Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי חשוב שיהיה קטן נוח וטוב עד 65 אלף שקל

משנת 2008 או יד שנייה או חדשה..אני לא מבין בזה אז אמרתי לה שאני ישאל פה..:) תודה רבה לממליצים:)

פורסם

ידני או אוטומט?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

סוזוקי סוויפט 2007, רכב יפה מאד, אמין וזריז.

מאזדה 2 נמכרת רק מ2008 ואחת במצב טוב עולה יותר מ65K.. כמובן שאפשר למצוא אחת בתקציב הזה אבל היא תהיה לרוב מליסינג או השכרה עם קילומטרז' מכובד.

פורסם

טוב ב65 היא לא תוכל לקנות רכב חדש (אלטו ספארק 107) זה נכנס בתקציב רק בגיר ידני.

בעניין היופי זה עניין של טעם:-D.

אפשר לקנות פיאט פונטו גרנדה.

הונדה גייז גם יכולה להכנס בתקציב. שניהם רכבים טובים וחסכונים בדלק.

פולו יכול להיות רעיון טוב.

טויוטה יאריס מומלץ! אוטו בלי תקלות!

לדעתי האישית רכב יותר יפה בשלוש שלתות.

יש סיאט איביזה רכב קטן ויפה, פיג'ו 206 וכו....

אני יכול לתת לך עוד רשימה של 30 מכוניות אתה צריך להיות יותר ממוקד. היא רוצה שהאוטו היה חסכוני בדלק, מהיר, וכו

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

זאת בחורה..מה שחשוב לה זה שהמכונית תיהיה קטנה ויפה..צריכת דלק לא מהווה פונקציה

אבל חשוב שתיהיה אמינה יענו שלא תעשה בעיות כמו הדאיצו המסכנה שיש לה עכשיו

פורסם

קטנה ויפה - פיאט גרנדה פונטו 1.4 ל' רובוטית 2008. רכב יפהפה, מאובזר (רמת אבזור דינמיק+) וחסכוני מאוד בדלק.

מה שכן, שתיקח נסיעת מבחן לראות שמסתדרת עם הגיר. הוא נסבל בהחלט לדעתי.

פורסם

הונדה גייז

:roflmao:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...