Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני בעל פיאט אונו 1400 ידנית שת 1994,בדרך חזרה מהצפון אחי נהג באוטו ואהיה גלוי הוא עשה כל רמזור פירפורים ועוד ועוד..

עד שבתוך העיר כשהגענו בדרך הביתה בעיר,באחד הרמזורים הוא בא ללחוץ קלאצ' והקלאצ' פשוט הפדל שלו נדבק לריצפה ישר יצאנו מהאוטו במטרה לראות את הבעיה. ישר ראינו שקבל הקלאצ' (קבל ברזל כזה) ניקרא ולכן הפדל נדבק לקרקעית.

עכשיו אני שואל,איך אני מתקן את זה,מה העלות בערך,והאם זה סיבוך להחליף אותו?

נ.ב האם החלפתו לחדש יועיל בפעולת הקלאצ' בצורה כל שהיא?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

קרה לי את אותו הדבר, רק שאני לא מפרפר ואין לי פיאט (פג'ו).

הכבל עלה לי 150 ש"ח, ואחי החליף לי, כך שאין לי מושג כמה זה אמור לעלת.

לפי דעתי זה יצא לך בסביבות ה400 ש"ח +-.

פורסם
שלום,אני בעל פיאט אונו 1400 ידנית שת 1994,בדרך חזרה מהצפון אחי נהג באוטו ואהיה גלוי הוא עשה כל רמזור פירפורים ועוד ועוד...

נו בטח, מה אכפת לו? האוטו שלך. לא שלו.

אני במקומך לא הייתי נותן לו לנהוג ולהרוס את הרכב שגם כך ישן.

..באחד הרמזורים הוא בא ללחוץ קלאצ'...

מה זאת אומרת בא? מאיפה הוא בא? הוא לא היה באוטו בזמן הנסיעה?

עכשיו אני שואל,איך אני מתקן את זה,מה העלות בערך,והאם זה סיבוך להחליף אותו?

נ.ב האם החלפתו לחדש יועיל בפעולת הקלאצ' בצורה כל שהיא?

גוררים את האוטו למוסך, כבל קלאץ לפיאט הוא לא יקר (פחות מ200 ש"ח להערכתי)

החלפה לא יותר מ100-150 ש"ח ואחרי זה דוושת הקלאץ' תהיה הרבה יותר רכה.

פורסם

אתה יודע להגיד לי אולי איך היה התגובה של הפדל לפני שניקרא ואחרי האם היה שינוי לטובה ?

תודה רבה על התגובה :)

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...