעם הקודמת זה היה כך..אולי הוא עשה טעות? אבדוק זאת גם.

פורסם

ברגע שאתה מבצע תשלום דרך פיי פאל, אתה יכול לראות בדיוק איזה סכום מחוייב, לפני שאתה מאשר סופית את התשלום.

חוץ מזה, אתה יכול לראות את היסטוריית התשלום בכרטיס החד פעמי הזה, באתר של ויזה.

כמו כן, ישנה כמובן היסטוריית רכישות באי ביי. תבדוק גם אותה.

ישנה אפשרות לתת לחברת האשראי לבצע את ההמרה למט"ח, בזמן ביצוע התשלום דרך פיי פאל. כמובן שאז העמלה היא של חברת האשראי.

הזיכוי חוזר לחשבון של הפיי פאל ולא לכרטיס. תבדוק האם ישנו סכום כלשהו בחשבון הפיי פאל שלך.

אגב, לגבי החבילה בעלות 4 דולר, האם זה כולל דמי משלוח? 17 דולר נשמע כבר כמו משהו שכולל בתוכו דמי משלוח על סך של 13 דולר.

פורסם

מוטי, אמרתי שתוכל לדבר עם המוכר ולבקש את הפירוט הזה...

פורסם

יכול להיות שחישבת רק את עלויות המוצרים ולא לקח בחשבון שמחייבים אותך גם על משלוח?

לא אצל כולם המחיר הוא כולל משלוח או מה שנקרא "משלוח חינם"

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

יכול להיות שיש עמלת פתיחת כרטיס? כמו בטוקמן, משלמים 55 מקבלים 50.

בפייפאל למה שלא תסתכל על המחירים בשקלם ולא בדולרים?

חוץ מזה אולי יש ביטוח לכרטיס הזה שיורד אוטומטית?

אודי A4

דימה.

פורסם

אין שום ביטוח לכרטיס כזה.

את העמלה אתה משלם בדואר בזמן הרכישה. כלומר אתה אומר כמה כסף אתה רוצה לטעון לכרטיס, ומשלם 20 ומשהו שקל יותר.

פורסם

כנראה שאני חייב בדיקת שמיעה.

היום סתם כדי להרגיע את המצפון התקשרתי לבירור יתרה שוב. היתרה הייתה בדיוק כמו שצריך להיות. מצטער שהטרדתי אותכם ותודה רבה.

פורסם

שמח שהסתדרת!

• תוכן חדש...