Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלו חברס,

החיפוש מתבצע עבור חברי היקר,

לאחר 3 שניים שבהן התחיל עם הונדה סיוויק 2004 והמשיך לסוזוקי אס-אקס 4 מודל 2009, הגיעה העת לחפש משהו חדש, מרענן ומתקדם יותר(מבחינת מנועים מוגדשים ותיבות הילוכים רובוטיות כפולות מצמדים)

הבחור בן 21, ועומד לפני שחרור(מזל טוב..)

הדרישות הן כאלה: אוטומט(!), מנוע מוגדש אך חסכוני, מרווח ,איכות חומרים, חן(אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל יש רכבים שאין עליהן עוררין שהם נראים מעולה)

אני העליתי שתי אופציות מעניינות וקורצות: גולף 122 ולאון 160, עם עדיפות ללאון מבחינת אבזור ותג מחיר אטרקטיבי במיוחד(130 אלף, נכון לכתיבת שורות אלו)

אשמח אם תנסה לקלוע לדרישותיו ואולי מפה תצא לנו מנצחת,

שבת שלום

פורסם

מנוע מוגדש אך חסכוני תמצא רק בקונצרן פולקסוואגן .

כך שבאמת האפשריות שלך הם לאון 160 ( בגלל האוט ה1.2 הרבה יותר חסכוני ) , גולף 122 לטעמי חלשה יותר ופחות מאובזרת פחות יפה.

יש גם את הסיטרואן C4 טורבו !!!

פורסם

הלאון בגירסת 1.8TSI עם תיבת DSG תעלה כ135K על הכביש כולל צבע מטאלי, אגרת רישוי, חיישני רברס ומערכת טאצ'.

מדובר באחת התמורות הטובות למי שמחפש משפחתית אוט' חזקה ומאובזרת בפחות מ140K.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הלאון מגיע עם מערכת שמע מקורית מבוססת RCD310. לא RCD510. משמע - אין מסך מגע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אנחנו קיבלנו מסך מגע וכך גם אנשים שרכשו עד לפני חודש.

מה קורה היום? צריך לגשת לסוכנות, אולי תהיה הוזלה קטנה בתמורה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, אז תגיד מלכתחילה - לא יודע מה היה לפני חודש. לפני 4 חודשים קיבלו עם המבוסס RCD310. אין לי מושג מה היום - כל עוד הם לא מודיעים על מערכת משודרגת, אזי מדובר במקורית חסרת המסך מגע.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הלאון בגירסת 1.8TSI עם תיבת DSG תעלה כ135K על הכביש כולל צבע מטאלי, אגרת רישוי, חיישני רברס ומערכת טאצ'.

מדובר באחת התמורות הטובות למי שמחפש משפחתית אוט' חזקה ומאובזרת בפחות מ140K.

עידן

לפי המחירון באתר היא עולה 150K

אתה אומר שאם אני מגיע לסוכנות אפשר לקבל אותה ב-135K ועוד עם תוספות?

פורסם
אופל אסטרה מוגדשת!.

אתה מתכוון: שברולט קרוז האצ'בק מוגדשת, על כל המשתמע מכך... :roll:

יקח את הלאון לנסיעת מבחן. אולי גם את הגולף 122.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

C4 החדשה, חזקה מאובזרת ומפנקת, מנוע 1.6 טורבו עם 156 כ"ס ו25 קג"מ הוא זה שעושה את ההבדל.

האוטו נוסע פנטסטי, בידוד רעשים מושלם, והנסיעה נעימה. בנסיעת מבחן על הדגם הנ"ל התיבה הרובוטית החדשה (מצמד יחיד) הרגישה הרבה יותר נעימה מהמקבילות של הונדה/פיאט/טויוטה.

השאלה היא האם אתה מסוגל להתגבר על המחסום הפסיכולוגי.. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

באתר של סיאט ניתן לראות שהדרישה ל1.8 (ללא אגרות ותוספות צבע) בשילוב תיבה אטומטית ,הינה 129,900 ש"ח.

ניתן לראות שהמערכת מוזכרת שם (מצד שני הם לא עידכנו את הדף לא מעט זמן) כך שהגיוני, כפי שעידן אמר, שהיא תצא על הכביש יחד עם מערכת מתקדמת יותר ו/או תוספות אחרות סביב ה135K ש"ח.

http://www.seat.co.il/landing_leon.asp

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
באתר של סיאט ניתן לראות שהדרישה ל1.8 (ללא אגרות ותוספות צבע) בשילוב תיבה אטומטית ,הינה 129,900 ש"ח.

ניתן לראות שהמערכת מוזכרת שם (מצד שני הם לא עידכנו את הדף לא מעט זמן) כך שהגיוני, כפי שעידן אמר, שהיא תצא על הכביש יחד עם מערכת מתקדמת יותר ו/או תוספות אחרות סביב ה135K ש"ח.

http://www.seat.co.il/landing_leon.asp

בן.

סיאט נותנת 15K הנחה על הליאון משום שבקרוב היא תוחלף.

הרכב מגיע ללא מסך מגע, וכמו שצויין פה, היא טיפה מצועצעת - כך לטעמי לפחות. בכל אופן אם הבחור הוא חייל משוחרר, היא כנראה תתאים לו

פורסם

אוקטביה 1.8TSI לדעתי אפשרות טובה מאוד. גם רכב פרקטי ומרווח, עם תא מטען גדול וגם חזק למדי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הלאון מוחלפת בקרוב אז חבל באמת חבל לראות את הליאון החדשה על הכביש בזמן שאתה תסע בקודמת שקנית לפני מעט זמן :cry:

חסוך אי נעימות וקנה רכב שלא יוחלף בזמן הקרוב!!!! אופציה מצוינת זה הקשקאי בגירוד קטן או ה c4 באמת למרות שלא ממש אהבתי אותה:? תהנו!!!! אפשר לרכוש רכב מצוין חובה לעשות סיבוב באולמות מכירה ואולי תרגישו קליק עם רכב שלא חשבתם עליו ככה אני תמיד מוצא את שלי8)

בהצלחה דוד

• תוכן חדש...