Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דן זה לא קשור בכלל לשאלה שלי!

השאלה שלי נובעת מזה ששמעתי שיש רדיו דיסקים שאם מנגנים דרך כניסה ולא דיסק אז הצלילים לא עוברים

דרך המעבד של הרדיו דיסק וזה פיספוס.

השאלה האם בשמיעה דרך האיפוד אין נפילה באיכות כי אני חושב שדרך הדיסק שומעים יותר טוב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

זה אותו איכות אייפוד ודיסק MP3, האיכות פה נובעת מאיכות הקובץ שמנוגן. אם האיכות של הקובץ MP3 טובה וגבוהה אז תשמע יותר איכותי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

שוב אתם מפספסים את השאלה תקראו לפני שאתם עונים!

זה אותו קובץ בשתי המקרים השאלה אם דרך האיפוד הצלילים עוברים דרך המעבד שלו.

פורסם

הנה שירשור שפתחתי בזמנו על אותו נושא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=358291

חוץ מזה אני יכול להגיד לך שאני שומע קבוע דרך אייפוד ואין שום הבדל בין אייפוד לדיסק, ההבדל הוא שוב בקובץ.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

לפי מה שהבנתי באיקליפס למשל בדגם 5030 אם אתה שומע דרך דיסק המידע עובר דרך המעבד צלילים של הרדיו דיסק

ומקבל איכות גבוהה

בניגוד לשמיעה דרך USB שהמידע עובר ישירות למגברים ולא דרך המעבד 24BIT של המכשיר.

יש מבין?

פורסם
שוב אתם מפספסים את השאלה תקראו לפני שאתם עונים!

זה אותו קובץ בשתי המקרים השאלה אם דרך האיפוד הצלילים עוברים דרך המעבד שלו.

אוהד

זה לא שהפענוח של הקובץ לא עובר דרך המעבד או יותר נכון דרך הDSP של הHU

בכל מקרה הקובץ יעבור דרך הDSP בין אם זה אות שנכנסת לתוך הDSP מהCD של הHU או דרך כניסת הIPOD שלו.

אתה מדבר על תופעה אחרת שהיא בעצם שלCD יש יציאת אות חזקה יותר מזה של הIPOD וזה לא משהו שהHU יכול לעזור בו.

זה קורא לי באלפיין 9853 שלי

אם אני שומע את אותו השיר מהCD הוא נשמע חזק יותר מאשר באייפון אבל נגיעה בגלגל הווליום פותרת את הבעיה.

יש אנשים שמתרגמים את זה לנפילה באיכות כי אות הכניסה היא חלשה יותר מאשר באייפון אבל מהנסיון שלי זה מאוד מאוד זניח ומעבר להבדל קטן מאוד בעוצמות - אין נפילה אמיתית באיכות השיר.

כמובן - אני יכול להדגים את זה בשידור חי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממש אתמול קניתי את הקונקטור(KCE-422I) מאלפיין לאייפוד (ברשותי אייפוד 4 ואלפיין 9887) הקבצים הגיעו מדיסק מקורי לאייפוד ועברו שינויי מWAV לAPPLE LOSSLESS FORMAT , האיכות ממש לא ישתנה בין CD לאייפוד(4 שעות ישבתי ברכב ובחנתי את זה) ! זה וודאי !

אם אתה רוצה לקנות אייפוד , תזהר! כי לא כל האייפודים ואלפיין תומכים אחד בשני! למשל אצלי אין HAND SHAKE מלא כי אני לא יכול להעביר אלבומים , אלפיין(שלי) מנהל את אייפוד רק בהבערת שיר קדימה ואחורה(ותחשוב אם יש לך 1000 שירים , זה BUG רציני , מעצבן ואין תרופה לזה , פורומים לועזיים מפוצצים בעיניין חיבור בין אייפון לאייפד וישנם בעיות רבות לעיניין) וחוץ מזה אלפיין לא מטעין את האייפוד(APPLE מאשימה את ALPINE ולהפך).

ישנם עוד כבלים שמחברים אותם : KCE-433iV KCM-123B KCE-422I ואין לי מוסג מה ההבדל בנהם.

בקיצור תבדוק את העיניין לפני שאתה קונה אייפוד וחיבור .

פורסם

כבל KCE-422I בוודאות מטעין את האייפוד, יש לי אותו ויש לי אייפוד דור 5, והוא נטען.

פורסם

אתה צריך לחפש אחד שכן מטעין - בדרך כלל זה כבל שעשו עליו PATCH כלשהו

אני קניתי KCI 420I עד כמה שזכור לי שהוציא מהקונקטור שלו חוט פלוס ומינוס שפשוט מחברים למתח מצבר ישירות וזה כבר עובר דרך הכבל הנחתה ל5V ואז בעצם אתה מטעין את האייפון או אייפוד שלך חיצונית בעזרת כבל בזמן שאתה מחובר איתו לHU שלך.

בקיצור - זו בעיה מאוד פשוטה שאפשר להתגבר עליה עם קצת ידע באלקטרוניקה וכמו שכבר ציינתי - אפשר לקנות כאלו מוכנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמח שלא נרדמת לי על הדרך

:-P

בבקשה, בכיף.

Pioneer TS-X150

פורסם

על הטעינה אני יכול לוותר אבל על העובדה שאלפיין לא יכול להעביר אלבומים זה עיניין אחר ובלתי נסבל(תחשוב , יש לי 470 שירים שהם מסודרים לפי אלבומים ואני רוצה למשל שיר של TIMBALAND , אז לצערי אני חייב לחפש אותו בין 470 שירים)

• תוכן חדש...